- 10 Nisan 2014
- 299
- 83
- 298
- Konu Sahibi Angelarelation
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 bucuk ay oldu gitmez mi daha acabaEvet minnacık bir kemer var ama göze batmıyor bence
Baya da olmuş sanmıyorum gideceğini tekrar bi görünün doktorunuza sorun ediyorsanız5 bucuk ay oldu gitmez mi daha acaba
KapalıHayır gitmez zaten elinle bastırınca muhtemelen altı serttir ama hiç estetik olduğunuz belli değil açık mı oldu kapalı mı rinoplasti
hic ameliyat olmamis gibi duruyo bence.kotu de degilmis burnunuz ayrica5 bucuk ay oldu burun ameliyatı olalı üstünde hafif kemer varmış gibi duruyo
dr kontrolunuz yokmu acaba bildiginiz kemer bu guzel demisler ama siz bicak altina ne icin yattiniz zaten burnun olayi kemeri yok etmeleri degilmi cok kiziyorum bu drlara inanin yazik gunah kotumu degil tabi ama yani hani estetik kismi?5 bucuk ay oldu burun ameliyatı olalı üstünde hafif kemer varmış gibi duruyo
cok guzel olmus5 bucuk ay oldu burun ameliyatı olalı üstünde hafif kemer varmış gibi duruyo
Masaj verdi mi doktorunuzZamanla kavis oluşur burun o zamn kalkık durur diyor ama sanmıyorum beni oyalıyor doktor![]()
Evet masaj verdi ama pek işe yaramicek sanırım resimlere bakıyorum kavis ve kalkıklık 1 ayda oturuyoMasaj verdi mi doktorunuz