Burnumu yaptrmal mym? Resimlere bir bakar msnz?

CennetKokulum

kuzusu'nun kuması
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
2.451
36
358
Diğer
ben burnumu buyuk buluyrum ve gulunce ucu asagıya ınıyr ve genıslıyr yanı kemıkte bısey yk ama delıklerı buyuk sızce bunun ıcın amelıyat lurmu dıger kemık amellyatlarımı uc amlalyatlarımı kolay ve rizksız olur

kızlar hepnıze tesekkurler sımdılık yaptırmayacam rıske degmez

Son düzenleme:
Canım bence de çok kötü değil ama burun ucu biraz geniş ve önden biraz eğri gibi...tabii bu biraz eleştirel gözle bakınca yoksa bir sorun yok...:)

aslında bakınca o kadar kötü değil. ama yaptırabilirsin de... biraz uzun burnun.öndende biraz geniş gibi...... ama bu o kadar rahatsızlık verecek bir şey değil...

Valla gayet güzel yüzüne yakışan burnun varmış canım neden ameliyat düşünüyorsun anlamadım valla mirmirmirmir

yaptırma bence
işin ucunda başarısız bir operasyon geçirip bin pişman olmak da var
cunku rahatsız edici bir goruntusu yok burnunuzun

vallaa cok sekilsiz olan burun gördüm seninki o kadar rahatsiz edilcek gibi durmuyor.her insanin yüzüne göre burun sekli oluyor.uc kismini kaldirip biraz toplansan yüzüne nasil duyur buda var.

bence de burnun gayet güzel, bosuna o sıkıntı ve strese degmez... ihtiyacın olsaydı acıkca söylerdik emin olabilirsin.

bencede hicc gerek bile yok. ne kemigi var nede buyuk.
yanliz ucu asariya dogru dedin ya belki bi iple asma yontemiyle onu kaldirdiinda belki daha estetik gelir gozune,
cunku dedigin gibi ucu yuvarlak oldugndan asari dogrumus gi bi duruyo, budaburnunu oldugundan uuzn (gozden dudaga kadar) gosterior.

CANIM bncede cok abartılacak bişiyok burnunda .. kemik yoksa ameliyatta cok daha kolay bir operasyon olur die düşünüyorum .. bircok doktorun ilk ön ğörüşmeleri ücretsiz bu konuda bilği almak içini rahatlatır .. ama cok sorun değilse bence de dokunma..

bence sorun burun ucunda kemiğin gayet düzgün yaptıracaksan burun ucu estetiği yaptır
ama yaptırmasanda olur çünkü yüzün yuvarlak hatlı ve dolgun yüzüne yakışan bir burnun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…