Evet...Geldim.:)
Serpilce doktor bey ile bugün görüştüm.Bundan önceki görüşmemizden sonra kendisi yurt dışına gitmişti,yine bu tıp çalışmaları ile ilgili.Bu çalışmadan sonra sanırım:) KALICI DOLGU ile ilgili uygulamalarına son verdi.Bana önerdiği seçeneklerden biri kalıcı dolgu idi;ama ben sana yazmıştım bu husustaki tereddütlerimi;neyse ki,doktor bey kendisi hayır,bunu eledik,dedi.Şunu da belirteyim,şimdiye kadar kalıcı dolgu kullandığını,bir sıkıntı yaşamadığını anlattı ama son zamanlarda kalıcı dolgu,silikon ile ilgili yurt dışında yaşanan olumsuz hadiseler cereyan edince,yurt dışı eğitim çalışmalarında kalıcı dolgu işine sanırım "bir son nokta" konulmuş Kİ;bu seçeneği uygulamayacağını ifade etti.
Ben öylesine,sırf bilgi almak adına görüşmeye gittiğim başka bir doktor "Sakın kalıcı dolgu yaptırma" demişti ve sonrasında iyi bir cerrah olan doktorumun acaba bunu bana neden seçenek olarak sunduğu kafamı karıştırmıştı,bu başka doktor dediğim de,yurt dışında yapılan toplantılarda artık bu hususta kesin kanılara sahip olunduğunu ifade etmişti,lafı uzattım;
Velhasıl,kendi doktorumda bugün artık kalıcı dolgu ile görüşlerin netleştiği,sıkıntılar yaşandığını vesaire söyledi;tereddütümün üstünü çizmiş oldu ve ben rahatladım,vücuduma yabancı bir madde girişi kafamı kurcaladı ki senle de paylaştım.Gelelim sana,sen operasyon olmadan dolgu yaptırayım dedin,ben de sana bekle dedim;doktorumun da bugünkü çıkışıyla "kalıcı dolgu" hususunda temkinli davranılması gerektiğini düşünüyorum.Bir nedeni de yazmamın mahsuru yoktur umarım,prof.dr. ömer özkan-google'da bir araştır istersen

deneyimlerine,başarılarına istinaden bu kararını da gözden geçirmek vazifedir

Artık yapmayacağını,kullanmayacağını ama şimdiye kadar da kullandığını ifade etti,tekrar yazıyorum,fikrinin değişmesine sebep olan da son yurt dışı eğitim çalışmasıdır kanaatimce,o çalışmadan sonra bana sunduğu seçeneği ELEDİ!Bilgine...