Burnumu yaptrmal mym? Resimlere bir bakar msnz?

Bence hiç gereği yok, makyaj yaparken burun yanlarına koyulaştırıp burun kemiği üzerine açık renk fondoten sürüp burun ucunu yine koyu yaparsan hokka gibi görünür.Denemeni tavsiye ederim...

ben bu ısı bır turlu beceremıyorum nasıl yapacam sımdı bır kendı tenımde bır koyu fondoten alcam nerelere surecem burun sadece kanatlarınamı kanattan yukarıya dogrudamı

ben bu ısı bır turlu beceremıyorum nasıl yapacam sımdı bır kendı tenımde bır koyu fondoten alcam nerelere surecem burun sadece kanatlarınamı kanattan yukarıya dogrudamı

fondotönle yapma canim...koyu renkte pudra kullan...fazla koyuda olmasin yoksa cok belli olur...burun üstüne ise abartilmicak sekilde acik renk pudra sür...

burnun cok hos ve bicimli..sadece ucu biraz buyuk yuvarlak..ama sana yakisiyor benim burnumunda o kismi etti ama birazda kemerli senin bicimli bence cok guzell...bence gerek yok ama rahatsiz ediyorsa seni yaptir

Yanları ve kanatları far ile yada bronzlaştırıcı pudra ile halledebilirsin ama burun üstüne kesnlikle sıvı veya krem bir şey sür, pudra ile yaparsan bir işe yaramaz canım çünkü mat olursa burnu kocaman yapıyor...Bunlar bizim ufak makyaj sırlarımız, bu sayede ekranda incecik yüzlerimiz ve burunlarımız oluyor :)

wayyyy bu sırları hepımızle paylassana bebeğım hadı yaaa hepsını

sımdı krem surdum burnuma sonra yan taraflarına komple koyu pudra surdum bronzundan baska napacam cok sırıtmazmı nasıl bellı etmeden surerım detay verırmısın ben gunluk bır ıpucu ıstıyorum normalde ne pudra nede fondoten kullanmıyorum bak ona gore satın alcam

swordfish meslegin tam olarak ne merak ettim?...makyöz müsün?...

far asla burun kismina sürülmez...ancak fantasy yada fashion make up yapacaksan...ya pudra kullanirsin yada fondotön...ki pudra daha iyi...sonucta daha önce hic yapmamis...fondotön ile gecisleri cok yumusak yapmalisinki belli olmasin diye...pudrayla o sorun yok...

oynama ...oynatmalmaz:...sen hoş bir hanımsın,burnunda sana gayet yakışıyor...kayıyor,çöküyor elli türlü bela açıyor başa....samimi diyorum burnun sana yakışan bir burun ellemeeeevereliniortak

yaptırırsan güzelliğine güzellik katarsın
yaptırmazsan da kimse "aa burnu çirkin"demez
çünkü kemerli ve aşırı büyük bi burnun yokyerimseniben

Ben ce burnun cok hos sakın estetıge bulasma psıkolosık olarak takıntılı hale gelırsın..bana guven ..kendıne de guven

wala canm ya paran çok yada değişiklik arıyosun
allahın verdiği burunu beğenmiyosun üstelik burnında gayet güzel
benimki senden çok daha kötü ama estetiği düşünmedim bile
sağlık sorunun olsa ya da çok kemerli fln yaptır derim de
gözle görülür bi sorun yok ortada
ama illa yaptırmak istiyosan sen bilirsin

burun ucunda değişiklik yapmak için sanırım açık amleyat gerekiyor benimki öyle oldu ve ben şuan pişmanım dikiş izi var ve sanki yamuk dikmişler gibi duruor. ucu toparlandı güzel duruo ama genede bi gariplik olduğu belli yani. bu yüsden eğer psikolojini çok etkilemiyorsa elletme derim ama sen bilirsin illa yaptırcam diosan şekli ucu daha güzel durur.

QUOTE=CennetKokulum;5998747]ben burnumu buyuk buluyrum ve gulunce ucu asagıya ınıyr ve genıslıyr yanı kemıkte bısey yk ama delıklerı buyuk sızce bunun ıcın amelıyat lurmu dıger kemık amellyatlarımı uc amlalyatlarımı kolay ve rizksız olur[/QUOTE] lmaz: bence yaptırma arkadaşım benim burnumda senin burnunla aynı idi ve ah aklım diyorum yaptırdım ve emin ol asla mutlu değilim olmadı 2 ciyi yaptırdım ve o istediğim durumu yakalayamadım çünkü en ufak hata doğal şekli bozduğu gibi birde şekil bozukluğu olabiliyor maddi manevi zor bir durum eskisinden kötü yani

:tomato:

hala kararsız mısın bilmiyorum ama hiç gerek yok boşa masraf bence.konu başlığı gereği biz direk burnuna bakıp yorum yapıyoruz.bende direk burnuna baktım ama yok bi yamukluk abartı derecede genişlik falan..velhasıl kelam diyorum ki ben gereksiz ameliyat..

bence yüzüne bu burun tipi gayet güzel gidiyor belki yapma bir burun seni yapay gösterebilir
çok hoşsun maşallahn var arkdşm hiç yorma kendini hem belkide umdugun giibi olmayabilir bile sonradan

bence burnunuz gayet güzel kesinlikle estetik düşünmeyin
eğer ucunun aşağıda olduğundan şikayetçiyseniz hiç ameliyat olayına girmeden asma yöntemi veyahut botox la burun ucunu havaya kaldırtabilirsiniz bence bu iki yöntemi araştırın sakın olaki bu güzel burnu neşter altına sokmayın pişman olursunuz

arkadaslarin dedigi gibi hic bir sorun goremiyorum. tamam kucucuk veya kalkik havali bir burun degil ama sana uymus.

yaptirsan ya istedigini hala elde edemiyeceksin ve eski guzelligini burnunu ariyacaksin, veya cok yapay ve yapmacik duracak, tabi risk lerde cok, herkesin ki gibi (soyleyenlerin gibi) iyi gecmiyecek, sonucuda oldugundan kotu olabilir, cokme olur yamukjluk asimetri olur yani herkesin burnu ameliyat sonrasi sorunsuz gececek diye birsey de yok. snein burnun bunyen kisiligin baska ve herkes gibi ayni tepkiyi veremzsin.

tabi kucuk yaptirirp da bisuru yaptiripta birbirine benzeyen kizlara benziyecek ve ozelligin kalmiyacak,
bu burun senin yuzune degisiklilik ve seni katmis, bence degistirme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…