Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şişliklerin olmasına rağmen güzel görünüyor burnuşun canım zaman geçtikçe güzelleşicek ha bu arada fotoğraf çekip bizimle paylaşmayı unutma :)
hala şişliklerin var ama şiş olmasına rağmen genel olarak baktığımda gayet küçük güzel bi burnun olmuş şişlikler inince dahada beğeniceksin güle güle kullan burnuşunu :)
Şu an yorum yapmak için çok erken tabi ama güzel görünüyororta kısımda bir miktar çöküklük var sanki,düz değil.Sanrım şişlikten dolayı öyle duruyor..İnşallah zamanla düzelir .Geçmiş olsun
![]()
bir ay cok erken gör bak nasıl değicekek
Merhaba şeker masallah guzl olmus. Bennde ameliyatimin ucuncu gunu canm yaniyoo yzum şişti ne kdr surecek bu byle(
Sagol canim :)) 3.gun daha erken bende agri sizi yoktu morluk ve sislik vardi ama hizla geciyo canini sikma en fazla 1 hfta sürer cok degil. Simdi uzulmeyi birakta yeni burnusunun tadini cikar :))
İnşallah canım :) Daha önce iki kez ameliyat oldum ve bazı sorunlar yaşadım.Benimde burnumun o noktasında bir iz gibi çöküklük vardı ve düzelmedi.O yüzden korkuyorum bu tür sonuçlardan..Canim senin cokuk dedigin yer kavisli olan yer zaten masajla burnum indgi zaman kucuk oyuk bi burun oluyo yani tamamen sisliklerden tesekkurler :))
Insallah cnimm . Cokk.iyisinizz iyiki varsiniz yaa moralim snin su sozundn.sonra bi anda tavan yapti :)))
İnşallah canım :) Daha önce iki kez ameliyat oldum ve bazı sorunlar yaşadım.Benimde burnumun o noktasında bir iz gibi çöküklük vardı ve düzelmedi.O yüzden korkuyorum bu tür sonuçlardan..
Sorunsuz süreler dilerim![]()
Yapsin tabi cnm gercekler bu :)) ben ilk alcim ciktiginda bildigin avatara benziodum simdi alakasi yok :))
Bakalim su.burnumdaki.fazlalik gtsn.istyrm bi.an.oncee :))
Şu an yorum yapmak için çok erken tabi ama güzel görünüyororta kısımda bir miktar çöküklük var sanki,düz değil.Sanrım şişlikten dolayı öyle duruyor..İnşallah zamanla düzelir .Geçmiş olsun
![]()