geçen hafta hiç evden çıkamadım ama bu hafta biraz yoğunum söz haftayada senin yerine gezicem...kaydirigubbakcemile5
BENİ BAHANE EDİP KENDİNE KAPI ÇIKARM AOTUR AZICIK EVDE AAA
KISKANDIRMAK İÇİN YAPIYON DEĞİLMİklava:
Oooo gezwn gezen vallaha gezin anacim gezin bizim yerimizde gezin bari
biz çalişanlar burda kalalaim
BENİ BAHANE EDİP KENDİNE KAPI ÇIKARM AOTUR AZICIK EVDE AAA
KISKANDIRMAK İÇİN YAPIYON DEĞİLMİklava:
herkeseee kocamann günaydınn...
merhaba kızlar.........
gezeriz canım senin yerine de gezeriz.sen bize nereye gitmek istediğini söyle yeterki,seni hiç kırmayız.senin yerine gideriz.
aaaa benim arkadaşıma niye bağırıyosun bakayımklava:
canım işin şakası sana kolay gelsin,ne yapalım sende hafta sonu gezersinyerimseniben
valla ne diyeyim birden gururlandım gövsüm kabardı artık benide savunnan bir arkadaşım daha var....:hooray:::hooray:
özi16 varya bir ay evde oturmuycam işte.lülülülülülülülülülülülü
selam bursalılar
allah muhabbetinizi artırsın bayanlar
DUYDUMKİ BURADA BANA SAVAŞ AÇILMIŞ TEK TEK GELİN LÜTFEN kaydirigubbakcemile HANGİNİİZN SAÇI UZUN BİLEMM AMA ELİMDE BAYA SAÇ KALINTILARI VAR sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
GALİBA SAVAŞTAN BAŞARILI ÇIKICAM EEE BENDE BU CÜSSE VARKEN OOO ALAYINIZAYETRİM BEN şakkıdı
ŞAKA Bİ YENA KIZLAR GEZİN GEZİN NE ALINCAM BİLAKİS OKURKEN EPEY TEBESSÜM ETTİM İŞLER BİRAZ OLUNCA BAKAMADIM AMA ARKAMDAN ÇOK KAYNATMAYIN ONA GÖRE GÖZÜM ÜZERİNİZDE sengözlerimebaksanab
senin cüsseni bilmem ama ben 70 kiloluk bir hatunum üzerine otursam yeter şekerim..ayrıca saçımda kısa sayılır yeni imaj değişrttim benim herife.(kuaförüm olur kendisi)ama ben tırmalar ve çimdiklerim ona göre.istersen heykel meydanında buluşup yoluşalım...kötükedihüso
sağol arkadaşim,,
bende iyiyim işlerde tingirmingir işte,,,
biraz geç oldu kusra bakma,, bende iş çok çok konuşamiorum buralarda.bende 11 aylik bi ufaklik var iş güç arada kalan zamanda artik ne konuşabilirsek,,
evet ben nikah&bebek şekeri yapiorummm,
beklerim her zaman ve herkesi....
Muhabbetiniz bol olsun...
dükkanınız nerde tam olarak canım belki bir gün çayını içmeye gelirimm.a.s.a.s.a.s.
kızlar bana müsade valla sandelye ye yapıştım kaldım.daha yemek yapcam,çamaşır yıkıcam,ütüm var.ben burda çeneye daldım.hadi size iyi günleeeeeer.kendinize iyi bakın:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?