- 24 Ocak 2018
- 59
- 138
- 93
- Konu Sahibi queenkunta
-
teşekkür ederim biraz rahatladımBana doktorum bacak ve diz örneğini vermişti. Şimdi böyle 6 ay sonra böyle olacak dedi. Elinize sert gibi geliyor ama zamanla yumuşuyor. Sizinki de gerçekten şiş. Daha 3 hafta normal
çok zor bu dönem, millet ne kadar dese de inanası gelmiyor insanınBenim de kalın derili, doktorum çok şiş iner daha dedi ama sanki inse de çok küçülmeyecekmiş gibi geliyor. Aynı dertten muzdaribim ben de
ben de öyleyim ben deVallahi myle, bakıp bakıp daha ne kadar küçülebilir ki diyorum. Sürekli fotoğraf çekiyorum ileride karşılaştırıcam.
teşekkür ederim biraz rahatladım ❣ sizin ne kadar oldu ameliyat olalı?
çok zor bu dönem, millet ne kadar dese de inanası gelmiyor insanın
Ne kadar umut vaadeden bir mesaj bu böyle,vallahi inanmak istiyorum. Benim 17.günüm şu an burnuma dokunsam hala sızlıyor. Ödemden diye tahmin ediyorum.Burun kontoru belirginlesince inmis olucak ,suan hatlar belirsiz ,yanlar sirtbana bi iki beden kuculecek dedi hakliymis ,en son findik burun olmussun demisti :) daha da iniyor sukur
hayırlı olsun burnunuzBenim de çok yeni 22. günüm bugün
içime soğuk su serptiniz demek öyle anlaşılıyormuş :) benimki bir tık küçülse razıyım iki beden miBurun kontoru belirginlesince inmis olucak ,suan hatlar belirsiz ,yanlar sirtbana bi iki beden kuculecek dedi hakliymis ,en son findik burun olmussun demisti :) daha da iniyor sukur
bugün yabancı bir kadının 1 aylık ve 6 aylık burnunun videolarını izledim belki bize umut olur diye ss aldım burnunun iki halini de, umarım rahatlarsınız siz de benim gibiBilmiyorum ama bende hiç küçülmeyecek böyle kalacakmış gibi geliyor. Şuan ne kavis ne hatlar hiç bello değil gören herkes çok beğeniyor ama bana hala çok büyük geliyor.
elbette oyle cok cok erken kaygilanmak icin inanki , benim de hassas 5 ay oldu ,hemen gecmez ki.Sabir lazim biraz duzelicek zamanla.Ne kadar umut vaadeden bir mesaj bu böyle,vallahi inanmak istiyorum. Benim 17.günüm şu an burnuma dokunsam hala sızlıyor. Ödemden diye tahmin ediyorum.
tesekkur ederim ♡ tabii ki foto cekmeyi ya da aynaya bakmayi birakin ay ve hafta seklinde olabilir farki anlarsinizhayırlı olsun burnunuzumarım güzelce iyileşir
içime soğuk su serptiniz demek öyle anlaşılıyormuş :) benimki bir tık küçülse razıyım iki beden miteşekkürler
Çok teşekkür ederimbugün yabancı bir kadının 1 aylık ve 6 aylık burnunun videolarını izledim belki bize umut olur diye ss aldım burnunun iki halini de, umarım rahatlarsınız siz de benim gibi
Eki Görüntüle 2290589 Eki Görüntüle 2290590
Dediğiniz çok doğru benim psikoloji alt üst ayna rlimde yaşarsam. Oğlum var bugün onunla ilgilenmemişim doğru düzgünelbette oyle cok cok erken kaygilanmak icin inanki , benim de hassas 5 ay oldu ,hemen gecmez ki.Sabir lazim biraz duzelicek zamanla.
tesekkur ederim ♡ tabii ki foto cekmeyi ya da aynaya bakmayi birakin ay ve hafta seklinde olabilir farki anlarsiniz
Aman aman yapmayin benimde var iki tane tek eylemim burnumu korumak onlardan :) bakmiyorum hic aynaya mutluyuz suan.Ilk zamanlar olur oyle heyecan stres karisik ,o da geciyo ,suan eski burnumu yadirgar oldum sanki hep boyleymisimDediğiniz çok doğru benim psikoloji alt üst ayna rlimde yaşarsam. Oğlum var bugün onunla ilgilenmemişim doğru düzgün
Çok haklısınız bugün kalktım masajımı yaptım burnumu yıkadım aynaha bidaha hiç bakmadım ve şuan kendimi çok iyi hissediyorumAman aman yapmayin benimde var iki tane tek eylemim burnumu korumak onlardan :) bakmiyorum hic aynaya mutluyuz suan.Ilk zamanlar olur oyle heyecan stres karisik ,o da geciyo ,suan eski burnumu yadirgar oldum sanki hep boyleymisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?