burnuna kıkırdak konulan

amann maşallahh inşallah sağlıklı bi burnun olurr ben önce sağlığa önem veriyorum çökme düşme vs... allah korusun sonra tipine bakcam

işallah canım bu sefer düzgün olur.ben öyle çok muhteşem bişey de beklemiyorum ama sunni görünüm kaybosun farketmez çok kalkık olmyıversin..zaten benim burnun kavisi falan iyiydi..sorunu uctaki kıkırdağın asimetrik görüntüsüydü..allaha şükür nefesimde iyi işallah böyle gider..

evet görünüyor anım ama albüm değil..istersen kullnıcı panelinden albüm oluşturabilir resimlerini buraya ekleyebilirsin..

ben şuan sadece profil resmi ekleyebildim görünüyormu arkadaşlar

profil resmim görünüyor mu arkadaşlar? bilgisayar da profilden resmim yok hiç bir ara çeker albüm hazırlarım. bu burnum ameliyattan sonra ki hali zaten öncesi ile fark yok uzunluğu dışında .dediğim gibi benim öncelikli derdim nefes sonra şekil.

son ameliyatımda doktor kulağından ya da kaburgandan kıkırdak alabiliriz demişti ama şükür gerek kalmadı :)

Birrdee diyorumki keşke bu burun estetiğinde kıkırdak önemli ya keşke bu hastalardan alınan fazla kıkırdaklar muhafaza edilebilsede doktorlar zaman zaman onlardan yararlansalarr benimki hayal sadece :) ama en azından bazı doktorlar arkların burnuna yazık etmişler onlarda nasiplenirdiii walla burun kıkırdağının ne kadar değerli olduğunu yakup beyin açıklamalarından sonra daha bi iyi anladım

canım ben revizyon olalı henüz 5 gün oldu..alçılıyım yani düşn.ama nefesm çok düzeldi.şuan bile ameliyat taze olmasına rağmen hem sessiz hemde çok derinden efes alabiliyrum..ama ilk ameliyatımdan yaklaşık 3 yada 4 ay sonra burnumda sesli nefes alma ve tıslamalar oluyordu..şimdi nazar değmesin ama çok iyi nefesim

ben ameliyat olalı 1 ay oldu ama hala nefes alamıyorum.............

Back
X