Burnun istenilen kalkıklıkta olmaması

Ssslumping

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
71
9
86
Merhaba kızlar 2,5 ay önce burun ameliyatı oldum ve burnum ilk başlarda tam istediğim kalkıklıktaydı ve şimdi aşırı indi bu durumu kafaya takıyorum böyle bir sorun yaşayan oldu mu aranızda? Önerilerinizi bekliyorummm

Bende üçüncü ayımdayım ve iniyor yavaştan bence kişinin nasıl istediğine bağlı bu ben memnunum ama demek ki sen daha kalkık istiyormuşsun doktorun ameliyat bitimi resmi göstermedi mi

Bende üçüncü ayımdayım ve iniyor yavaştan bence kişinin nasıl istediğine bağlı bu ben memnunum ama demek ki sen daha kalkık istiyormuşsun doktorun ameliyat bitimi resmi göstermedi mi
Gösterdi evet ama orada kalkıklığı iyi gibi duruyordu ben biraz doğal olsun dedim doktor abartmış doğallığı. Ben o ilk kalkık halini gördüm ya aklım onda kaldı kabullenmekten başka çare yok sanırım.

Bence en azından altıncı ayı beklemeliyiz ortalama şekli için

ne önerisi yapalım ki al neşteri burnuna vur mu diyelim ameliyat sonrası kalkıl gelmes normal çünkü dikişler alçı tampon vs var herşeyi çıkınca burun da yavaş yavaş iniyor,kalkık istiyorsan söyleyecektin doktoruna.Burnun bu saatten sonra yukarı kalkmaz şişlikler inse bile ucu aşağıda kalacaktır daha çok

Ameliyattan sonra bu kadar ineceğini bilemezdim sonuçta ilk ameliyatım tecrübesiz oluyor insan. Yine de teşekkür ederim yorumunuz için.

Ameliyattan sonra bu kadar ineceğini bilemezdim sonuçta ilk ameliyatım tecrübesiz oluyor insan. Yine de teşekkür ederim yorumunuz için.
Fotografini gonderirmisin merak ettim bende kalkik olmayan duz bi burun yaptirdim dahada dusmesinden korkuyorum

Canım bana atbilirmisin bende yeni olddum 1 ay olacak ama hala kalkık geliyo ineceğine inanmak istiyorum

Fotografini gonderirmisin merak ettim bende kalkik olmayan duz bi burun yaptirdim dahada dusmesinden korkuyorum
merhaba sizin burnunuzun kalklılığında herhangi bir inme oldu mu? ben de sizin gibi çok kalkık olmayan bir burun istedim şu an çok ideal daha da düşmesinden korkuyorum

Ben 3 ay once oldum ama ilk gun nasil kalkiksa hala kararinda kalkikligi ameliyatta asiri kalkikti ama asiri kim.gorse sanirim uzulurdu ama suan normal kalkikligi tabi sisliklerim var henuz burun ucu sirti odemli ama memnunum ameliyat olacaklara ornek olsun kalkik istediginizi belirtin ben bisey dememistim her burna raziydim sanirim dr a guvendim

merhaba sizin burnunuzun kalklılığında herhangi bir inme oldu mu? ben de sizin gibi çok kalkık olmayan bir burun istedim şu an çok ideal daha da düşmesinden korkuyorum
Ameliyat fotografimda baya kalkik gorunuyordu.
Alcim cikdiginda normal derecedeydi o seklini cok begenmisdim
Suan hic kalkiklik yok neredeyse duz

Atayım canım ameliyattan hemen sonra kalkıklığı çok güzeldi şimdi neredeyse düz hale geldi hiç üzme kendini zamanla seninki de inecektir
Banada atarmisin fotografini
Edit : aa biz seninle konusmusuz zaten atmisiz fotograf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…