Kzlar bir ay once amlyt oldum burnum cok sis zatennn eski burnum buyukdu iki kati buyudu hc begenmedm hergun nefret ediorum kendimden ..istedgm gbi olmadi
E oyle kalmicakki daha coookk kuculecek sisler incek odemler dagilacak moral bozmak icin cok erken burun sabir gerektiriyo iyilesme sureci uzun malesef benimde 2.5 ay oldu hala sis ama hic dert etmiyorum biliyorumki yaza kadar gecicek tamamen
geçmiş olsun ama karamsar olma daha çok yeni olmuşsun, herkes ödemi farklı sürelerde atar, şişlik indiğinde daha iyi anlarsın şimdi kendini üzme, üşütme burnunu havalar soğuk daha çok şişmesin, kime ameliyat oldunuz?
şuan isteyim yılbaşı kutlaması var 40 gün önce ameliyat oldum fotoğraf çekildik bir sürü ve fotoğraflarda gördüğüm küçücük suratimin ortasında kocaman geniş parlak bir burun üstelik göz hizamda burnumun üstünde çıkık kemik öyle net ki fotograflarda Üzgünüm
Vallaha kizlar konyada bilsev onceye oldum hoc fark goremiyorum benm burnum buyukdu ve skiye oranla dahada buyuk hc deisklik goremiorum kendmde ben sizdemi olesinz ruh sagligm bozuldu
E oyle kalmicakki daha coookk kuculecek sisler incek odemler dagilacak moral bozmak icin cok erken burun sabir gerektiriyo iyilesme sureci uzun malesef benimde 2.5 ay oldu hala sis ama hic dert etmiyorum biliyorumki yaza kadar gecicek tamamen
Arkadaslarrr 20inci gunumdeyim ve bitkisel caylar yasak diye okudum ama ben bilmeden demin yesil cay ictim ve ictikten sonra burnumda tuaf hisler hissetmeye basladim geriliyormus gibi.. korkmaya basladim birsey olurmu???
Arkadaslarrr 20inci gunumdeyim ve bitkisel caylar yasak diye okudum ama ben bilmeden demin yesil cay ictim ve ictikten sonra burnumda tuaf hisler hissetmeye basladim geriliyormus gibi.. korkmaya basladim birsey olurmu???