Burnuna Kalıcı Dolgu Yaptıran varmı?

kıyamam yaaa...3 kere ameliyata nasıl katlanılır..allah yardımcın olsun...ben 5 gün önce oldum ameliyat alçılar açılınca sorun çıkacak diye ödüm patlıyo..ikinci ameliyatı bile düşünemiyorum...sana bol şanş diliyorum canı gönülden..

Niye olmasın;)Düşünebilirsin,bir seçenek olur senin için.Evim uygundur;)Ben son kararını beğendim:)Doktorum da vazgeçince;senin de kalıcı dolgu konusunda ısrarcı olmaman iyi oldu,benim de gönlümden geçen ameliyat olman,zaten bu revizyon olacak,burun ucuna dokunmasın ama ben pek beğendim:)Amaaaaaaaa doktor konusunda iyi araştırma yap,bu son olsun!;)

kıyamam yaaa...3 kere ameliyata nasıl katlanılır..allah yardımcın olsun...ben 5 gün önce oldum ameliyat alçılar açılınca sorun çıkacak diye ödüm patlıyo..ikinci ameliyatı bile düşünemiyorum...sana bol şanş diliyorum canı gönülden..

Teşekkürler canım.İnşallah senin ilk ve son olur bizim yazdıklarımız seni korkutmasın şans işte...

Niye olmasın;)Düşünebilirsin,bir seçenek olur senin için.Evim uygundur;)Ben son kararını beğendim:)Doktorum da vazgeçince;senin de kalıcı dolgu konusunda ısrarcı olmaman iyi oldu,benim de gönlümden geçen ameliyat olman,zaten bu revizyon olacak,burun ucuna dokunmasın ama ben pek beğendim:)Amaaaaaaaa doktor konusunda iyi araştırma yap,bu son olsun!;)

Orontes şuan muhtemelen ameliyattan çıkmış olmalısın canım inşallah hiçbir acı çekmeden bugünü atlatıp herşey yolunda olarak aylar sonra harika bir burunla devam edersin bundan sonra.Çok geçmiş olsun.

Arkadaşlar merhaba.2 yıldır bu sitedeyim ve hikayemi az çok bilen biliyor.3. ameliyat sonrasında sağ tarafımda oluşan çöküklüğü bu kez tekrar bir operasyonla değilde dolgu ile düzeltme işlemini düşünüyorum.

Bu şekilde tek taraflı hafif çöküklük yaşayıp ameliyat sonrasında sadece o kısıma dolgu ile müdehale ettirmiş ve memnun olan veya olmayan arkadaşlar varsa bilgi aktarımı yaparsa çok memnun olacağım.Teşekkürler.

Canım merhaba,
Benim de burnumun sağ tarafında piercing sonrası küçük bir çüküntü oldu. yarım cm çapında ve ben söylemeden kimse farkında bile değil aslında. Ben de konuyla ilgili İzmir' de bir estetik cerraha gitmiştim, Estetik ameliyat istemiyorsan oraya dolgu yapabilir ama tekrarlanması gerekir dedi.o doku zamanla yok oluyor dedi. Ben görüşeli 2 yıl oldu o yüzden net hatırlamıorum ama sanırım 2 yılda bir demişti, emin değilim...

Orontes;hangimiz daha iyi sen karar ver,henüz 1 kez ameliyat olmuş ve istediği buruna kavuşamamış sen mi yoksa 3 kez operasyon sunucunda eh işte kötünün iyisi denilen ben mi:)Bence senin bir ameliyat daha olup durumu kurtarma şansın daha yüksek...Herneyse olan olmuş şimdi çözüm yolları araştırma zamanı.Evet Samsundayım canım.Alternatifler olsa ne olabiliyor ki bak diğer şehirler de bir sürü alternatif var.Ama açıkcası ne 8-9 bin TL vererek ünlü bir cerraha verilecek param var ne de duyulacak güvenim...Şu saatten sonra iyi bir dolgu ile çöküklüğü kapatacak kendine güvenen bir hekim bulmak zorundayım bunu da nasıl yapacağım inan bende bilemiyorum.Her önüme gelene yine burun muhabbeti yapacağım sanırım insanlarda bıktı artık:))Neyse senden haber bekliyorum dolgu hk.Bende araştırmalarımı mutlaka bildireceğim.

bende daha evvel amelıyat olmuş sımdı ıse yenıden amelıyat olmayı kafaya koymuş ama yuksek amelıyat ucretı nedenıyle bu durumu askıya almış bırıyım. Ama dolgu yaptırmayı dusunuyorum. Benım ıcınde bırcok kısı burnun guzel dıyor ama sanırım ben takıntılıyım :-) Hüseyin tırmana gıtmeyı dusunuyorum ama gıdıp yaptıran var mı?

Canımsın.İnşallah en kısa zamanda istediğimiz burun görüntüsüne sahip oluruz.Sen yarın sabah tan itibaren ben de bu hafta görüşeceğim pek çok hekim sonunda birinde karar kılıp istediğimiz sonuca ulaşıp buradan iyi haberlerle birbirimize destek çıkarız.Bakalım dolguda yoğunlaşmıştım hep ama belki son kez bir ameliyat daha düşünebilirim iyi bir hekim çıkarsa karşıma.Hatta seninki çok güzel olursa oraya gelirim Orontes senin dr yaptırırım sende bakarsın bana iyileşene kadar:)))))Şaka bir yana tüm dualarım seninle canım yarın sabah oldu ve bitti deyip bana iyi dileklerini belirtmeyi unutma akşama.Canım burnumda deyimi bu kadar hayatıma oturmamıştı:)))

bende daha evvel amelıyat olmuş sımdı ıse yenıden amelıyat olmayı kafaya koymuş ama yuksek amelıyat ucretı nedenıyle bu durumu askıya almış bırıyım. Ama dolgu yaptırmayı dusunuyorum. Benım ıcınde bırcok kısı burnun guzel dıyor ama sanırım ben takıntılıyım :-) Hüseyin tırmana gıtmeyı dusunuyorum ama gıdıp yaptıran var mı?

Bir de "Rediesse" diye bir dolgudan bahsetti.Vücuda hiçbir zararı yokmuş ve 2 yıla kadar kalıyormuş.Bu konu hakkında bilgisi olan varmı özellikle bu dolgu maddesi hakkında?

Evet...Geldim.:)

Serpilce doktor bey ile bugün görüştüm.Bundan önceki görüşmemizden sonra kendisi yurt dışına gitmişti,yine bu tıp çalışmaları ile ilgili.Bu çalışmadan sonra sanırım:) KALICI DOLGU ile ilgili uygulamalarına son verdi.Bana önerdiği seçeneklerden biri kalıcı dolgu idi;ama ben sana yazmıştım bu husustaki tereddütlerimi;neyse ki,doktor bey kendisi hayır,bunu eledik,dedi.Şunu da belirteyim,şimdiye kadar kalıcı dolgu kullandığını,bir sıkıntı yaşamadığını anlattı ama son zamanlarda kalıcı dolgu,silikon ile ilgili yurt dışında yaşanan olumsuz hadiseler cereyan edince,yurt dışı eğitim çalışmalarında kalıcı dolgu işine sanırım "bir son nokta" konulmuş Kİ;bu seçeneği uygulamayacağını ifade etti.

Ben öylesine,sırf bilgi almak adına görüşmeye gittiğim başka bir doktor "Sakın kalıcı dolgu yaptırma" demişti ve sonrasında iyi bir cerrah olan doktorumun acaba bunu bana neden seçenek olarak sunduğu kafamı karıştırmıştı,bu başka doktor dediğim de,yurt dışında yapılan toplantılarda artık bu hususta kesin kanılara sahip olunduğunu ifade etmişti,lafı uzattım;

Velhasıl,kendi doktorumda bugün artık kalıcı dolgu ile görüşlerin netleştiği,sıkıntılar yaşandığını vesaire söyledi;tereddütümün üstünü çizmiş oldu ve ben rahatladım,vücuduma yabancı bir madde girişi kafamı kurcaladı ki senle de paylaştım.Gelelim sana,sen operasyon olmadan dolgu yaptırayım dedin,ben de sana bekle dedim;doktorumun da bugünkü çıkışıyla "kalıcı dolgu" hususunda temkinli davranılması gerektiğini düşünüyorum.Bir nedeni de yazmamın mahsuru yoktur umarım,prof.dr. ömer özkan-google'da bir araştır istersen;) deneyimlerine,başarılarına istinaden bu kararını da gözden geçirmek vazifedir;)Artık yapmayacağını,kullanmayacağını ama şimdiye kadar da kullandığını ifade etti,tekrar yazıyorum,fikrinin değişmesine sebep olan da son yurt dışı eğitim çalışmasıdır kanaatimce,o çalışmadan sonra bana sunduğu seçeneği ELEDİ!Bilgine...

fiyatlar hakkında bir bilgin var mı dolguda?

ben burun ucuma kalkık gözukmesı için dolgu yaptırdım 2 sene çnce. simdi ise inanılmaz kötü gözüküyor. burun ucum dustu orjınal halı cok daha guzeldi. kesınlıkle yaptırmayın derım.

ben burun ucuma kalkık gözukmesı için dolgu yaptırdım 2 sene çnce. simdi ise inanılmaz kötü gözüküyor. burun ucum dustu orjınal halı cok daha guzeldi. kesınlıkle yaptırmayın derım.

canım bende burnuma dolgu yaptırmayı düşünüyodum da bu yorumunu okuyunca korktum yani
seninki kalıcı dolgu muydu yoksa geçici mi bu konu hakkında vereceğin tavsiyelere ihtiyacım var
eğer kalıcı dolguysa geçici yaptırsam aynı sorun olur mu
cevaplarsan çok mutlu olurum

CNN seninki kalicimiydi gecicimi lütfen cevaplaa:))) BN sadece iki kas arasina yaptirmayi düşünüyorum ayni sorun olurmu acaba

Back
X