Burnunuzun üzerini nasıl temizliyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aster
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aster

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
229
0
116
Diğer
Arkadaşlar amelyat sonrası aşırı yağlanma oldu burun derimde.Burnunzu toniklerle falan mı siliyorsunuz ya da hangi ürünü kullanıyorsunuz.

Arkadaşlar amelyat sonrası aşırı yağlanma oldu burun derimde.Burnunzu toniklerle falan mı siliyorsunuz ya da hangi ürünü kullanıyorsunuz.

Benım de olmuştu aşırı yağlanma, karma cilt benım cıldım normalde de. Ben yağlanmayı önleyıcı tonıği pamuğa sürüp hafifçe onunla temızlıyorum hala, 1 ayı gectı, uçlarında soyulma da oldu, yenilendi eskı haline döndu deri.

hayırlı olsun cnm, demek sonunda ameliyat oldun.
çok yeniyse şimdilik bişi yapma.
ama atel ve bandajlar çıktıktan sonra su değmeye başladıgında zaten aslı nın dediği gibi yavaş yavaş soyulmaya başlıyor.
hafif hafif kulak çöpüyle ıslatıp silebilirsin. ucuna zaten pek doukunamıyosun bi süre.

ameliyat sonrası fotoları incelediğimde burunda bir parlaklık oluyor cilde göre sebebi bu yağlanmamı ve herkeste oluyormu. Benim cilt zaten yağlı dahada yağlandığını düşünemiyorum.

benımde burnumda yağlanma oldu çok kötü yuzum parlıyor vede kucuk sıvılcıler çıktı ustunde

ameliyat sonrası fotoları incelediğimde burunda bir parlaklık oluyor cilde göre sebebi bu yağlanmamı ve herkeste oluyormu. Benim cilt zaten yağlı dahada yağlandığını düşünemiyorum.

herkeste oluyo cnm bu. ama geçici bi durum merak etme :)

benımde burnumda yağlanma oldu çok kötü yuzum parlıyor vede kucuk sıvılcıler çıktı ustunde

bende de oyle olmuştu , atel cıktıktan sonra bırkaç gun dokunmadım hıc, sonra nazikçe tonıkle temızlemeye başladım, ara ara cıkıp hemen kayboluyor küçük sıvılceler, ama burun bır sure yağlı gorunmeye devam edıyor, banyodan cıkınca cok ii gorunuyor mat duruyor, sonra yıne yağlanıyor, temızlemek lazım işte, zamanla normal haline dönuyor. Amelıyat olalı bir ayı bıraz gectı benım, normale döndu burnum.

evet sonunda :) şimdi düşünüyorum da iyi cesaret etmişim.Sen ne yaptın karar verip ameliyat oldun mu

evet sonunda :) şimdi düşünüyorum da iyi cesaret etmişim.Sen ne yaptın karar verip ameliyat oldun mu

tecrübeli anlatışımdan anlamış olmalıydın ameliyat oldugumu :)
evet 20.günümdeyim bugün, oldum ve bitti :)
sonucu bekliyorum şimdi..

teşekkürler cnm, inş. seninki de istediğin gibi olur. şuan her şey yolunda çok şükür benim. inş. hep yolunda gider

merhaba gülnihan iyi ve memnun olduğuna sevindim burun ucu ile alakalı şikayetin vardı inşallah düzelmiştir istediğin gibi olmuştur önden bir resim atarsın bana özelden veya albümüne eklersin merak ediyorum

ewettt arkadaşlar aynııı sekildeeee benimde burnumun üstü acayipp yağlıı biraz öncee tırnağımla dokundumm sankii iltihap kurumuşdu tırnağımla kaldırdım su an kızardı ve cok acıyo ne zaman gecer bu yağlanma ve sizler ameliyattan kac gün sonra banyo yaptınız bana doktorum alcıyı cıkardığı gün banyo yapabilirsin dedi ama ben sacımı yıkkattım sadece kuaföre hala banyo yapmaya korkuyorumm

atel çıktıktan sonra banyo yaptım ben, onun öncesınde dıkkatlıce saçımı yıkatıyordum sadece. ılık suyla, başını gerıye doğru atarak yıkan. benım bir ay sonra gecmıstı yaglanma tamamen. burun ne zamandır kapalı kaldıgı ıcın, burna ılık su deyınce cilt kendıne gelıyor bıraz, sonra yıne yaglanıyor burun tabi. ama temızlık için su şart:=)

o zaman bende hemen banyo yapayım saçı kuafore yıkat yıkat nereye kadar :)

bana doktorum alçı ve bantlar çıkınca yap demşti ama ben bi kaç gn saçımı kuaföre yıkatıp evde vucudumu yıkamıştım :) ayrıca 20 günden snra siyah nokta bandı vardı niveanın ondan yaptm kapalı kalnca çok berbat görnüodu şu an eskisindn daha parlak ve güzel.onu yapıp innova bitki özlü nemlendrici sürüyyorum çok gzl oluo.tabi doktorunu arayıp sor ama acıtmıo bant yavaşça çekiosun ztn.

o zaman bende hemen banyo yapayım saçı kuafore yıkat yıkat nereye kadar :)

ahahahah haklısın bak bunda alcın cıktıysa cok sıcak suyla yıkama yüzünü ve güneş kremi kullan banyodan sonra leke yapmasın tv pc bunlar zararlı cünki vallaha ben güzelce yüz sabunlarından almıştım vitaminli onlarla yıkadım nazikce sonrada güneş kremi başkada bişey yapmadım ama cildi temzilemek lazım sivilce isilik olursunuz o bandajlar alerji bile yapıyor

ayyy inanmıyorumm uyardığınnn için cok teşekkür ederiimm bende güneşte dolaşıyorum malum gaziantep hala güneşli tv pc desen hiç basından kalkmıyorumm yarın hemen bi güneş kremi alayım ve burnumun kenarında kalan kalıntıları tırnağımla kazıyıpda leke yapmayayım cok teşekkür ederim uyardğın için canm

rica ederim canım bunlar önemsiz gibi gözükebilir ama cok önemli cilt hassas şuan leke yapmasın hergün sabah akşam aklına estikce sür evde dahil o dökülmeler normal ama kazıma sıktırma kendi geçiyor o alerjik bi olay cünki herkesde olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…