bende gitmemeye karar verdim zaten...
ne güzel konusmusun, ben kendimi ifade edemiyorum, tartismalarda hep hakli duruma düsen o oluyor cünkü ben hep susuyorum.
bende hicbir tartismamizda söyledigi seyleri unutamiyorum, her sözü bir bir aklimda.
onun icin yaptigim tüm fedakarliklari bi kalemde silip bana düsmaniymisim gibi konusmasi cok gücüme gidiyor.
büyük bi konu olsa anlarim, kendisi suclu oldugu halde bana böyle yapiyor cok sacma
hep yaptigim bu zaten, bisey olsa hep ilk adimi ben atiyorum... pazar söyledigi seylerden sonra yine arayan soran merak eden benim, adam tenezzül edipte neden taa kuaförün önüne geldin, neden o kadar aradin bile demiyor
mantigima, vicdanima sigmiyor bu yaptigi. ben onun kadar acimasiz olamiyorum, hep kendimi tutuyorum sonradan pisman olacagin hicbirseyi yapma söyleme diye... ama o cok rahat...
birazdan saat 9da kursu bitiyor, her zaman ben almaya gidiyorum cünkü otobüsü gece geliyor... bu aksam almaya gideyim mi onca lafindan sonra? seytan diyor birak beklesin yarim saat yagmurda, bi yandanda kiyamiyorum... cok salagim