burnun kalkıklığındaki değişim

seninadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
87
0
86
İstanbul
arkadaşlar özellikle ameliyat olalı en az 6 ay ya da 1 seneyi geçirmiş olanlarınız
burnunuzun kalkıklığı ilk aylara göre ne kdr değişti
kalkıklık azalıyor diyorlar ama bu azalma gözle görülecek kdr oluyor mu
yardımcı olursanız sevinirim

Burun ucu ilk 2 3. ayda azda olsa düşüyor ve son halini alıyor nekadar kalkık burunda gözükse düşme payı oluyor doktorlarda bunu söylüyolar herkesde olurmuş ama sanmıyorum 6 ay 1 sene sonunda burun ucu tekrar kalksın.

arkadaşlar özellikle ameliyat olalı en az 6 ay ya da 1 seneyi geçirmiş olanlarınız
burnunuzun kalkıklığı ilk aylara göre ne kdr değişti
kalkıklık azalıyor diyorlar ama bu azalma gözle görülecek kdr oluyor mu
yardımcı olursanız sevinirim

çok fazla değişiklik olmuyor sadece şişlikler zamanla indiği için degişik geliyor

peki bu düşme çok bariz oluyor mu
yani mesela bnm 1ay dolmak üzere kalkıklığı şuan tam gibi
heralde sonuç buna yakın olur yinede :???

çok fazla değişiklik olmuyor sadece şişlikler zamanla indiği için degişik geliyor

Katılıyorum a.s hatta burun kendini ilk 2 ayda belli ediyor geriye şişliklerin inmesi kalıyor bu sayedede kemik kalıntısı varmı yani kemer yada eşitmi yamukmu anlıyorsun

peki bu düşme çok bariz oluyor mu
yani mesela bnm 1ay dolmak üzere kalkıklığı şuan tam gibi
heralde sonuç buna yakın olur yinede :???

Evet canımm korkma daha inmezz artıı bende ameliyatlıyım en şiş hali 1 2 ay dı senin 1 ay olmasına rağmen kalkıklıı iyi diyosan merak etme daha değişmez yerimseniben

Bende burnumun degismesinden cok korkuyorum. Benim burnumda bir aylik. Insallah hic birsey olmaz.

Bende burnumun degismesinden cok korkuyorum. Benim burnumda bir aylik. Insallah hic birsey olmaz.

İnşallah canım ama burda biçok ark iyi kötü deneyimlerini yaşadıklarını süreçleri paylaşıyolar burunda kusur varsa 6 ay ve sonrasında kendini belli ediyor umarım böle şeyler kimseee yaşamaz desemde maaleseff doktor hataları biz hastalara acı veriyor.

ilk başlarda burun çok şiş oldugu için normalinden daha kalkık duruyorr zamanla şişler inince o kalkıklıkta indi sanıyoruz...acaip bi fark olmas sadece ilk ayla son zamanların resimlerini kaşılaştırdıgında hafifi bi fark oldugunu anlarsınnn..abartılcak kdr inme olmas başarılı bi amlyt geçirdiysen..

benimkinde fazla bir değiliklik olmadı... ben günden güne daha da çok seviyorum.. ztn ilk gördüğümden beri onu seviyorum :)

bende yarın sabah 8de amelıyat olacagım vee bunları okudukca cok korkuyorum acaba vaz mı gecsem domuzcuk gıbı olmak ıstemıyorum:(

evet canım bende deviasyon var burun ıcınde saga dogru egrılık var su anda hıc nefes alamıyorumm...estetık ısını konustuk doktorla asla kalkık ıstemıyorum dedımmm..bana gosterdı pcde nasıl olacagını ama sımdı ıcıme kurt dustu acaba domuzcuk gıbı olur muyum..ayyy ınss yarınn guzel gecer amelıyatım....

Back
X