- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
- Konu Sahibi ThirtyFouR
-
hep mi böyle? Allah yardımcın olsun,çok zor bir insan.Sen de ona aynı şekilde davran,eminim pes edecektir
Gittiginde iyice tribe girmesin??Eninde sonunda konuscaksiniz bence eve gelince karsilikli konus derdi neymis ogren sonra karar verirsin nasil davranacagina
bi güzel döv o kocayı ne demek yağmurda bekletip dışarı gelmemek
ne olursa olsun evi terk etme. bence kadın evde kalmalı tartışmalarda. birkaç gün üstüne gitme. bekle bakalım. kolay gelsin.
Bir kez yaşadım böyle bir şey, ben inat ettim, o inat etti bir ay sürdü tam
Sonunda saçma bir konuşma ile barıştık
Sonra karşıma alıp konuştum; söylediğin tek kelimeyi bile unutmadım, içimde büyüyor kelimelerin dedim
Nasıl yani dedi; sevgim eskisi gibi değil, kavga edince düşman gibi oluyorsun, her an bitirmeye hazırsın dedim
Ben 35 i aşmış bir kadınım, böyle azarlanmaya alışık değilim, liseliler gibi yoluşup, barışamam dedim
Düşündü bütün gece, çok morali bozuldu, yapmıyor artık ama ben cidden unutmadım, hala aklımda söyledikleri
Biraz zaman geçsin, elbet bir konuşma ortamı doğacaktır ama bu konuda tavrını koy, alışırsa hiç başedemezsin
cnm ALLAH sabır versin ne diim, üzüldüm durumuna, bir de benim eşime derdim acımasız diye.. tartışırız (hep uzakken) kafayı vurur ytr ben cinnet geçiririm evde, ne kadar çok canım yanar seni çok iyi anlıyorum. ama bizim şöyle bir avantajımız var aynı yerdeyken mümkün değil 5 dk.dan fazla küs kalamayız gider sarılır öperim. ben yapmazsam o yapar. konuşuruz konu çözülür. önemli olan haklı haksız bulmak değil, önemli olan mutlu olmak.....
eşin suçlu da olsa git sarıl boynuna,öp eşini sanki haklıymış gibi davran, barışınca da hesap sor ama suçlusun değil de, tatlı dille... evlilikte olur öyle şeyler ben olsam öyle yapardım. inatsa kırılmıyorsa inadı, mutlu olmk adına sen git sarıl...
bende gitmemeye karar verdim zaten...
ne güzel konusmusun, ben kendimi ifade edemiyorum, tartismalarda hep hakli duruma düsen o oluyor cünkü ben hep susuyorum.
bende hicbir tartismamizda söyledigi seyleri unutamiyorum, her sözü bir bir aklimda.
onun icin yaptigim tüm fedakarliklari bi kalemde silip bana düsmaniymisim gibi konusmasi cok gücüme gidiyor.
büyük bi konu olsa anlarim, kendisi suclu oldugu halde bana böyle yapiyor cok sacma
hep yaptigim bu zaten, bisey olsa hep ilk adimi ben atiyorum... pazar söyledigi seylerden sonra yine arayan soran merak eden benim, adam tenezzül edipte neden taa kuaförün önüne geldin, neden o kadar aradin bile demiyor
mantigima, vicdanima sigmiyor bu yaptigi. ben onun kadar acimasiz olamiyorum, hep kendimi tutuyorum sonradan pisman olacagin hicbirseyi yapma söyleme diye... ama o cok rahat...
birazdan saat 9da kursu bitiyor, her zaman ben almaya gidiyorum cünkü otobüsü gece geliyor... bu aksam almaya gideyim mi onca lafindan sonra? seytan diyor birak beklesin yarim saat yagmurda, bi yandanda kiyamiyorum... cok salagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?