Bursa///16

bnde bursadayım nilüfer ilçesinde

AY KIZ BENDE BURSADAN YILDIRIMDAN MERHABALAR HEMŞOLARIMşutarafagitti

bende altıparmaktanım canlarımmm a.s.
selam kuşlarrrr :içelim:

merhaba hemşerilerim bende bursa orhangaziliyim ama evlendim osmangazili oldum:)

a.s.arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz safalar getirdiniz.
bizi burda yalnız bırakmayın her zaman bekliyoruz.:1hug:

selam ececim iyiiz canım sen nasılsın?

sagol betülcüm iyiyim bende.kardeşimin eşi gelinimiz dogum yaptı (kardeşim askerde) annemlerde çalıştıgı için gelin bende kalıyo 2 gündür bir kızımız var.valla bir taraftanda sıcaklar yogunum yani anlayacagın cnm. onun içinde böyle vakit budukça giriyorum .kendine ii bak cnm.:dance:

selamlar ben geldim bursalılar nasılsınız bakalım

ece22 Allah Analı babalı büyütsün canım .........

canım gözünüz aydın.allah analı babalı büyütsün.kardeşin ne zaman gelecek askerden.
çok merak eder şimdi bebişini.kolay gelsin canım.yeni doğan meleğide kokla benim için şimdi miss gibi kokuyodur.

sagol cnm 4 ay var gelmesine evet öptüm kokladım senin yerine merak etme kendine ii bak:sm_cool::sm_cool:

selam bursam 3 gündür yoktum kimseler uğramamış buraya.2.sayfanın sonlarından topladım sayfamızı.

günaydınnnn arkadaşlarr.....
bugün kötüyüm yaa karnım çok ağrıyorr malum gün erken geldii nedense denizden sanırsamm....bugünü nasıl geçiririm bilmiyorum akşama da yakın bir arkadaşımın kınası var....

günaydın bursam..........................
ececim ben kendi adıma iyiim sen nasılsın?
bebiş nasıl yaramazlık yapıyomu?

günaydın bursam..........................
ececim ben kendi adıma iyiim sen nasılsın?
bebiş nasıl yaramazlık yapıyomu?

sagol cnm bende iyiyim.bebiş hep kucak hep kucak valla mahediyo bizi uyurken bile kucak istiyo ama çok iyi maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…