burnumun revizyon ameliyatla büyümesini istiyorum.

yabanincirimm

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
31
1
11
İstanbul
geçen yıl ameliyat oldum yüzüme göre burnum bayağı ufak görünüyor yüz ifadem değişti.Revizyon ameliyatı olup daha doğal yüzüyle uyumlu bir burna kavuşan var mı? Emre beyin revizyon olan hastaları lütfen yardımcı olur musunuz? Sitede en çok Emre beyden bahsediliyor. Özellikle yüzüyle burnu uyumsuz olup ikinci ameliyatını Emre beye olup memnun kalan bir hastası yazarsa çok mutlu olurum.

geçen yıl ameliyat oldum yüzüme göre burnum bayağı ufak görünüyor yüz ifadem değişti.Revizyon ameliyatı olup daha doğal yüzüyle uyumlu bir burna kavuşan var mı? Emre beyin revizyon olan hastaları lütfen yardımcı olur musunuz? Sitede en çok Emre beyden bahsediliyor. Özellikle yüzüyle burnu uyumsuz olup ikinci ameliyatını Emre beye olup memnun kalan bir hastası yazarsa çok mutlu olurum.
dert etme bikac kikirdak ve doku eklemesi yapip duzeltitler.zaten ilk ameliyatinsa revizyon illaki oluyor.

ben de aynı şekilde bir revizyon düşünüyorum ama koydurma sakın diyen drlar var eriyormuş yamuluyormuş felan nasıl kaldırcaz bu ameliyatı off off

ben de aynı şekilde bir revizyon düşünüyorum ama koydurma sakın diyen drlar var eriyormuş yamuluyormuş felan nasıl kaldırcaz bu ameliyatı off off
Benim önceden düz burnum vardı doktorum kavis yapmış ve yaptıgı ameliyatta sorunlar var kemikmi ne açılmış.çok mutsuzum eski resimlerime bakıyorum devamlı burnum kırık diye ameliyat olmuştum şu an çok pişmanım keske olmasaydım kızlar Nolu yardımlarınıza ihtiyacım var eski burnuma geri çevirebilirmi

Benim önceden düz burnum vardı doktorum kavis yapmış ve yaptıgı ameliyatta sorunlar var kemikmi ne açılmış.çok mutsuzum eski resimlerime bakıyorum devamlı burnum kırık diye ameliyat olmuştum şu an çok pişmanım keske olmasaydım kızlar Nolu yardımlarınıza ihtiyacım var eski burnuma geri çevirebilirmi
Az once eski fotolarima bakip saatlerce agladim dr denilen mahlukat bu burna nasil kiydi bana nasil kiydi diye:((, onden oyle kotu hi burnum varken o kemigi yemis ucumu yemis burnumu yemis resmen nnasil kiydi bana nasil aklim almiyor:((((

Emre beyi ben revizyon icin dusubmuyorum hic hic hic hem de

Az once eski fotolarima bakip saatlerce agladim dr denilen mahlukat bu burna nasil kiydi bana nasil kiydi diye:KK43:(, onden oyle kotu hi burnum varken o kemigi yemis ucumu yemis burnumu yemis resmen nnasil kiydi bana nasil aklim almiyor:KK43:(((
cnm sen benle sanırım aynı sorunu yaşıyorsun ben doktoruma nefes sorunumu düzeltin dedim ve burnum uzun bir burundu ama ben memmundum yüzüme yakışan oydu düşme vardı ucunda sadece düşüklüğü giderin dedim ama doktorum olcak kişi heryeriyle oynamış kavis vermiş ya bu nasıl bir iştir ucuylada oynamış depresyondayım ben sanırım eski resimlerime bakıp duruyorum devamlı ve su anki nyaptıgı uyduruk burunda deforme var ikinci ameliyat dedi .ben doktora desemki eski resimleri götürsem bunlar eski hali buna benzetebilirmisiniz düz bir burun sırtı vardı felan .sen benden daha bilgilisin ben bu konuyu daha hiç doktorumla konuşmadım çünkü ümitsizim doktorum konusunda .sence olurmu .birde kızlar benim burnumda doktor nereleriyle oynamış sizce eski resim ve yeni resim yüklesem yeni burnuma arasında farkları ve düzeltebilirmi düzeltemezmi anlayabilirmisiniz

Back
X