• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnundan kil aldirmayan koca sendromu

ThirtyFouR

iStaNBuL
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
7.509
434
398
37
Evet var mi esi bu sendroma tutulan?
Ufacik bi kavgayi, kocaaaaaman bi hale getirip, bosanacakmis gibi tavir alan...
Esimle pazar günü ufacik biseyden tartistik, kalbimi kirdi konusmadim. O oturma odasinda kaldi, ben yatak odasinda.
ayni evin icinde birbirimizle konusmuyoruz.
Bugun isten gecikti, bekledim 1 saat merak ettim, kac kere aradim cebi kapali.
Kuaföre gitmistir dedim, oraya gittim icim rahat etsin diye...
Ordaydi, beni gördü. Disari gel diye isaret ettim gelmedi.
Yagmurda bekletti beni öyle.
Benim kafam kizdi arabaya atladim dolasmaya gittim, kac kere aradim hala kapaliydi
En son aradigimda tel acikti, caldirdim caldirdim acmadi.
Bana ne olduu diye mesaj atmis. Bende 10 kere aradim, insan telefonu acinca bi geri döner merak eder dedim.
Bana basim agriyor zaten, bide sen kafa sisirme bisey varsa söyle yoksa konusma yazmis
aaa deli mi ne. sinirimden ölücem, düsmaniyla konusuyor sanki.
Bi kac bisey yazdim, cekemiyorsan söyle geregini yapariz dedim...
Kisacik: Geregi neyse yap o zaman yazmis

Tribini seveyim, bide anlasam neyin tribi... Anneme gitmek istemiyorum, kadini huzursuz etmek istemiyorum
ama oturup konusmaya calissam yine kalbimi kiracak daha kötü olacak diye korkuyorum

Ne yapayim sizce? Su an evde degil, o eve gelmeden gitsem mi, kalsam mi? Sinirim cok bozuk...

hep mi böyle? Allah yardımcın olsun,çok zor bir insan.Sen de ona aynı şekilde davran,eminim pes edecektir

Gittiginde iyice tribe girmesin??Eninde sonunda konuscaksiniz bence eve gelince karsilikli konus derdi neymis ogren sonra karar verirsin nasil davranacagina

hep mi böyle? Allah yardımcın olsun,çok zor bir insan.Sen de ona aynı şekilde davran,eminim pes edecektir

hayir hep böyle degil, cok ilimli anlayisli biri aslinda. kavga etmeyiz pek, 4 senede toplasan 2-3 kere tartismisizdir. ama her tartismada böyle acimasizca oluyor, bambaska bi insan gibi. taniyamiyorum onu.

Gittiginde iyice tribe girmesin??Eninde sonunda konuscaksiniz bence eve gelince karsilikli konus derdi neymis ogren sonra karar verirsin nasil davranacagina

gidersen pasaportunu alir, solugu havaalaninda alir, istikamet memleket :)
ama gitmezsemde o laflari yemis olcam, hic bilmiyorum...

bi güzel döv o kocayı ne demek yağmurda bekletip dışarı gelmemek:4:

hehe :1: iicimden gelen o zaten su an
söyle bi silkeleyip kendine gel demek :1:

ne olursa olsun evi terk etme. bence kadın evde kalmalı tartışmalarda. birkaç gün üstüne gitme. bekle bakalım. kolay gelsin. :34:

Bir kez yaşadım böyle bir şey, ben inat ettim, o inat etti bir ay sürdü tam
Sonunda saçma bir konuşma ile barıştık
Sonra karşıma alıp konuştum; söylediğin tek kelimeyi bile unutmadım, içimde büyüyor kelimelerin dedim
Nasıl yani dedi; sevgim eskisi gibi değil, kavga edince düşman gibi oluyorsun, her an bitirmeye hazırsın dedim
Ben 35 i aşmış bir kadınım, böyle azarlanmaya alışık değilim, liseliler gibi yoluşup, barışamam dedim
Düşündü bütün gece, çok morali bozuldu, yapmıyor artık ama ben cidden unutmadım, hala aklımda söyledikleri
Biraz zaman geçsin, elbet bir konuşma ortamı doğacaktır ama bu konuda tavrını koy, alışırsa hiç başedemezsin

cnm ALLAH sabır versin ne diim, üzüldüm durumuna, bir de benim eşime derdim acımasız diye.. tartışırız (hep uzakken) kafayı vurur ytr ben cinnet geçiririm evde, ne kadar çok canım yanar seni çok iyi anlıyorum. ama bizim şöyle bir avantajımız var aynı yerdeyken mümkün değil 5 dk.dan fazla küs kalamayız gider sarılır öperim. ben yapmazsam o yapar. konuşuruz konu çözülür. önemli olan haklı haksız bulmak değil, önemli olan mutlu olmak.....

eşin suçlu da olsa git sarıl boynuna,öp eşini sanki haklıymış gibi davran, barışınca da hesap sor ama suçlusun değil de, tatlı dille... evlilikte olur öyle şeyler ben olsam öyle yapardım. inatsa kırılmıyorsa inadı, mutlu olmk adına sen git sarıl...

ne olursa olsun evi terk etme. bence kadın evde kalmalı tartışmalarda. birkaç gün üstüne gitme. bekle bakalım. kolay gelsin. :34:

bende gitmemeye karar verdim zaten...

Bir kez yaşadım böyle bir şey, ben inat ettim, o inat etti bir ay sürdü tam
Sonunda saçma bir konuşma ile barıştık
Sonra karşıma alıp konuştum; söylediğin tek kelimeyi bile unutmadım, içimde büyüyor kelimelerin dedim
Nasıl yani dedi; sevgim eskisi gibi değil, kavga edince düşman gibi oluyorsun, her an bitirmeye hazırsın dedim
Ben 35 i aşmış bir kadınım, böyle azarlanmaya alışık değilim, liseliler gibi yoluşup, barışamam dedim
Düşündü bütün gece, çok morali bozuldu, yapmıyor artık ama ben cidden unutmadım, hala aklımda söyledikleri
Biraz zaman geçsin, elbet bir konuşma ortamı doğacaktır ama bu konuda tavrını koy, alışırsa hiç başedemezsin

ne güzel konusmusun, ben kendimi ifade edemiyorum, tartismalarda hep hakli duruma düsen o oluyor cünkü ben hep susuyorum.
bende hicbir tartismamizda söyledigi seyleri unutamiyorum, her sözü bir bir aklimda.
onun icin yaptigim tüm fedakarliklari bi kalemde silip bana düsmaniymisim gibi konusmasi cok gücüme gidiyor.
büyük bi konu olsa anlarim, kendisi suclu oldugu halde bana böyle yapiyor cok sacma

cnm ALLAH sabır versin ne diim, üzüldüm durumuna, bir de benim eşime derdim acımasız diye.. tartışırız (hep uzakken) kafayı vurur ytr ben cinnet geçiririm evde, ne kadar çok canım yanar seni çok iyi anlıyorum. ama bizim şöyle bir avantajımız var aynı yerdeyken mümkün değil 5 dk.dan fazla küs kalamayız gider sarılır öperim. ben yapmazsam o yapar. konuşuruz konu çözülür. önemli olan haklı haksız bulmak değil, önemli olan mutlu olmak.....

eşin suçlu da olsa git sarıl boynuna,öp eşini sanki haklıymış gibi davran, barışınca da hesap sor ama suçlusun değil de, tatlı dille... evlilikte olur öyle şeyler ben olsam öyle yapardım. inatsa kırılmıyorsa inadı, mutlu olmk adına sen git sarıl...

hep yaptigim bu zaten, bisey olsa hep ilk adimi ben atiyorum... pazar söyledigi seylerden sonra yine arayan soran merak eden benim, adam tenezzül edipte neden taa kuaförün önüne geldin, neden o kadar aradin bile demiyor
mantigima, vicdanima sigmiyor bu yaptigi. ben onun kadar acimasiz olamiyorum, hep kendimi tutuyorum sonradan pisman olacagin hicbirseyi yapma söyleme diye... ama o cok rahat...

birazdan saat 9da kursu bitiyor, her zaman ben almaya gidiyorum cünkü otobüsü gece geliyor... bu aksam almaya gideyim mi onca lafindan sonra? seytan diyor birak beklesin yarim saat yagmurda, bi yandanda kiyamiyorum... cok salagim :14:

bende gitmemeye karar verdim zaten...

ne güzel konusmusun, ben kendimi ifade edemiyorum, tartismalarda hep hakli duruma düsen o oluyor cünkü ben hep susuyorum.
bende hicbir tartismamizda söyledigi seyleri unutamiyorum, her sözü bir bir aklimda.
onun icin yaptigim tüm fedakarliklari bi kalemde silip bana düsmaniymisim gibi konusmasi cok gücüme gidiyor.
büyük bi konu olsa anlarim, kendisi suclu oldugu halde bana böyle yapiyor cok sacma

hep yaptigim bu zaten, bisey olsa hep ilk adimi ben atiyorum... pazar söyledigi seylerden sonra yine arayan soran merak eden benim, adam tenezzül edipte neden taa kuaförün önüne geldin, neden o kadar aradin bile demiyor
mantigima, vicdanima sigmiyor bu yaptigi. ben onun kadar acimasiz olamiyorum, hep kendimi tutuyorum sonradan pisman olacagin hicbirseyi yapma söyleme diye... ama o cok rahat...

birazdan saat 9da kursu bitiyor, her zaman ben almaya gidiyorum cünkü otobüsü gece geliyor... bu aksam almaya gideyim mi onca lafindan sonra? seytan diyor birak beklesin yarim saat yagmurda, bi yandanda kiyamiyorum... cok salagim :14:

bence git al,,, hiçbir şey yokmuş gibi davran,,, sen konuşma onunla,,, o senin kuyruğunda dolansın konuşmak için,,,,biraz sabır sadece,,,,
arama, sorma, az konuş,,, ikiniz de sakinleştiğinde otur konuş, konuşmakla ve dinlemekle ilgili problem varsa , otur mektup yaz, email at,,,

Bekliyorum bakalım kursun önünde. Binecek mi paşam :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X