Burnumun 1. ayında birden oluşan kemer ☹️

darphinyo

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2020
14
5
16
35
Merhabalar. Bundan tam 1 ay önce ameliyat oldum. Ameliyatım sorunsuz geçti, alçım çıktığında o kadar az ödemim vardı ki doktorum bile şaşırdı. Sonrasında bant uygulandı, bant çıktığında da burnumun uç kısmı hariç hiç ödemim yoktu. Ama sonra her geçen gün burnumun şekli değişmeye başladı, yamuldu, kanatları geniş durmaya başladı... Derken 2 gün önce uyandığımda burnumun üstünde bir kemer oluşmuştu. Şu an burnum çok kötü görünüyor 😔 Başına böyle bir şey gelen oldu mu hiç? Ve bu ödemin dağılması ne kadar sürer? Ben alçı ilk çıktığındaki burnumu istiyorum :(

Burun masajı iyi gelebilir bence biraz daha dayanarak yaparsanız faydası olucaktır.

Benim asıl merak ettiğim bu burun doktorun ameliyattan sonra çektiği fotoğraftaki haline dönecek mi? Dönecekse ne zaman dönecek?

Ben burnumun o bir anda şişen kemer kısmına bastırarak masaj yaptım ve bugün geçti. Çok mutluyum ☺️ Darısı diğer ödemlere artık. Benimle aynı sorunu yaşayan biri okursa diye bu post burada dursun...

Merhaba benim de birinci ayımda kemiğim şişti. Hafif kemer gibi görünüyor.masaj yapıyorum fark biraz açıyor.sizin şişlik ne kadar sürede geçti?

Benimki bir anda oluştu ve birkaç gün sonra ben bastırarak masaj yaparken geçti. İlk başta acıdığı için ben dokunmuyodum bile ama burdan birine doktoru üzerine bastırarak masaj yapmasını tavsiye etmiş onu öğrendikten sonra başladım. Şu an çok çok az şişlik var. Hala masaj yapıyorum. Umarım sizinki de en kısa sürede geçer. Çünkü insanların ameliyat olduğunuzu bilip “E hani ameliyat olmuştun sen. Burnunda bir değişiklik yok ki” demesinin ya da kendince yorumlar yapmasının ne kadar can sıkıcı olduğunu çok iyi biliyorum 😒

Bende de aynı şey vardı. Ben bir şey olur diye çok hafif masaj yapıyordum. Doktoruma gittiğimde öyle bir bastırdı ki hem ağrıdı hem de ödem dağıldı. Eğer eski burnunuz kemerli ise ameliyat sonrası ilk zamanlar kemerli gözükmedi normalmiş.

Ya aslında çok büyük bir kemer yok ben de ama dikkatimi cekiyor bastıra bastıra masaj yapmak da korkutuyor cökük olur ezilir falan kalın derili olmak da ne zormuş şişlik geçmiyor ödem bitmiyor her sabah farklı burunla uyanıyorum. Gerçi daha 35 gün oldu ameliyat olalı. Bir de ameliyat olan bir arkadaşım vasıta bastıra masaj yap yoksa geçmez böyle kalır kemerli görünür dedi iyice korktum kalıcı olma ihtimali var mı

Merhaba burnumun son durumu ile ilgili güncelleme yapayım dedim. Ne yazık ki burnumun üstünde oluşan kemer hiç geçmedi. İşin kötüsü bir de burun ucumda bir çöküntü oluştu. Burnum eski halinden bile daha kötü görünüyordu. 6. ayımı doldurunca doktorum lokal anestezi altında müdahale etti. Şuan hala sargılı bakalım bu sefer istediğim gibi olur umarım...

Merhaba burnumun son durumu ile ilgili güncelleme yapayım dedim. Ne yazık ki burnumun üstünde oluşan kemer hiç geçmedi. İşin kötüsü bir de burun ucumda bir çöküntü oluştu. Burnum eski halinden bile daha kötü görünüyordu. 6. ayımı doldurunca doktorum lokal anestezi altında müdahale etti. Şuan hala sargılı bakalım bu sefer istediğim gibi olur umarım...
Merhaba doktorunuz kimdi?

gecmiş olsun çok. Benim doktorum da 6. Ay kontrolünde revizyon yapalım dedi😕 1. Yılın dolmasını bekliyoruz. Senden ücret talep etti mi doktorun? Benim ki revizyonu kendi söyledi orayla ilgili hiçbir şey demedi. Olabiliyor böyle durumlar. Tek taraflı ufak bir düzeltme işlemi yaparız eğer sen de istersen dedi. Benim sıkıntım sol kemiğimin hala bombeli yani yamuk görünmesi.

gecmiş olsun çok. Benim doktorum da 6. Ay kontrolünde revizyon yapalım dedi😕 1. Yılın dolmasını bekliyoruz. Senden ücret talep etti mi doktorun? Benim ki revizyonu kendi söyledi orayla ilgili hiçbir şey demedi. Olabiliyor böyle durumlar. Tek taraflı ufak bir düzeltme işlemi yaparız eğer sen de istersen dedi. Benim sıkıntım sol kemiğimin hala bombeli yani yamuk görünmesi.
Hiç bir ücret ödemedim ben. Umarım seninki de istemez zaten bu kadar süreyi şurası yamuk burası çökük diye diye geçirdik bide üstüne para istemesinler bi zahmet

Back
X