Bursa///16

günaydınlar bursam ve güzel arkadaşlarım.bugününüz dünden güzel geçsin kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar bugün işlerim var.bi daha giremeyebilirim.
artık akşama görüşürüz kısmetse.:1hug:

GÜNAYDIN BURSAMMM
AA NASIL BEKLEDİN YA BENİ BEN HEYKELİN ARKASINDA OTURKEN AĞAÇ OLDUM O KADAR BELKEDİM AMA SEN GELMEDİN ,BENDE DAYANAMADIM ÇOK ACIKINCA GİTTİM YEMEK YTEMEĞE kaydirigubbakcemile3

günaydın güzel bursamın güzel inci taneleri .................bugün hergünden daha gfüzel ve daha mutluluk dolu bir gün olsun hepiniz için.................

:günaydın kızlar hala uyuyormusunuz yoksa haydi kalkın artık.........aaa bu kadarda uyunmazki canım....klava:klava:klava:

GÜNAYDINNNNNNNNNNN

hayırlı cumalar,bugünlerde çok işim var fazla giremiyorum.
bi selam verip gidiyorum görüşmek üzere:)))))))))))))

slm kızlar nasılsınız? kızlar ben iyiyim dr dan sonuçlarımı ayın 3 ünde alıcam dua edin inşallah iyi çıkar.sizler neler yapıyosunuz? kızlar benim evde internet yok artık interneti iptal ettik.çünkü 2 günde bir annemlerdeyiz zaten yada burda kalıyoz evlerde yakın sürekli annemlerdeyiz zaten.eskisi kadar sık olmasada yine buralardayım canlarım kendinize ii bakın öptüm hepinizi.

selam canım inş sonuçların temiz çıkar.içini farah tut,iyi diyelim iyi olsun.dualarım seninle:Saruboceq:
canım,kendini bizden mahrum bırakma,her fırsatta gel canım kaydirigubbakcemile3

herkeze günaydın özicim geçmiş olsun canım.bugünde çalışıyomusun?
benimde işim var temizlik yapcam bugün.işlere başlamadan size bakayım dedim.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben tüm gün temizlik yaptım yorgunluktan ölüyorum......özi geçmiş olsun canım.ece hayırlı haberlerini bekliyorum......kübracım işleri bitiremedinmi yoksun buralarda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…