Burnumun kalkıklığı inermi sizce 5. Ayım (fotg bakabilirsiniz)

:KK200::KK68:
Hadi ya çok iyisin valla doktor gibi olduk araştıra araştıra burnumun ucu oynuyo benim kas yerinde demek oluyor çok sağol hiç duymamıştım okuyanlarada teçrübe oldun burdan :KK200::KK200:
Heh simdik oldu iner o burun ama cok inmesin soyle ona ya boyle su ameliyat fotond harika inan yani ben bu rinolara bayiliyorum dogal ama kalkik ne diyorlar havali cool burun :) valla guzel salinada salina da gez:KK200::KK52:

:KK200::KK68:
Heh simdik oldu iner o burun ama cok inmesin soyle ona ya boyle su ameliyat fotond harika inan yani ben bu rinolara bayiliyorum dogal ama kalkik ne diyorlar havali cool burun :) valla guzel salinada salina da gez:KK200::KK52:
Ayy güldürdün valla çok tatlısın teşekkür ederim tamam takmıyorum artık :KK5:

Ödemin kalmadığını düşünüyorum tam 5 ay oldu ama ucu sert ve hala kalkık bölemi kalıcam değişen varmı Eki Görüntüle 2254549
Canın sıkılsın istemem ama 5 ay olmuş kalkıklık en geç 3 aya iniyor. Yandan kötü durmuyor önden de kötü durmuosa takılma canım. Zaten doktorlar belli bir açıya göre yapıolar. Bu sıkıntı erkeklerde büyük sorun yaratıyor

Canın sıkılsın istemem ama 5 ay olmuş kalkıklık en geç 3 aya iniyor. Yandan kötü durmuyor önden de kötü durmuosa takılma canım. Zaten doktorlar belli bir açıya göre yapıolar. Bu sıkıntı erkeklerde büyük sorun yaratıyor
Teşekkür ederim canımm dogal olsun istemiştim estetik oldugum çok belli şuan kendim gibileri görünce sanki kızılay hayrına burun dağıtmış gibi hepimizin aynı hatta dün rastladım daha tuhaf bir şekilde bakıştık burnumuz aynıydı kadınla

Eğer doğal burun istediysen öyle olacağını sanmıyorum. 3 k burunlar öyle duruo. Doğal olunca herkesin yüzünde duruşu bile değişio

Yillar gectikce dogallasicak benim cok indi yillara bakilirsa. 5 ayda burun asla oturmaz kaldi ki cook guzel olmus

Canım beni yanlış anlama ama fazla kalık olmuş burun ucu havaya bakıo :( yani bnm begenmediğim burun tipi tabi herkesn begenisi farklı olabilir

Canım beni yanlış anlama ama fazla kalık olmuş burun ucu havaya bakıo :KK43: yani bnm begenmediğim burun tipi tabi herkesn begenisi farklı olabilir
Aynen herkes farklı seviyor. Bana da sen burnunu yaptırmışsın keşke dha kalkık yapsaydın falan diolar çok doğal duruo benim burnum. Ama bazıları estetikli seviyor. Burda 3k burun istiyrm diyenler bile vardı😂

Arkadaşlar 3 k burun nedir ya :110:inanın ilkkez duydum demek bu burunlar inmiyor diyorsunuz alış sev önüne bak diyorsunuz çare yok sanırım çünkü asla bidaha allahım baştan yaşatmasın göze alamam ben ağır geçirdim çünkü ameliyat sonrasını sevicem artık burnumu :21: teşekkürler hanımlar

Arkadaşlar 3 k burun nedir ya :110:inanın ilkkez duydum demek bu burunlar inmiyor diyorsunuz alış sev önüne bak diyorsunuz çare yok sanırım çünkü asla bidaha allahım baştan yaşatmasın göze alamam ben ağır geçirdim çünkü ameliyat sonrasını sevicem artık burnumu :21: teşekkürler hanımlar
Küçük kalkık kavisli demek arzuşum burnun gayet güzel ve 1 senen dolunca bir kaç tık daha inecek kesin böyle kalmaz bence.

Masallah super bi burun valla inermi bilemedimhani inmese dahi kotu durmayacak inan ki, bnm burnuma cok benziyo bi tik dedigi az bisey yani mesela benim dudak burun ucu mesafem kisaydi acti ve suan norm bi mesafe senin boyle bir calisma yapilmadiysa iner soyle ozetliyim burun ucunun altindaki kasi kesmis dr um guldugumde konustugumda dusmesn diye sende o kas duruyormu guldugunde kipirdiyormu burun ucun o zmn inecek daha demektir
Canım bana bu konuyu bir anlatır mısın rica etsem. Benim burun ucum güldüğümde ya da bazen konuşurken oynuyor hatta bir ses geliyor kıkırdaktan bu durumda benim burnumda kıkırdak kesilmiş mi oluyor. Kesilirse mi bir kaç tık düşüyor orasını tam anlamadım bu durum düzelecek mi yani o ses ve oynama durumu falan çünkü beni rahatsız ediyor o kıtırt sesi. Bu arada burnum 4 aylık.

Canım bana bu konuyu bir anlatır mısın rica etsem. Benim burun ucum güldüğümde ya da bazen konuşurken oynuyor hatta bir ses geliyor kıkırdaktan bu durumda benim burnumda kıkırdak kesilmiş mi oluyor. Kesilirse mi bir kaç tık düşüyor orasını tam anlamadım bu durum düzelecek mi yani o ses ve oynama durumu falan çünkü beni rahatsız ediyor o kıtırt sesi. Bu arada burnum 4 aylık.
Evet cnm bana dr orda ki.kasini kestim gül bakayim dedjgi ve guldugunde oynamiyor dusmeyecek dedi ;) kikirdaktan ses gelmesi urkutucu o ne yahu sor onu kikirdak kesilmesini duymadim senin byrun cok guzeldi hatirladm baska sorunlar varmi

Evet cnm bana dr orda ki.kasini kestim gül bakayim dedjgi ve guldugunde oynamiyor dusmeyecek dedi ;) kikirdaktan ses gelmesi urkutucu o ne yahu sor onu kikirdak kesilmesini duymadim senin byrun cok guzeldi hatirladm baska sorunlar varmi
Her zaman gelmiyor ama bazen oluyor ve kıkırdağın oynadığını düşünüyorum. Yok çok şükür burnumdan memnunum bayağı nefes alışım olsun şekli olsun gayet iyi tek sıkıntım minik bir kanatta parmakla basılmış gibi olmasıydı o da pek belli olmuyor.

Eklentiler

• IMG_20190415_172241.webp
    IMG_20190415_172241.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 147

Yani kesilirse burun düşmüyor ama kesilmezse bir kaç tık burun ucu düşüyor şimdi anladım bunu sorucam benimki güldüğümde falan oynadığına göre benimki kesilmemiş duruyor demekki bu da bir tık daha düşeceği anlamına geliyor sanırım.

Yani kesilirse burun düşmüyor ama kesilmezse bir kaç tık burun ucu düşüyor şimdi anladım bunu sorucam benimki güldüğümde falan oynadığına göre benimki kesilmemiş duruyor demekki bu da bir tık daha düşeceği anlamına geliyor sanırım.
Kuzum soyle anlatayim daha dogru olur benim.burun ucum.dusuktu ve konusurken dusuyordu yayiliyordu ben dr a dusermi burnum dedigimde gul bakayim dedi guldum neden dedim oynamiyor yani dusmeyecek oradaki kasini kestim.dedi simdi her dr un teknigi ya da tercihi ayridir ben deriyle baglantili buluyorum belkide dusmez sonucta bende mimik kasiydi asiriydi mesafemi de acti bu nedenle kalkik burnum kalkik olmasa yinr mesafem kisalir cok dudagim burun ucuma degerdi opucuk yapinca

Her zaman gelmiyor ama bazen oluyor ve kıkırdağın oynadığını düşünüyorum. Yok çok şükür burnumdan memnunum bayağı nefes alışım olsun şekli olsun gayet iyi tek sıkıntım minik bir kanatta parmakla basılmış gibi olmasıydı o da pek belli olmuyor.
Benim burnuma ne cok benziyo kiz :) bu arada benimde bi kanadimda parmakla basilmis gibi gamze var :) dr nasi yapmis anlamadim.ben ona gamze diuorum

O gamzeleri sordunuzmu geçicimi kalıcımı ödemdir diycem ama uzun zamandır duruyor hatırlıyorum buradaki arkadaşlardan lovely burnun harika duruyor bu arada

O gamzeleri sordunuzmu geçicimi kalıcımı ödemdir diycem ama uzun zamandır duruyor hatırlıyorum buradaki arkadaşlardan lovely burnun harika duruyor bu arada
Canım çok sağol. Bana 6. ayda kalmıcak görürsün bana güven dedi ama bende açıldığından beri var hiç geçmedi düzeleceğini sanmıyorun yani.

Back
X