Burnumun sadece üst kemiğine müdahale ettirsem düzelir mi? (Resimli)

wigglewiggle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
94
16
88
Ya ben ucundan falan memnunum aslında ama ustu kemerli ve eğri oldugu icin cok kotu duruyor orasi duz olsa yeterli benim icin kavis falan cok onemli değil. Sizce devletteki doktor bunu yapar mi? Yoksa bu ozel bir sey mi? Daha mi kolay olur boyle olursa? Fikirlerinize ihtiyacım var.
Tamamen mi yaptirmaliyim sizce yoksa torpuletme mi? Bu burun yuzume hic uyumlu degil.

Son düzenleme:
Bence burnunuz güzel benim kemeri görseniz burnunuza sarilirsiniz:halay:

Bence burnunuz güzel benim kemeri görseniz burnunuza sarilirsiniz:halay:

Ya öyle mi umarim istediginiz sekilde en guzeli olur ameliyattan sonra. Ben de su aralar kafama takiyorum takinti haline geldi birde cevremde gordukce iyice ozendim. Nefes almamda sıkıntı. Forumdaki guzel burunlarda malum. Yuzume uyumlu degil o yüzden sanirim. Tesekkur ederim yorumunuz icin

Canım öyle bir düşüncen varsa bence iyi bi doktor bulup onunla konuş daha sağlıklı sonuç alırsın kafandaki soru işaretleri gider en azından kendimden biliyorum doktora gidene kadar bi dünya şey düşünüyodum gittim konuştum tamamdir dedim öyle rahatladım yani hiç bi kararsızlık şüphe kalmadı içimde

Ya ben ucundan falan memnunum aslında ama ustu kemerli ve eğri oldugu icin cok kotu duruyor orasi duz olsa yeterli benim icin kavis falan cok onemli değil. Sizce devletteki doktor bunu yapar mi? Yoksa bu ozel bir sey mi? Daha mi kolay olur boyle olursa? Fikirlerinize ihtiyacım var. Eki Görüntüle 2000756

Tamamen mi yaptirmaliyim sizce yoksa torpuletme mi? Bu burun yuzume hic uyumlu degil.
Ufacık zannedersem çıkıntın oda bence çok güzel bir hava katıyor bence yaptırma ama karar senin

Canım öyle bir düşüncen varsa bence iyi bi doktor bulup onunla konuş daha sağlıklı sonuç alırsın kafandaki soru işaretleri gider en azından kendimden biliyorum doktora gidene kadar bi dünya şey düşünüyodum gittim konuştum tamamdir dedim öyle rahatladım yani hiç bi kararsızlık şüphe kalmadı içimde

Tesekkur ederim ilgilendiğiniz icin ya devlette olucam yüksek ihtimalle. Ama bilemedim torpuleme devlette olur mu diye. Gerci doktor kendi karar verir de hani torpude yüz falan morarmiyormus ya ondan onu istemistim. En iyisi doktorlara konusup karar vermek.

Ufacık zannedersem çıkıntın oda bence çok güzel bir hava katıyor bence yaptırma ama karar senin

Ya sagolunnn. Yuzumle hicbir uyumu yok o yüzden. Öncesi sonrasi fotograflari gordukce benimde boyle olsa keske diyorum o cikintiyi torpuyle yapiyorlarmis ama yaptiran var mi bilmiyorum daha kolay bir seymis kırmadan yapılıyormuş morluk falan olmuyormus goz altlarinda. Arastiriyorum eger oyle olursa benim icin cok iyi olur. :63:

Tesekkur ederim ilgilendiğiniz icin ya devlette olucam yüksek ihtimalle. Ama bilemedim torpuleme devlette olur mu diye. Gerci doktor kendi karar verir de hani torpude yüz falan morarmiyormus ya ondan onu istemistim. En iyisi doktorlara konusup karar vermek.
Aynen canım başka türlü her kafadan bir ses çıkar en sağlıklısi gidip doktorla konuşmak

benim internette okuduğum kemeri törpüleyip geçemiyorlar o kemiği kırıp birleştirmelerimi ne gerekiyormuş yoksa burun kalınlaşıyormuş (sadece okuduğum bu doktor değilim tabiki doğru olmayabilir)

Back
X