- 23 Şubat 2015
- 292
- 40
- 48
- 40
- Konu Sahibi Fashioncholicc
-
Canim resimler görünmüyor kime ameliyat oldun ve kaça ?Cok gzl gercekten masallah.
Cok merak ettim ya ben yurt dışından olduğum için malum tr de yasamadigima sgk ve taksit imkanı yok bizlere masrafım çok olucak uçak 700 ile 1500 tl arası zaten birde 1 hafta ile 10 gün konaklama ücreti üstüne tahlil sonuçları taxi harçlık bunlar bana bir ameliyat masrafi tutuyor zaten hepsi nakit cebimden çıkacak malesefProf. Dr Mesut Sabri Tezer mersin universitesi hastanesinde normal fiyati (3bin falandir tahminim).bn oranin personeli oldugum icin indirimli yapti sagolsun
Resimleri yukledim ama neden gorunmiyor acaba
Doktoru araştırdım hakkında insta veya face hiç bir bilgi bulamadım ayrıca yaptığı ameliyatlar hakkında resim hasta yorumu hiç bir yerde yok ilk defa duydum isminiProf. Dr Mesut Sabri Tezer mersin universitesi hastanesinde normal fiyati (3bin falandir tahminim).bn oranin personeli oldugum icin indirimli yapti sagolsun
Resimleri yukledim ama neden gorunmiyor acaba
Teşekkür ederim :)Yüzüne göre bence küçük kalmış ama bu bebeksi tatlı bi ifade vermiş. Yani küçük olması daha iyi olmuş. :)
12500tlye ameliyat oldumCok guzel görünüyor doktorun kim ve burunla dudak ne kadara maal oldu ?
12500tlburnunuz güzel olmuş ne kadara yaptınız acaba
Yağ enjeksiyonu var çok minimal miktarda kendi yağım, asimetri dolayısıyla yapıldı dolgunluk amaçlı değil:)dudağında dolgu var sanırım
Harika ya cok gúzel olmus gecmis olsun bu arada :)
Çok beğendim yüzünüze çok yakışmış.. bu güzellik uzun süreli olsun insallah. Sanırım estetik cerrahtı değil mi aynı anda dudağa da müdehale edildiyse? Kimdir doktorunuz?Bir ay oldu burun estetigi olalı. Son hali nasıl sizceEki Görüntüle 1886265 Eki Görüntüle 1886266
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?