- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
- Konu Sahibi ThirtyFouR
Evet var mi esi bu sendroma tutulan?
Ufacik bi kavgayi, kocaaaaaman bi hale getirip, bosanacakmis gibi tavir alan...
Esimle pazar günü ufacik biseyden tartistik, kalbimi kirdi konusmadim. O oturma odasinda kaldi, ben yatak odasinda.
ayni evin icinde birbirimizle konusmuyoruz.
Bugun isten gecikti, bekledim 1 saat merak ettim, kac kere aradim cebi kapali.
Kuaföre gitmistir dedim, oraya gittim icim rahat etsin diye...
Ordaydi, beni gördü. Disari gel diye isaret ettim gelmedi.
Yagmurda bekletti beni öyle.
Benim kafam kizdi arabaya atladim dolasmaya gittim, kac kere aradim hala kapaliydi
En son aradigimda tel acikti, caldirdim caldirdim acmadi.
Bana ne olduu diye mesaj atmis. Bende 10 kere aradim, insan telefonu acinca bi geri döner merak eder dedim.
Bana basim agriyor zaten, bide sen kafa sisirme bisey varsa söyle yoksa konusma yazmis
aaa deli mi ne. sinirimden ölücem, düsmaniyla konusuyor sanki.
Bi kac bisey yazdim, cekemiyorsan söyle geregini yapariz dedim...
Kisacik: Geregi neyse yap o zaman yazmis
Tribini seveyim, bide anlasam neyin tribi... Anneme gitmek istemiyorum, kadini huzursuz etmek istemiyorum
ama oturup konusmaya calissam yine kalbimi kiracak daha kötü olacak diye korkuyorum
Ne yapayim sizce? Su an evde degil, o eve gelmeden gitsem mi, kalsam mi? Sinirim cok bozuk...
Ufacik bi kavgayi, kocaaaaaman bi hale getirip, bosanacakmis gibi tavir alan...
Esimle pazar günü ufacik biseyden tartistik, kalbimi kirdi konusmadim. O oturma odasinda kaldi, ben yatak odasinda.
ayni evin icinde birbirimizle konusmuyoruz.
Bugun isten gecikti, bekledim 1 saat merak ettim, kac kere aradim cebi kapali.
Kuaföre gitmistir dedim, oraya gittim icim rahat etsin diye...
Ordaydi, beni gördü. Disari gel diye isaret ettim gelmedi.
Yagmurda bekletti beni öyle.
Benim kafam kizdi arabaya atladim dolasmaya gittim, kac kere aradim hala kapaliydi
En son aradigimda tel acikti, caldirdim caldirdim acmadi.
Bana ne olduu diye mesaj atmis. Bende 10 kere aradim, insan telefonu acinca bi geri döner merak eder dedim.
Bana basim agriyor zaten, bide sen kafa sisirme bisey varsa söyle yoksa konusma yazmis
aaa deli mi ne. sinirimden ölücem, düsmaniyla konusuyor sanki.
Bi kac bisey yazdim, cekemiyorsan söyle geregini yapariz dedim...
Kisacik: Geregi neyse yap o zaman yazmis
Tribini seveyim, bide anlasam neyin tribi... Anneme gitmek istemiyorum, kadini huzursuz etmek istemiyorum
ama oturup konusmaya calissam yine kalbimi kiracak daha kötü olacak diye korkuyorum
Ne yapayim sizce? Su an evde degil, o eve gelmeden gitsem mi, kalsam mi? Sinirim cok bozuk...