Burnusumun 1. Ayı sagdan soldan :)))

şişliklerin olmasına rağmen güzel görünüyor burnuşun canım zaman geçtikçe güzelleşicek ha bu arada fotoğraf çekip bizimle paylaşmayı unutma :)

şişliklerin olmasına rağmen güzel görünüyor burnuşun canım zaman geçtikçe güzelleşicek ha bu arada fotoğraf çekip bizimle paylaşmayı unutma :)

Evet canim kontrole gittim sag tarafin sisini indirmisim sira masajla sol tarafta hala cok sis ama buna ragmen kucuk kavisli bende cok sevdim :)) guzellestikce paylasicam unutmam :))

hala şişliklerin var ama şiş olmasına rağmen genel olarak baktığımda gayet küçük güzel bi burnun olmuş şişlikler inince dahada beğeniceksin güle güle kullan burnuşunu :)

Şu an yorum yapmak için çok erken tabi ama güzel görünüyor ;) orta kısımda bir miktar çöküklük var sanki,düz değil.Sanrım şişlikten dolayı öyle duruyor..İnşallah zamanla düzelir .Geçmiş olsun ;)

Şu an yorum yapmak için çok erken tabi ama güzel görünüyor ;) orta kısımda bir miktar çöküklük var sanki,düz değil.Sanrım şişlikten dolayı öyle duruyor..İnşallah zamanla düzelir .Geçmiş olsun ;)

Canim senin cokuk dedigin yer kavisli olan yer zaten masajla burnum indgi zaman kucuk oyuk bi burun oluyo yani tamamen sisliklerden tesekkurler :))

Merhaba şeker masallah guzl olmus. Bennde ameliyatimin ucuncu gunu canm yaniyoo yzum şişti ne kdr surecek bu byle :((

Sagol canim :)) 3.gun daha erken bende agri sizi yoktu morluk ve sislik vardi ama hizla geciyo canini sikma en fazla 1 hfta sürer cok degil. Simdi uzulmeyi birakta yeni burnusunun tadini cikar :))

Bende ameliyat oldum umdugum gibi agrili bir surec olmadi bugun 6 gunum yarin dikisler alinacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sagol canim :)) 3.gun daha erken bende agri sizi yoktu morluk ve sislik vardi ama hizla geciyo canini sikma en fazla 1 hfta sürer cok degil. Simdi uzulmeyi birakta yeni burnusunun tadini cikar :))

Insallah cnimm . Cokk.iyisinizz iyiki varsiniz yaa moralim snin su sozundn.sonra bi anda tavan yapti :)))

Canim senin cokuk dedigin yer kavisli olan yer zaten masajla burnum indgi zaman kucuk oyuk bi burun oluyo yani tamamen sisliklerden tesekkurler :))
İnşallah canım :) Daha önce iki kez ameliyat oldum ve bazı sorunlar yaşadım.Benimde burnumun o noktasında bir iz gibi çöküklük vardı ve düzelmedi.O yüzden korkuyorum bu tür sonuçlardan..
Sorunsuz süreler dilerim :34:

İnşallah canım :) Daha önce iki kez ameliyat oldum ve bazı sorunlar yaşadım.Benimde burnumun o noktasında bir iz gibi çöküklük vardı ve düzelmedi.O yüzden korkuyorum bu tür sonuçlardan..
Sorunsuz süreler dilerim :34:

Bende o sorun yok burnusum gayet iyimis saol :))

çökük değilde bence orada hafif bir kemar var gibi düzlüğü tam verememiş gibi, inş öy

Back
X