Burnumun sag ve sol profili farkli olmasi.

redlipped

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
161
25
48
31
Merhaba arkadaslar,

Galiba bu sorun sadece bende var. Burnumun sag tarafindan baktiginda apayri bir burun ve dolayisiyla apayri bir yuzum oluyor ve sol tarafimda da oyle. Sol tarafim en begendigim taraf ve resimlerimi hep o yandan cekerim cunku solda burnum duz gidiyor, sagda da yuvarlak. Burun deliklerimin ikisi farkli, biri ince uzun biri de daha yuvarlak. Burun kemigimin egri olup olmadigini goremiyorum, sanirim septum'de egri degil.

before after estetik resimlerine baktigimda da hic benimle ayni sorunu yasamis birine rastlamadim. O yuzden sizlere soruyorum. Eger soran olursa resim de paylasmak isterim.

Mutlaka ayni sorunu olan vardir ve bu yuzden burun ameliyati olmus olan

Benimde farkli sagdan ve soldan farkli kavisli. Ama bu durumu sadece ben anlayabiliyorum. Kafamada takmiyorum acikcasi.

Onceki halide bu sekildemiydi bilmiyorum ameliyat olmadan once hic iki taraftan incelememistim

ilginc oysa insan burnunu inceleyipte ameliyat olmak istedigine karar verir...
Milim milim olcmedim genel seklini begenmedigim icin oldum sen milim milim olcup karar verdin demek ki ..Ayrica bir soru sormussun soruna cevabini verdigimi umuyorum nasil ve ne sekilde ameliyat oldugum sadece beni ilgilendirir saglikli gunler dilerim ..

benimde farklı soldan bakınca kavis var sağdan bakınca dümdüz iniyor ama benm ki çıkıntı olduğu için böyle bi tarafı çok şiş yani 1.yılı bekliyorum sonra doktorla görüşeceğim

benimde farklı soldan bakınca kavis var sağdan bakınca dümdüz iniyor ama benm ki çıkıntı olduğu için böyle bi tarafı çok şiş yani 1.yılı bekliyorum sonra doktorla görüşeceğim
ameliyattan sonra boyle oldu yani. Oysa ben sirf bu sorunu cozmek icin ameliyat olmak istiyorum korktum simdi

Back
X