Bursa///16

gelirim canım zaten gündüz fazla girmiyordum arada bi gelirim yine akşamları hep burda olurum seni yanlız bırakmam merak etme canım....

yakın sayılır canım burası küçük yer :roflol: dolmuşa bin 3dk sonra evdesin yürü yarım saatte evdesin...

hadi canım iyi geceler.yarın konuşuruz inş.
anlatırsın gününün nasıl geçtiğini
benim uykum geldi,bu sabah çok uyumuştum ama niye uykum var anlamadım.
burdan ayrılabilirsem gidip yatcam.

iyi geceler kızlarrr topiğimin asil üyeleri farkındamısınız 3 ümüzden başka kimse yok topikte

kardelen hayırlı olsun canım işin ..
kübracım ben geliyorum ama sen olmuyosun...

slm bursalı arkadaşlar. ben uzun zamandır bu topiğe girmiyordum.. düştük bebek telaşına şubat annelerinden başka bi yere girip yazamıyorum... nasılsınız görüşmeyeli kıslar . toplandınız mı en son naptınız. bi tanışamadık sizlerle

hoşgeldin canım topiğimize vala biz henüz buluşmadık buluşan bursalı arkadaşlar buluşmalar topiğinde vardı ..
allah bebeğinede vakti saati gelince kavuştursun ..bir nefeste kurtulursun inşaallah...

iyiydi ilk gün olduğu için biraz yorucu oldu ama güzel bir iş sevdim yani bu aralar işler durgunmuş fazla gelen olmadı...

günaydın,benim kızlar daha uyuyo bende yeni kalktım,çayı koydum ve burdayım.
sevvalcik hoşgeldin ben iyiim canım sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…