- 17 Temmuz 2022
- 558
- 386
- 53
- Konu Sahibi Moonlight01554
-
Evet özellikle doğal dursun demiştin sorunum ufak bir kemerdi zaten. Teşekkür ederim yorumunuz içinGayet doğal duruyor. Ben anlamazdim herhangi bir operasyon olduğunu
Yaa teşekkür ederim ucu pek içime sinmiyor halen. Önceki halini attımBence de çok güzel olmuş
Önceki hali var mı acaba
Teşekkür ederim çok sevindimÇok beğendim güle güle kullanın
Birşey yapılmış gibi hiç durmuyo çok da şirin bı burunMerhaba arkadaşlar temmuzun başında burun törpüsü yaptırmıştım kemer gitti evet ama burun ucum sanki genişledi. Burnum düşüktü önceden sandırım ucunu kaldırınca geniş gözüktü. Sizce revizyona ihtiyaç var mı diye sormak istiyorum. Şimdiden teşekkür edermEki Görüntüle 3173789 Eki Görüntüle 3173790
Evet acaba belli mi olsaydı şöyle sivri diyorum bazen ondan sıkıntımBirşey yapılmış gibi hiç durmuyo çok da şirin bı burun
O kadar beklemek gerekiyor mu cidden sanki hep aynı dört ayda pek değişim olmadı gibi geliyor ya da gözüm alıştıDaha 4 ay olmuş. Tamamen iyileşmesi 2 seneyi buluyor. Ben burnumu yaptıralım 3 sene olacak içime yeni yeni siniyor
Valla çok güzel bı burnun var sivri.mivride diyil çok doğal gözükürEvet acaba belli mi olsaydı şöyle sivri diyorum bazen ondan sıkıntım
Son zamanlarda iyice düşmüştü sanki ucu ondan olmak istedim eğer içinize sinmiyorsa olun benceÖnceki haliyle de çok güzel görünüyorsunuz
Benim burnum da benzer ben de olmak istiyorum korkuyorum kötü olursa diye
Ama sizın ki çok güzel olmuş güzel günler de kullanın
Evet işte sivri değil çok yuvarlak geliyor ama beğenmenize mutlu oldum sanki herkes hiç olmamış gibi bakıyor hissediyorum sanırım hepsi benim yorumumValla çok güzel bı burnun var sivri.mivride diyil çok doğal gözükür
Yuvarlak da diyil valla hem yandan hem önden çok güzel burnun var ne isdiyosunEvet işte sivri değil çok yuvarlak geliyor ama beğenmenize mutlu oldum sanki herkes hiç olmamış gibi bakıyor hissediyorum sanırım hepsi benim yorumum
Çok teşekkür ederim canımYuvarlak da diyil valla hem yandan hem önden çok güzel burnun var ne isdiyosunvalla ben başkalarını bilmem kötü olsa söylerim
Çok teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?