Arkadaşlar amelyat sonrası aşırı yağlanma oldu burun derimde.Burnunzu toniklerle falan mı siliyorsunuz ya da hangi ürünü kullanıyorsunuz.
Arkadaşlar amelyat sonrası aşırı yağlanma oldu burun derimde.Burnunzu toniklerle falan mı siliyorsunuz ya da hangi ürünü kullanıyorsunuz.
ameliyat sonrası fotoları incelediğimde burunda bir parlaklık oluyor cilde göre sebebi bu yağlanmamı ve herkeste oluyormu. Benim cilt zaten yağlı dahada yağlandığını düşünemiyorum.
benımde burnumda yağlanma oldu çok kötüyuzum parlıyor vede kucuk sıvılcıler çıktı ustunde
hayırlı olsun cnm, demek sonunda ameliyat oldun.
çok yeniyse şimdilik bişi yapma.
ama atel ve bandajlar çıktıktan sonra su değmeye başladıgında zaten aslı nın dediği gibi yavaş yavaş soyulmaya başlıyor.
hafif hafif kulak çöpüyle ıslatıp silebilirsin. ucuna zaten pek doukunamıyosun bi süre.
evet sonunda :) şimdi düşünüyorum da iyi cesaret etmişim.Sen ne yaptın karar verip ameliyat oldun mu
tecrübeli anlatışımdan anlamış olmalıydın ameliyat oldugumu :)
evet 20.günümdeyim bugün, oldum ve bitti :)
sonucu bekliyorum şimdi..
istediğin şekilde olur umarım :)
teşekkürler cnm, inş. seninki de istediğin gibi olur. şuan her şey yolunda çok şükür benim. inş. hep yolunda gider
ewettt arkadaşlar aynııı sekildeeee benimde burnumun üstü acayipp yağlıı biraz öncee tırnağımla dokundumm sankii iltihap kurumuşdu tırnağımla kaldırdım su an kızardı ve cok acıyo ne zaman gecer bu yağlanma ve sizler ameliyattan kac gün sonra banyo yaptınız bana doktorum alcıyı cıkardığı gün banyo yapabilirsin dedi ama ben sacımı yıkkattım sadece kuaföre hala banyo yapmaya korkuyorumm
atel çıktıktan sonra banyo yaptım ben, onun öncesınde dıkkatlıce saçımı yıkatıyordum sadece. ılık suyla, başını gerıye doğru atarak yıkan. benım bir ay sonra gecmıstı yaglanma tamamen. burun ne zamandır kapalı kaldıgı ıcın, burna ılık su deyınce cilt kendıne gelıyor bıraz, sonra yıne yaglanıyor burun tabi. ama temızlık için su şart:=)
o zaman bende hemen banyo yapayım saçı kuafore yıkat yıkat nereye kadar :)
ahahahah haklısın bak bunda alcın cıktıysa cok sıcak suyla yıkama yüzünü ve güneş kremi kullan banyodan sonra leke yapmasın tv pc bunlar zararlı cünki vallaha ben güzelce yüz sabunlarından almıştım vitaminli onlarla yıkadım nazikce sonrada güneş kremi başkada bişey yapmadım ama cildi temzilemek lazım sivilce isilik olursunuz o bandajlar alerji bile yapıyor
ayyy inanmıyorumm uyardığınnn için cok teşekkür ederiimm bende güneşte dolaşıyorum malum gaziantep hala güneşli tv pc desen hiç basından kalkmıyorumm yarın hemen bi güneş kremi alayım ve burnumun kenarında kalan kalıntıları tırnağımla kazıyıpda leke yapmayayım cok teşekkür ederim uyardğın için canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?