Tabi ki bilgi veririm seve seve . Ahmet bey karar verene kadar görüşmeye gittiğim 4. doktordu. Biliyorum yani nasıl zorlandığınızı o yüzden elimden geldiğince anlatırım. Ayrıca kadınlar kulübü bana çok şey kattı, çok faydalandım benimde bir katkım olsun
Şimdi baştan başlarsak fiyatı medipol hastanesinin muhasebesi veriyor. Deviasyonla beraber burun estetiğine 5 bin lira dediler. Muhasebeyle konuşup mutlaka indirim isteyin.
Ameliyata gelirsek ameliyat yaklaşık 2.5 saat sürdü. Burnumda deviasyon ve burun etimde şişme vardı. Estetikle beraber hepsi düzeltildi. Ameliyattan 5 saat sonra Dr. Ahmet bey ikinci kontrolümü yaptı. İstersem eve gidebileceğimi istersem bir gece hastanede kalabileceğimi söyledi. Ben hastane yatmayı tercih ettim, ne olur ne olmaz . Ameliyattan sonra arada ağrılarım oldu ama ağrı kesiciyle geçti. Burnumun içine silikon tampon konuldu, 3 gün sonra çıkarıldı. Bu burun tamponu çıkarılması sahnesi pek bir korkutmuştu beni. Çıkartılması 10-15 saniye sürdü, hiç gerek yokmuş paniğe. İlk 2 gün göz çevremde ve yüzümde biraz şişlik oldu. Şişlikler bir haftada geçti. Morluk sorunu pek yaşamadım ben. Birinci hafta sonunda alçım çıkarıldı. Burası filmin heyecanlı kısmıydı. Alçım çıktığında bir burnun bir yüzü ne kadar değiştirebildiğini anladım. Burnum şiş görünüyordu ama şiş hali bile çok güzeldi, doğrusunu söylemek gerekirse bu kadarını beklemiyordum. Alçım çıktıktan sonra 1 hafta burnum bantlı kaldı 2. haftanın sonunda bantlarda çıkmış oldu. Ahmet bey ameliyattan sonra bir kaç hafta burnumun içinde kabuklanma ve zaman zaman tıkanıklık olacağını söylemişti. Aynen dediği gibi oldu. Ameliyat olalı neredeyse 2.ay doldu. Burun şekline o kadar odaklanmışımki burundan rahat nefes almanın ne büyük konfor olduğunu şimdi farkediyorum.
Ahmet beyin yaptığı burunlar çok farklı, çok doğal. Zaten bir sürü hastasını gördüm gide gele. Birçoğu revizyon için geliyor. İnternet sayfasının adı bile revizyonrinoplasti. Düşününce rinoplasti revizyonu yapmak için zaten rinoplastide çok iyi olmak lazım.
Arkadaşlar benden bu kadar değerlendirip kararlarınızı kendiniz verin. İçiniz rahat edene kadar sorun soruşturun. Ben içim rahat edene kadar sordum inceledim. İyi şanslar