Bursa///16

BENİ BAHANE EDİP KENDİNE KAPI ÇIKARM AOTUR AZICIK EVDE AAA
KISKANDIRMAK İÇİN YAPIYON DEĞİLMİklava:

aşkolsuunnnnnnnnn niye kıskandırıyım ya ben zaten iki çocukla biraz zor gezerim ama bu hafta böyle oldu.sen istemiyosan bu haftada gezmem..:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::1no2:

Oooo gezwn gezen vallaha gezin anacim gezin bizim yerimizde gezin bari
biz çalişanlar burda kalalaim

gezeriz canım senin yerine de gezeriz.sen bize nereye gitmek istediğini söyle yeterki,seni hiç kırmayız.senin yerine gideriz.

BENİ BAHANE EDİP KENDİNE KAPI ÇIKARM AOTUR AZICIK EVDE AAA
KISKANDIRMAK İÇİN YAPIYON DEĞİLMİklava:

aaaa benim arkadaşıma niye bağırıyosun bakayımklava:
canım işin şakası sana kolay gelsin,ne yapalım sende hafta sonu gezersinyerimseniben

valla ne diyeyim birden gururlandım gövsüm kabardı artık benide savunnan bir arkadaşım daha var....:hooray:::hooray:

özi16 varya bir ay evde oturmuycam işte.lülülülülülülülülülülülü

valla ne diyeyim birden gururlandım gövsüm kabardı artık benide savunnan bir arkadaşım daha var....:hooray:::hooray:

özi16 varya bir ay evde oturmuycam işte.lülülülülülülülülülülülü

canım arkadaşlıklar bu günler için demi yani
(bu arada özi16 bizi topa tutcak)sevvalcik hazırlıklı ol canım.

tüm savaş silahlarımı hazırladım bekliyorum ama kız ne dese haklı bende fazla oldum galiba...

özi16 alınmıyosun demi,yalnış anlaşılmak istemem.şakalaşıyoruz,öpüyorum canım senide kokulu hemdekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

DUYDUMKİ BURADA BANA SAVAŞ AÇILMIŞ TEK TEK GELİN LÜTFEN kaydirigubbakcemile HANGİNİİZN SAÇI UZUN BİLEMM AMA ELİMDE BAYA SAÇ KALINTILARI VAR sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

GALİBA SAVAŞTAN BAŞARILI ÇIKICAM EEE BENDE BU CÜSSE VARKEN OOO ALAYINIZAYETRİM BEN şakkıdı

ŞAKA Bİ YENA KIZLAR GEZİN GEZİN NE ALINCAM BİLAKİS OKURKEN EPEY TEBESSÜM ETTİM İŞLER BİRAZ OLUNCA BAKAMADIM AMA ARKAMDAN ÇOK KAYNATMAYIN ONA GÖRE GÖZÜM ÜZERİNİZDE sengözlerimebaksanab

senin cüsseni bilmem ama ben 70 kiloluk bir hatunum üzerine otursam yeter şekerim..ayrıca saçımda kısa sayılır yeni imaj değişrttim benim herife.(kuaförüm olur kendisi)ama ben tırmalar ve çimdiklerim ona göre.istersen heykel meydanında buluşup yoluşalım...kötükedihüso

HEHE DOĞUMDAN ÖNCE BELKİ DÖVERDİN AMA ŞİMDİ MAŞALLAHIM VAR 74 KİLO OLDUM DÖVÜLEMİYOM OOFFFFFFFFFFFF DERTLENDİM ŞİMDİ KİLO DEDİNDE CANIM SIKILDI BAK ŞU KİLODAN OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF NE ZAMAN VE NASIL VERCEM BİLEMEM

HATUN EŞİN KUAFÖRMÜŞ BENİMDE İMAJ YENİLEMEM GEREK
, GEL ÖPÜŞÜP BARIŞALIM KOKLAŞALIM :içelim::içelimNE ÇIKARCI OLDUM YA):tomato:

ama o benim özel kuaförüm olur sadece bayan olarak bana hizmet eder. erkek kuaförü olarak çalışıyor bende onu bayan kuaförü yapcak göz varmı.?barışmaya gelince sen gezmeme müsade edersen neden olmasın....kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

dükkanınız nerde tam olarak canım belki bir gün çayını içmeye gelirimm.a.s.a.s.a.s.

dükkanınız nerde tam olarak canım belki bir gün çayını içmeye gelirimm.a.s.a.s.a.s.

ANACIM HATUN HATUN DEĞİLKİ GEZENTİ BİDE HİÇ GEZMİYOM DER SORSNA ŞURAYA BAK KENDİNE KAPI BULUYO HEMEN ÇAY İÇMEYEGİDİCEKMİŞ NE İŞİN VAR SENİN ÇARŞIDA OTUR EVİNDE KIZLARININ BAŞINDAA AAA

AMAN KOCANDA SENİN OLSUN (KUAFÖRÜN YANLIŞ ANLAŞILMASIN )İSTEMEDİK benneyaptımki BEN KENDİME GENE BULUURM KUAFÖR

İZİZN MİZİN YOOK SANA

kızlar bana müsade valla sandelye ye yapıştım kaldım.daha yemek yapcam,çamaşır yıkıcam,ütüm var.ben burda çeneye daldım.hadi size iyi günleeeeeer.kendinize iyi bakın:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…