Bursa///16

Bende bursadayiiiiiim güllükte oturuyorum doğma büyüme gelin olarak herseyim burda oldu 8 aydir evliyim bakalim inşallah bebişimizde bursada olur doğar üyür

Bende bursadayiiiiiim güllükte oturuyorum doğma büyüme gelin olarak herseyim burda oldu 8 aydir evliyim bakalim inşallah bebişimizde bursada olur doğar üyür

hoşgeldin has bursalı:teytey:canım allah mesut etsin.a.s.hayırlısıyla bebşinin haberinide verirsin burdan bizlere.

hosbulduk.tesekkürler iyiyim.bende burda bursa hasretiyle yasiyorum.bursadan birileriyle konusmak benim icin cok harika bir duygu,sen nasilsin?

durumu söyle aciklayayim.11 yil önce almanya ya evlendim.sadece iki defa gelebildim bursaya.o yüzden bursa hasretiyle yasiyorum yani.

hosbulduk.tesekkürler iyiyim.bende burda bursa hasretiyle yasiyorum.bursadan birileriyle konusmak benim icin cok harika bir duygu,sen nasilsin?

durumu söyle aciklayayim.11 yil önce almanya ya evlendim.sadece iki defa gelebildim bursaya.o yüzden bursa hasretiyle yasiyorum yani.

sağol canım bende iyiim.gurbetlik çok zordur.ben yaşamadım bilmiyorum ama bi akrabamız gelin oldu almanya ya bize bile zor geldi.ama onlar her sene geliyolar.burda eşimin akrabaları da var almanyada onlar da geliyo.siz neden gelemiyorsunuz?
biz buardayız her zaman konuşup dertleşebiliriz canım.:teselli:
iyi geceler kendinize iyi bakın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cok teskkürler canim ya.inanki yazini okuyunca cok sevindim.yakinligin beni cok mutlu etti.bir aydan beri bende artik buralardayim.dedigin gibi bol bol dertlesiriz.görüsmek üzere.:teytey::teytey::teytey:

a.s.günaydın hanımlar nasılsınız?
kimler var bakalım el kaldırsınhihoyyyt
görüşmek üzerekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…