Bursa///16

günaydın bursamın güzel hatunları nasılsınız şu performans ödevleri yüzünden fazla giremiyorum ama son bir tane kaldı artık..hepinizi çok özledim...
kübracım tekrar geçmiş olsun....

günaydın bursamın güzel hatunları nasılsınız şu performans ödevleri yüzünden fazla giremiyorum ama son bir tane kaldı artık..hepinizi çok özledim...
kübracım tekrar geçmiş olsun....

sağol canım,sizede kolay gelsin.benim kızın ödevi çok değil ama dünya ülkelerinden değişik ev resimlerinden oluşan bir dergi istemiş bizde onunla uğraşıyoruz.:bbo:
bizde özlüyoruz seni canım.dersler bitince gel artık,hadi size kolay gelsin:1hug:

bak denk geldik :roflol:
iyiyim ne olsun işte uyuyuordum yeni uyandım ..........
sen neler yapıyorsun bakalım...

canım ya ben seni görmedim,eve gelen olunca açık kalıyo ps yani ben başında olmuyorum.onun için burda gözükmüşümdür.(biraz karışık oldu ama umarım anlamışsındır):uhm:
maşallah öğlen öğlen ne uykusu bu böyle.şimdi uyu canım,yarın çoluk çocuğa karışınca uyuyamazsın.yerimseniben

olsun canım önemli değil yaa uykumun ne zaman geleceği belli olmuyor ...şimdi uykuyu çok seviyorum evlenince ne olur bilmem...kaydirigubbakcemile2​

buluşma duzenlıonuzmu kızlarrrrr :) bisede haber verin hee :)bisde yarı bursalıyık allahın adamıyık

buluşma duzenlıonuzmu kızlarrrrr :) bisede haber verin hee :)bisde yarı bursalıyık allahın adamıyık

biz buluşma düzenlemedik ama,ana sayfada buluşma bölümü var.orda bursalılar buluşuyo.
biz şimdilik onları izliyoruz.(fotolarını)
eğer bi gün buluşma olursa seni unutmayız......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…