Bursa///16

bursa merkez ihsaniye de inegöle gelmeyi ne zamandır istiyorum kısmet olmuyor orda çok sevdiğim bir arkadaşım var inegöl diyince

anladım 45dk lık yol ama insan bazen bi türlü fırsat bulamıyor dimi. bende bu pazar bursaya gelcem araba bakıcaz aslında sürekli gidip gelirim bursaya çok seviyorum bursada gezmeyi

bizde yarın bursaya gidicez amcamlara iftara
ataevlerde ulaşım da oturuyolar

anladım 45dk lık yol ama insan bazen bi türlü fırsat bulamıyor dimi. bende bu pazar bursaya gelcem araba bakıcaz aslında sürekli gidip gelirim bursaya çok seviyorum bursada gezmeyi

ewet güzel belki alıştığımız yer diye ama geçen istanbula gittim dedim memleketimin taşını toprağını seveyim

bizde yarın bursaya gidicez amcamlara iftara
ataevlerde ulaşım da oturuyolar

bizde gitmişken iftarı orda yaparız sonra ulucamiye teraviye
ewet güzel belki alıştığımız yer diye ama geçen istanbula gittim dedim memleketimin taşını toprağını seveyim

aynen ankarayada gittim eskişehirede istanbulada hele ankara keçiörene bayıldım ama bursamı hiç biyere değişmem

bilmem biliyomusun ahmet uyar islam uyar falan var ya okul
onun az ilersinde işte ulaşım sitesi bi sürü hatta onlar

ayy ne güzel :asigim:
bizimkileri kandıramam ben büyük ihtimalle
geçen senelerde biz alışerişe bursaya giderdik ramazanda öğleni ikindiyi de ulucamide kılardık
ne kadar güzel ya insan bakmalara doyamıyo

bilmem biliyomusun ahmet uyar islam uyar falan var ya okul
onun az ilersinde işte ulaşım sitesi bi sürü hatta onlar

ayy ben biliyorum islam uyarda aof sınavına girmiştim çok karışık oralar milli piyango lisesi var nilüferdemi ne ararken kaybolduk ama biz baya saçma yerlerden bulmaya çalışmız aslında çok kolaymış

ayy ne güzel :asigim:
bizimkileri kandıramam ben büyük ihtimalle
geçen senelerde biz alışerişe bursaya giderdik ramazanda öğleni ikindiyi de ulucamide kılardık
ne kadar güzel ya insan bakmalara doyamıyo

evet çok huzurlu bi cami ferah o mistik kokusu bile rahatlatıyor.

nihan sakın geçen sene islam uyarda girdim deme sınava düşer bayılırım ya
ben geçen sene 2 sınava da orda girdim çünkü
onun alt tarafında dışı renkli bi okul vardı dikkatini çektimi bilmem ama ahmet uyar orası da
ben ilkokulu orda okudum ordan mezunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…