Burnunuz 2. Hafta bantan çıkınca nasıldı?

Yagmur9248

Guru
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
513
86
298
İstanbul
Merhabalar bugün bantlarımı çıkardım ama şuan burnum aşırı ödemli şiş değişik duruyor. Benim kemerli büyük bir burnum vardı. Doktor senin burnun bütük ve kemerliydi o kemik ordan gitti şuan öyle olması normal ama 2 aya oturacak cildin dedi. Sizin bandınız çıktığında burnunuz nasıldı? Benim şuan çok kötü önden şiş ödemli şekli bir garip çok korkuyorum sonrası kötü olursa diye

Palyanço burnu gibiydi ucuna top takmıslar gibi ve havada hatta yamuk duruyordu. Sonra hersey duzeldi dont worry :D

Kocamandi .merak.etme iniyor 1 2 aya iner
Şiş ödemli bir görüntü bekliyordum ama bu kadarını beklemiyordum görünce şok oldum sonra tekrar bantladım çıkardım bantı çıkartınca göz pınarlarıma alnıma doğru şişiyorum bant yapımca geciyor göz pınarına alına kadar şişmesi normal mi acaba 13 gün sonra

Şuan yamukluk yok ucunda hafif var gibi ama şuan yanıltıcı olur diye düşünüyorum. Bir de bugün kızım tekma attı burnuma alttan. kanama olmadı ama inşallah sorun yoktur
Yok hiç bişey olmuyor ben de eşimin omzuna kafa atmıstım yanlıslıkla canımdan can gitmişti ama cok büyük bi darbe almadığınız sürece sorun cıkmıyor. Sadece burun asırı hassas olduğu için cok acıyor ve her darbe bize felaket acı verdiği içim endişe ediyoruz :)

Merhabalar yamuk duruyor dediniz ne zaman düzeldi yamuklugunuz
Benim ilk 4-5ayda tam şekli oturdu ilk 3 ay hergün bir yanı farklı geliyordu sabah kalkınca yüzüm şiş uyanırdım bazen burnun sağı bazen solu şişerdi öğlene kadar inerdi sonradan bu sorunlar bitti. Alttan bakınca yamuk durusu da dediğim gibi 5.ayda falan burun ucum düştü sertliğini kaybetti şekli oturdu normale döndü öyle düzeldi sanırım.

Yok hiç bişey olmuyor ben de eşimin omzuna kafa atmıstım yanlıslıkla canımdan can gitmişti ama cok büyük bi darbe almadığınız sürece sorun cıkmıyor. Sadece burun asırı hassas olduğu için cok acıyor ve her darbe bize felaket acı verdiği içim endişe ediyoruz :)
Siz kaçıncı gün almıştımız darbe bından öncede kızımın kolu çarpmıştı ama o şiddetli değildi. Bu sefer ayağı ile alttan oldu canım az yandı aslımda ama biraz şiddetliydi vurması. Umarım sorun olmaz benimde doktorum kanama şişlik yoksa sorun olmaz dedi ama çocukla çok zormuş bu süreç:)

Siz kaçıncı gün almıştımız darbe bından öncede kızımın kolu çarpmıştı ama o şiddetli değildi. Bu sefer ayağı ile alttan oldu canım az yandı aslımda ama biraz şiddetliydi vurması. Umarım sorun olmaz benimde doktorum kanama şişlik yoksa sorun olmaz dedi ama çocukla çok zormuş bu süreç:)
Çok hatırlamıyorum 3.hafta falam olabilir belki. Çocukla zor tabi benim yengem de benimle birlikte ameliyat oldu kucuk kızı var o da baya darbe aldı kızı tarafından :D herhangi bir bozukluk yok ama onda da. Cok eskiden bir beden eğitimi öğretmenim vardı o ameliyat olmus ertesi hafta işe gitmiş spor salonunda burnuna basket topu gelmiş sert sekilde. Onun burnu baya göçüktü öyle örnek vereyim size :D kolay kolay yamulmuyor yine de dikkat edin bazen cocuklar basket topu etkisi yaratabiliyor kafa atarak 😄

Çok hatırlamıyorum 3.hafta falam olabilir belki. Çocukla zor tabi benim yengem de benimle birlikte ameliyat oldu kucuk kızı var o da baya darbe aldı kızı tarafından :KK70: herhangi bir bozukluk yok ama onda da. Cok eskiden bir beden eğitimi öğretmenim vardı o ameliyat olmus ertesi hafta işe gitmiş spor salonunda burnuna basket topu gelmiş sert sekilde. Onun burnu baya göçüktü öyle örnek vereyim size :KK70: kolay kolay yamulmuyor yine de dikkat edin bazen cocuklar basket topu etkisi yaratabiliyor kafa atarak 😄
Bende şuan gö
Çok hatırlamıyorum 3.hafta falam olabilir belki. Çocukla zor tabi benim yengem de benimle birlikte ameliyat oldu kucuk kızı var o da baya darbe aldı kızı tarafından :KK70: herhangi bir bozukluk yok ama onda da. Cok eskiden bir beden eğitimi öğretmenim vardı o ameliyat olmus ertesi hafta işe gitmiş spor salonunda burnuna basket topu gelmiş sert sekilde. Onun burnu baya göçüktü öyle örnek vereyim size :KK70: kolay kolay yamulmuyor yine de dikkat edin bazen cocuklar basket topu etkisi yaratabiliyor kafa atarak 😄
bende şuan göçüklük yok sorun yok gibi görünüyor inşallah yoktur daha çok yeni olduğu için korkuyorum

Merhabalar bugün bantlarımı çıkardım ama şuan burnum aşırı ödemli şiş değişik duruyor. Benim kemerli büyük bir burnum vardı. Doktor senin burnun bütük ve kemerliydi o kemik ordan gitti şuan öyle olması normal ama 2 aya oturacak cildin dedi. Sizin bandınız çıktığında burnunuz nasıldı? Benim şuan çok kötü önden şiş ödemli şekli bir garip çok korkuyorum sonrası kötü olursa diye
2. Hafta fotoğrafıma baktım şimdi şişmiş baya düzeliyor o durum.

2. Hafta fotoğrafıma baktım şimdi şişmiş baya düzeliyor o durum.
bende şiş bir görüntü bekliyordum ama bu kadar beklemiyordum göz pınarlarımdan yanlarım aşağı kadar ödem ve şiş bant yapıştırıp çıkarınca başta biraz inmiş gibi sonra yine alnıma kadar şişiyorum nerdeyse şimdi kendimi böyle görmek istemediğim için bantladım doktorda evdeysen bantlayabilirsin daha hızlı iner dedi

bende şiş bir görüntü bekliyordum ama bu kadar beklemiyordum göz pınarlarımdan yanlarım aşağı kadar ödem ve şiş bant yapıştırıp çıkarınca başta biraz inmiş gibi sonra yine alnıma kadar şişiyorum nerdeyse şimdi kendimi böyle görmek istemediğim için bantladım doktorda evdeysen bantlayabilirsin daha hızlı iner dedi
Benim revizyondu başta uzun süre bantlayacağını söylemişti doktor ama ameliyattan sonra gerek kalmadı. Ben ince deriliyim o yüzden ödem hızlı gidiyor biraz. Siz kalın derilisinizdir belki. İsterseniz özelden fotoğraf gönderin bakayım.

Benim revizyondu başta uzun süre bantlayacağını söylemişti doktor ama ameliyattan sonra gerek kalmadı. Ben ince deriliyim o yüzden ödem hızlı gidiyor biraz. Siz kalın derilisinizdir belki. İsterseniz özelden fotoğraf gönderin bakayım.
Bana bazı doktorlar orta diyordu bazıları çok ince diyordu benim kemerim çok yüksekti o da cildi çok geriyordu deri çok incelmişti. Bende ameliyat sonrası bu kadar ödem beklemiyordum. Doktorum biz ordan bütük bir kemik aldık deri fazlalığı var orda şimdi toparlanacak o korkma diyor ama tedrgin oluyor insan. Özelden atacağım size

Sizin gülüşünüz nasıldı peki benim yanaklar oynamıyor zorlarsam kasılıyo üst dudak sorunu herkeste var biliyorum ama yanaklarında böyle olması normal mi? Arkadaşın oldu bantlıyken gülüyordu baya sıkıntı yoktu

Arkadaşlar geçen hafta operasyon oldum dün tamponlar çıkarıldı bantlar değişti ve yüzüme bi baktım şok oldum gözlerim arası mesafe artmış çok ayrık ve yuvarlak olmuş bakışlarım saçma sapan inanılmaz kötü bir hal almış suratım uzamış normalde küçücük yüzüm vardır. Gözlerin de en beğendiğim yerimdir kocaman ve güzel şekli vardır bu durum geçici mi bilen biri söyler mi

Kızlar benımde 5 gun olucak daha alcılı cok sıskin duruyor ucları normalmi deliklerıde cok buyuk duruyor

Back
X