- 20 Temmuz 2016
- 71
- 9
- 86
- Konu Sahibi Ssslumping
-
Gösterdi evet ama orada kalkıklığı iyi gibi duruyordu ben biraz doğal olsun dedim doktor abartmış doğallığı. Ben o ilk kalkık halini gördüm ya aklım onda kaldıBende üçüncü ayımdayım ve iniyor yavaştan bence kişinin nasıl istediğine bağlı bu ben memnunum ama demek ki sen daha kalkık istiyormuşsun doktorun ameliyat bitimi resmi göstermedi mi
Bence en azından altıncı ayı beklemeliyiz ortalama şekli içinGösterdi evet ama orada kalkıklığı iyi gibi duruyordu ben biraz doğal olsun dedim doktor abartmış doğallığı. Ben o ilk kalkık halini gördüm ya aklım onda kaldıkabullenmekten başka çare yok sanırım.
Ameliyattan sonra bu kadar ineceğini bilemezdim sonuçta ilk ameliyatım tecrübesiz oluyor insan. Yine de teşekkür ederim yorumunuz için.ne önerisi yapalım ki al neşteri burnuna vur mu diyelim ameliyat sonrası kalkıl gelmes normal çünkü dikişler alçı tampon vs var herşeyi çıkınca burun da yavaş yavaş iniyor,kalkık istiyorsan söyleyecektin doktoruna.Burnun bu saatten sonra yukarı kalkmaz şişlikler inse bile ucu aşağıda kalacaktır daha çok
Teşekkür ederimm umarım o mucize değişimler bende de olurBence en azından altıncı ayı beklemeliyiz ortalama şekli için
Fotografini gonderirmisin merak ettim bende kalkik olmayan duz bi burun yaptirdim dahada dusmesinden korkuyorumAmeliyattan sonra bu kadar ineceğini bilemezdim sonuçta ilk ameliyatım tecrübesiz oluyor insan. Yine de teşekkür ederim yorumunuz için.
Özelden gönderiyorum canım ameliyat olalı ne kadar oldu seninFotografini gonderirmisin merak ettim bende kalkik olmayan duz bi burun yaptirdim dahada dusmesinden korkuyorum
Özelden gönderiyorum canım ameliyat olalı ne kadar oldu senin
Daha çok yeniymiş burnunuz umarım her şey istediğiniz gibi olur2 hafta oldu canm
Canım bana atbilirmisin bende yeni olddum 1 ay olacak ama hala kalkık geliyo ineceğine inanmak istiyorumMerhaba kızlar 2,5 ay önce burun ameliyatı oldum ve burnum ilk başlarda tam istediğim kalkıklıktaydı ve şimdi aşırı indi bu durumu kafaya takıyorum böyle bir sorun yaşayan oldu mu aranızda? Önerilerinizi bekliyorummm
merhaba sizin burnunuzun kalklılığında herhangi bir inme oldu mu? ben de sizin gibi çok kalkık olmayan bir burun istedim şu an çok ideal daha da düşmesinden korkuyorumFotografini gonderirmisin merak ettim bende kalkik olmayan duz bi burun yaptirdim dahada dusmesinden korkuyorum
bana da fotonuzu atabilir msiiniz acaba?Özelden gönderiyorum canım ameliyat olalı ne kadar oldu senin
Ameliyat fotografimda baya kalkik gorunuyordu.merhaba sizin burnunuzun kalklılığında herhangi bir inme oldu mu? ben de sizin gibi çok kalkık olmayan bir burun istedim şu an çok ideal daha da düşmesinden korkuyorum
ne kadar oldu peki ameliyat olalıAmeliyat fotografimda baya kalkik gorunuyordu.
Alcim cikdiginda normal derecedeydi o seklini cok begenmisdim
Suan hic kalkiklik yok neredeyse duz
Atayım canım ameliyattan hemen sonra kalkıklığı çok güzeldi şimdi neredeyse düz hale geldi hiç üzme kendini zamanla seninki de inecektirCanım bana atbilirmisin bende yeni olddum 1 ay olacak ama hala kalkık geliyo ineceğine inanmak istiyorum
1.5 ayne kadar oldu peki ameliyat olalı
Banada atarmisin fotografiniAtayım canım ameliyattan hemen sonra kalkıklığı çok güzeldi şimdi neredeyse düz hale geldi hiç üzme kendini zamanla seninki de inecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?