Maşallah maşallah maşallah! Çok beğendimmmm

Kaş arası mükemmel, burun ucunun kalkıklığı tam kıvamında ve en önemlilerden biride burun kemiği çok doğal törpülenmiş! Çeneyle uyumuda harika. Bayıldım gerçekten. Ama bir sorun var Barış Çakır İstanbul'da, ben Ankara'da :-( Barış Çakır'ın yaptığı bir burun daha görmüştüm forumda. O da çok güzeldi. Çok yakışmış. Acaba çok mu pahalı barış bey? Birde Revizyon'da nasıldır? gibi sorularım var bunlara cevap bulsam bile İstanbul sorunu var. Of ne zor bu işler. Özelliklede revizyon!
Teşekkür ederim canım =) Darısı senin ve diğer arkadaşların başına inşallah.
Barış beyin en önemli özelliği çok doğal ve yüze uyumlu bir burun yapması.
Ayrıca kapalı teknik uygulaması ve ameliyat sonrası süreçte hastayı morartmaması (bildiğim kadarıyla revizyon hastalarına da kapalı teknik uyguluyor)
Aslında konu başlığı altında bir çok hastasının albümü var. özellikle dilemgiz, kaçakgirl, nanikatak , zynpp in albümlerine bakabilirsin
Şimdi öncelikle şunu söyleyeyim , barış çakıra git diye söylemiyorum sakın yanlış anlaşılmasın, ama doktorunu iyi seç canım ve şehir doktor seçimini etkileyen bir kriter olmasın, ucunda tekrar mutsuz olmak var , sonuçta bu burnu ömür boyu taşıyoruz. Sen yine ankaradasın, bu ameliyatı olmak için elazığdan gelenler biliyorum, hatta ingiltereden, almanyadan gelenler biliyorum.
MAddi mevzulara gelince barış beyin şu an fiyatı 5000 tl ama ocaktan sonra artacakmış, zaten şu an aralık ayı komple doludur.
Eğer beğendiğin doktoun ücreti bütçeni aşarsa o parayı biriktirmek için birazcık daha beklemek gerekir bence
revizyon hastaları konusunda fazla bilgim yok ama görüşmeye gidersen çok çok resim görme şansın olur, görüşmeden sakın doktora karar verme canım