burnuşummm nasıll olmuşş

Amin Genelde burun ameliyatlarının çok ağrılı acılı olmadığını söylüyorlar,sanada olmuş biri olarak sormak istiyorum seninki nasıl geçti?

Amin Genelde burun ameliyatlarının çok ağrılı acılı olmadığını söylüyorlar,sanada olmuş biri olarak sormak istiyorum seninki nasıl geçti?

Canım benim ameliyatım rahat oldu yani sonrasında morarma ya da şişme olmadı.Ağrım hiç olmadı hastanede bir gün yattım orada ağrı kesici yapıyorlar hissetmiyorsun zaaten ilk gün.sonra ağrım olmadı eve geçince kullanmadım yani:) korkulacak bir şey yok yani aslında:)

içimi nasıl rahatlattı anlatamam Ameliyatdan sona fırsatım olurs tekrar yazarım

tamam canım buralarda olurum ben. rahat ol,olup bitiyor hemen :) sana şimdiden geçmiş olsun

ameliyatımı oldum gayet sorunsuz geçti şükürler olsun Bugünde silikon tamponlarım alındı ve hiç acımadı kendimi gayet iyi hissediyorum narkozda dokunmadı

Öncelikle forum arkadaşlarıma merhaba henüz burada yeniyim, ben ve erkek arkadaşım ameliyat olmayı düşünüyoruz fakat bir kaç doktor arasında kararsız kaldık daha doğrusu benim kafamdaki doktor belli ama erkek arkadaşımın durumu biraz sıkıntılı. Kendisi milli boksör sakatlandığından dolayı spora veda etti Sanırım durumu az çok gözünüz önüne getirmişsinizdir. Hadi Nural ve Engin Erkal ile görüşme yaptık ikiside iyi benim kafamda Hadi Nural var fakat erkek arkadaşımda Engin Erkal daha iyi ve güvenilir gibi geldi diyor. Doğrusu ortada kaldık ve hangisine ameliyat olacağımızı şaşırdık. Sizce Hangi doktor ? genelde hep olumlu yorumlar var hatta olumsuz yorum hiç okumadım doktorlar hakkında buda kafa karıştıran bi durum yardımcı olurmusunuz şimdiden Teşekkürler herkeze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…