Bursa///16

yapma kız yazık çocuğa sevginiz yıpratmayın mahsuru yoksa hangi mobilyada çalışıyorsun canım

aferin kızlarrabla diyin öyle ablanızım ben sizin kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana canım kaprisliysen nişanlının işi çok zor valla bende öyleyimdir bayaca bir kaprisli allah kocişime sabır versin ben le uğraşırken valla bazen ben bile kendime kızıyorum ne yapıyorum diye adam da çekiyo napsın işte almış bikerekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım repten yazdım firma adını

bilmiyorum valla ama bu ara sıkıntılıyız birzcık

yapma güzelim yapma yıpratırısınız birbrinizi bak bizim eşimle tartışmalrımız genelde hep buyüzden dir ee birde ben üstünüze afiyet biarz fazlacada kıskancım ikisi birleşince beter bişey oluyo yanii kaydirigubbakcemile3

ben eskiden öyle değildim ama napiim kapris yapınca istediklerim oluyo yoksa hiç tık yok adamda

benimde nişanlım aşırı kıskanç birde biz aynı yerde çalışıyoruz alın size sorun patronlardan bile kıskanıyor ya

alla alla gelmedi canım neyse

evet canım fotodaki yakışıklı oğlum opuyorumnanaktan bu sene kısmtese ilkokul 1 e başlıyor :1hug:
maşallah hakikaten yakışıklı ama

benimde nişanlım aşırı kıskanç birde biz aynı yerde çalışıyoruz alın size sorun patronlardan bile kıskanıyor ya

aynı yerde çalışmakta zordur ben i,stemezdim valla evde gör işte görsengözlerimebaksanab

oo çok kötü işte benim en son isticem şeydir eşimle aynı yerde çalışmak adam ndan yana sorun olmazdı da benden yana bayağı bi sorun olurdu bütün gün kaçacak delik arardı heralde benden gece çek gündüz çek opuyorumnanaktan

aynen valla ne güzel olurdu yalnızca akşamları görüşmek :boshayallersmile

allah razı olsun dostlar sağolsun bekliyorum bakalım bi kaç ay içinde düşünüyoruz tekrardan

aaaa canımm çok üzüldüm başın sağolsun kusura bakma ya yaranı deşmiş oldum çok üzüldüm şimdi :1no2::1no2:

yok üzülme taktiri ilahi çok şükür bunun bilincindeyim Rabbim verdi yine o aldı çok sevmiş ki hem deşmedin yaramı filan sürekli aklımda ki hiç çıkmıyor ablacım inş yakın bi zamanda kardeşini gönderiri cennetten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…