- 19 Temmuz 2023
- 224
- -96
- 28
- Konu Sahibi ribozoming
Yani çok sorun yapacak gibi görünmüyor mu sizce ? Ben mi abartıyorumniye ödünüz kopuyor ne olacakki bu kadar takılmayın düzelir inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani çok sorun yapacak gibi görünmüyor mu sizce ? Ben mi abartıyorumniye ödünüz kopuyor ne olacakki bu kadar takılmayın düzelir inşallah
Dikkatli eğilip bakmadıkça görünmez. Sorun yapacak kadar değil kesinlikle.Yani çok sorun yapacak gibi görünmüyor mu sizce ? Ben mi abartıyorumumarım öyledir
Aynı doktor daha iyi anlamaz mı burnumdan? Şöyle kemerimi filan gayet aldı tek sıkıntı delikler. Aynı kişi daha iyi çözer diye düşündüm ilgiliydi de ama çözecek insan da bir burun deliğini bu kadar dar bırakmazdı heralde diye kuruntu yapıyorum sonra
Aynı doktor daha iyi anlamaz mı burnumdan? Şöyle kemerimi filan gayet aldı tek sıkıntı delikler. Aynı kişi daha iyi çözer diye düşündüm ilgiliydi de ama çözecek insan da bir burun deliğini bu kadar dar bırakmazdı heralde diye kuruntu yapıyorum sonra
Ama hiç geçecek gibi durmuyor ki fark çok bariz. Yani yüzde benzemesini beklemiyorum ama %10 bile değil
Yani biri kapalı mı kaldı benimki gibiDüzelmez.
10 yıl önce ameliyat oldum hâlâ aynı
Doktoru araştırdın mı ? Memnuniyet nasıldı ? Yani illa başka doktora ameliyat ol demiyorum ama başka görüş al derim. Kuzenim batman devlet hastanesinde ameliyat oldu kıza öyle bir burun yaptı ki ağzın bir karış açık kalır bebek gibi oldu dolma burun. Doktor çok önemli. Yarın kuzenimden öncesi sonrası fotosunu isteyip sana özelden atacam.
Evet seninkine benziyor. Burun deliklerim farklı. O düzelmez artıkYani biri kapalı mı kaldı benimki gibi
Sormam lazım , cevap versin döneyim.Merhaba. Doktor adını özelden atabilir misiniz
Benimde deliklerim gözüküyo sadece delik icin revizyon mu lazim basit bir sey yok muAynı doktor daha iyi anlamaz mı burnumdan? Şöyle kemerimi filan gayet aldı tek sıkıntı delikler. Aynı kişi daha iyi çözer diye düşündüm ilgiliydi de ama çözecek insan da bir burun deliğini bu kadar dar bırakmazdı heralde diye kuruntu yapıyorum sonra