Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaaa ameliyat olalı 4 gün oldu dikişler ve atel çıkmadı daha. Doktor burun deliklerimi de küçülttüğünü söyledi ama bir burnumun deliği küçük birinin ki büyük. Annem bile farketti.
NE OLACAK ?
Atel falan baskı yapıyor öyle gözüküyor olabilir mi ?
Çok moralim bozuldu
hic takma düzeliyo benim tampnlar cktgnda asiri cok fark wardı ama suan cok az fark war 39 gün oldu amlyt olali :) zaten hcbi zman ayni olmalarni beklme olmyo cünkü..
bana ilk 3 gün biraz dikkatli ol düz yatmaya dikkat et dediler :) ya dönersen çok sorun olcağını sanmıyorum sadece o taraf daha çok şişiyormuş.. dönmemek için ben kendimi şartlamıştım kenarlara yastık falan koyabilirsin
bana ilk 3 gün biraz dikkatli ol düz yatmaya dikkat et dediler :) ya dönersen çok sorun olcağını sanmıyorum sadece o taraf daha çok şişiyormuş.. dönmemek için ben kendimi şartlamıştım kenarlara yastık falan koyabilirsin
Benim kardeşimde burun delilikleri icin doktorumuz eğer müdahale edersek yüzde yüz bir pozitif sonuc alinamayacagini söyledi.Bizde burun delilikleriyle oynamasini istemedik.Size tavsiyem sürekli buz koymaya özen gösterin çok faydası oluyor ayrıca iki yastik üst üste koyup yatarsaniz yine morluk ve sisliklerde azalma yaratiyor.
hemen söyleyeyiim bildiğim kadarı ile,
burun ne kadar küçültülürse,burun ,işlevlerini kaybedebiliyor,kaybetmesede bir kaç yıl sonra sorun çıkabiliyor.
sonuçta, en basiti
burun içindeki konka dediğimiz,(burun etleri) kendi orjinal buruna özel yapıda.
birde küçültülen burun düşün,konkalrıda mecbur yapılan buruna göre kesip biçiyorlar,veee konkalar belli bir zaman sonra eski halini alıyor,yani büyebiliyor...
ne bileyim işte...az müdahale ile güzel burun..en iyisi en doğalı