Burnumun içinde ölü var sanki.

Umudunuyitirmee

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2018
18
18
8
45
Merhaba kızlar. 1 ay önce burun ameliyatı oldum. Hafif eğrilik ve sol delikde nefes alma problemi vardı. Burun ucuda düşük gibiydi. Neyse yapıldı ameliyatım. Görüntüden memnunum. Ama burnumun içi hâlâ kabuk tutuyor. Ve içi şişti. Normal mi? Asıl sorumda sanki burnumun için de kedi ölüsü var. Öyle bir kokuki anlatamam. Çöp kamyonu burnumdan geçiyor sanki mübarek. :halay: Böyle olan arkadaşlar varmı varsa ne zamana düzeldi.?:KK17: Teşekkürler.

biliyorum o kokuyu. benim de olmuştu. ne zaman geçer bilinmez burnunla alakalı. ben seviyodum artık o çürümüş et kokusunu :))

Ha birde sormak istedğim. Ameliyattan sonra yüzüm gözüm çok şişti ve çok morardı. 1 ay geçti morarti sadece göz altında kaldı. Göz altı morluğu olur ya bazı insanlarda onun gibi. Geçermi o da. Geçicek diyin lüffeeen. o_O

Ben ikinci ayımdayım ve koku gitti gibi. Ara sıra geliyor yine ama çok hafif.
Göz altı morarma normal bence bende de hala var sanki Sürekli yorgun gözüküyorum.

Ha birde sormak istedğim. Ameliyattan sonra yüzüm gözüm çok şişti ve çok morardı. 1 ay geçti morarti sadece göz altında kaldı. Göz altı morluğu olur ya bazı insanlarda onun gibi. Geçermi o da. Geçicek diyin lüffeeen. o_O
Geçer ama dışarı çıkarken mutlaka güneş kremi kullanın, kış da olsa. Yoksa izler kalıcı olabiliyor.

Back
X