Burnumuzu beğenmezsek doktorumuz yeniden ameliyat yapar mı?

beyzaar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2017
13
0
1
30
iyi geceler öncelikle, ben 6 ay önce burun ameliyatı oldum revizyon ilk ameliyatım estetik amaçlı değildi onun sonucunda çökmeler meydana gelince ikinci ameliyatı oldum.İkinci ameliyatta estetik istedim ancak kendimi yeterince ifade edemedim galiba ki burnumu hiç beğenmiyorum. Burnum şimdi gayet doğal kendi burnum gibi ancak burun ucum çok büyük kanatları vs doktorumu seviyorum ve başarılı buluyorum. Ancak burnumu sevip ısınamıyorum. Yeni bir ameliyat istersem sizce yapar mı?

iyi geceler öncelikle, ben 6 ay önce burun ameliyatı oldum revizyon ilk ameliyatım estetik amaçlı değildi onun sonucunda çökmeler meydana gelince ikinci ameliyatı oldum.İkinci ameliyatta estetik istedim ancak kendimi yeterince ifade edemedim galiba ki burnumu hiç beğenmiyorum. Burnum şimdi gayet doğal kendi burnum gibi ancak burun ucum çok büyük kanatları vs doktorumu seviyorum ve başarılı buluyorum. Ancak burnumu sevip ısınamıyorum. Yeni bir ameliyat istersem sizce yapar mı?
Benim kız kardeşim burun ameliyatı oldu beğenmedi 1 ay sonra tekrar oldu Dr bekleyelim dedi düğünü vardı yaptırdı

İyi bir dr zaten yaptığı işin arkasında durabilmeli.istediğiniz gibi olmadıysa tekrardan yapmalı.
Yalnız çoğu dr sadece tek tip burun ameliyatı biliyo- o da yakışacak tipte yüz gelirse güzel oluyo yoksa çirkin. İş de kısmete kalmış oluyo
Sizin dr.unuz çene, yanak, dudak vs oranlarından bahsederek size en uygun burun bu diye tasarladı mı, bikaç farklı burun çeşidi yüzünüzde denedi mi denemedi mi ordan anlayabilirsiniz doğru cerrah olduğunu

Ben şehir dışındayım doktorumla bikere görüştüm gün aldım ve tekrar gittim sadece beğendiğim kavisli bir burunu gösterdim ancak bende galiba bi özgüven eksikliği varki çok açıklayamadım istediğim burnu , şimdide yeniden ameliyat olabilir miyim diye soramıyorum çekiniyorum galiba o yüzden sizlere sormak istedim. Burnumda fonksiyonel hiçbirşey yok sadece görüntüsünü sevmiyorum ya doğal deyip yapmamasından korkuyorum açıkçası

Bana akıl verecek olab kimse yok mu ? Sizce burnumuzu beğenmezsek yapan doktor yeniden yapıyor mu genel olarak ? Böyle bir zorunluluğu var mı yani görüntüsünü sevmiyorum kanatları geniş ucu büyük sadece daha kalkık ve kavisli istiyorum o yüzden.

3. ameliyat riskli olabilir, ilk ameliyattaki gibi burun istenen forma girmeyip daha da kotuye gidebilir. Cok zorunlu degilse olmayin.
Son ameliyati ne zaman olmustunuz?

3. ameliyat riskli olabilir, ilk ameliyattaki gibi burun istenen forma girmeyip daha da kotuye gidebilir. Cok zorunlu degilse olmayin.
Son ameliyati ne zaman olmustunuz?
6 aay oldu tam. Ancak şu var ben kendimi çok çirkin ve özgüvensiz buluyorum ve yüzümdeki bir uzvun güzel olmasını istiyorum o da kötü olunca özgüvenim hepten sıfır sadece burun ucumu beğenmiyorum burnuma göre büyük , doktorumu beğeniyorum aslında o yaparsa yapar yapmazsada şimdi öğrenciyim ve ailemin başka bir ameliyata tekrar para vermesine izin vermek istemiyorum. Yapamam yani o yüzden cesaret toplayıp doktoruma sorucam tekrar sadece uç kısmı için.

Bana akıl verecek olab kimse yok mu ? Sizce burnumuzu beğenmezsek yapan doktor yeniden yapıyor mu genel olarak ? Böyle bir zorunluluğu var mı yani görüntüsünü sevmiyorum kanatları geniş ucu büyük sadece daha kalkık ve kavisli istiyorum o yüzden.
Evet yapmak zorunda. Kafasına göre yapıp sen beğenmeyince bu kadar oluyor diyemez hiç bir doktor. Ben yarın sabah revizyon ameliyatına gireceğim. Burnuma koyduğu kıkırdak erimedi tabii bu onun hatası değil çünkü 2. ameliyatımdı ve burnumda kıkırdak bulamadı bütün olarak koymak zorunda kaldı. Bunu kendisine söyledim ne zaman müsaitsen gel düzeltelim, basit bişey, dert etme dedi, yarın sabah gidiyorum. Doktoruna gidip açık açık ben yaptığınız burunu beğenmedim revizyon istiyorum de, itiraz etme şansı yok ederse de başhekime çıkıp şikayet edebilirsin.

Evet yapmak zorunda. Kafasına göre yapıp sen beğenmeyince bu kadar oluyor diyemez hiç bir doktor. Ben yarın sabah revizyon ameliyatına gireceğim. Burnuma koyduğu kıkırdak erimedi tabii bu onun hatası değil çünkü 2. ameliyatımdı ve burnumda kıkırdak bulamadı bütün olarak koymak zorunda kaldı. Bunu kendisine söyledim ne zaman müsaitsen gel düzeltelim, basit bişey, dert etme dedi, yarın sabah gidiyorum. Doktoruna gidip açık açık ben yaptığınız burunu beğenmedim revizyon istiyorum de, itiraz etme şansı yok ederse de başhekime çıkıp şikayet edebilirsin.
Sanadaa çook geçmiş olsun. Umarım istediğin gibi bir burna kavuşursun Teşekkür ederim en kısa zamanda gidip söylemeyi planlıyorum. İnşallah insaflıdır benim doktorumda

Back
X