Merhaba Hocam, operasyonumun üstünden 3 hafta geçti. sol nazal kemiğim olduğu gibi görünebiliyor dışardan. ve nazal kemiğin orta hatla birleştiği yerde derin dikey bir oluk var. sanki doktor o kemiği yerleştirmesi gereken yere yerleştirememiş gibi. deviasyonum sol tarafımda oldukça gerideymiş bu yüzden o tarafla daha çok uğraştığını söylüyor doktorum. masajlarımı yapmamı ve sabretmemi istiyor ama kemiğin olmaması gereken bir yerde olduğunun da aksini söyleyemiyor malesef. bahsettiğim o derin çizginin de doku yapışıklığından oluşmuş olabileceğini söylüyor. ameliyatım kapalı teknikle yapıldı.
siz benim gibi bir hastayla karşılaştınız mı? (nasal kemiğin dışarda olması ve doku yapışıklığı) karşılaştıysanız bir öngörünüz var mı? şu dönemde bir şey yapılabilr mi yani başka bir hekime görünmeli miyim?
siz benim gibi bir hastayla karşılaştınız mı? (nasal kemiğin dışarda olması ve doku yapışıklığı) karşılaştıysanız bir öngörünüz var mı? şu dönemde bir şey yapılabilr mi yani başka bir hekime görünmeli miyim?
Son düzenleme: