evet canım bende deviasyon var burun ıcınde saga dogru egrılık var su anda hıc nefes alamıyorumm...estetık ısını konustuk doktorla asla kalkık ıstemıyorum dedımmm..bana gosterdı pcde nasıl olacagını ama sımdı ıcıme kurt dustu acaba domuzcuk gıbı olur muyum..ayyy ınss yarınn guzel gecer amelıyatım....
bende yarın sabah 8de amelıyat olacagım vee bunları okudukca cok korkuyorum acaba vaz mı gecsem domuzcuk gıbı olmak ıstemıyorum
geçmiş olsun canım...benimde 27 ağustosta:97:
Sonunda bu Sabah ameliyatimi oldum:) agri sizi az denecek kadar az hafif kanamam var sadece.INS olacak arkadaslarinda cok guzel gecer ameliyatlari.
ya ben böyle kalkık burun istememiştimki...ameliyat olalı 25 gün oldu.umarım burun ucum biraz düşeryani düşer dimiii ?
nerde hangi doktora oldun canım? maliyet nedir
cnm saol ya içime su serptin :) ya çünkü bnm eski burun ucum hafif düşüktü.şimdi burun deliklerim gözüküyo karşıdan bakınca böyle bi kalkık burun oldu.görenler nekadar deişmişsin diyolar.moralim bozuluyo bnmde çok bi deişiklik istemedim halbuki.
cnm saol ya içime su serptin :) ya çünkü bnm eski burun ucum hafif düşüktü.şimdi burun deliklerim gözüküyo karşıdan bakınca böyle bi kalkık burun oldu.görenler nekadar deişmişsin diyolar.moralim bozuluyo bnmde çok bi deişiklik istemedim halbuki.
ödemden canım merak etme tabi ki öyle kalmayacak geçmiş olsun.Selam kızlar..Bugün ameliyatımın 5.günü..Ve tek sorunum burnum ile dudağım arasında nerden baksanız 2 parmak mesafe var..Ve moraalim acaip bozulmuş durumda.
Bu mesafe hep böylemi kalacak lütfen yardımcı olurmusunuz kızlar...Bööle kalsın istemiyorum..
ödemden canım merak etme tabi ki öyle kalmayacak geçmiş olsun.
Selam kızlar..Bugün ameliyatımın 5.günü..Ve tek sorunum burnum ile dudağım arasında nerden baksanız 2 parmak mesafe var..Ve moraalim acaip bozulmuş durumda.
Bu mesafe hep böylemi kalacak lütfen yardımcı olurmusunuz kızlar...Bööle kalsın istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?