- 27 Kasım 2014
- 1.172
- 253
- 43
- Konu Sahibi umutdoluyuz
- #2.321
Birde böyle klomen çatlatma tedavisi uyguluyor mu hiç?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben osman hocaya gittim tanıdığım bir cok arkadaşım ve yakınları da gitti kesinlikle hemen tüp bebek demiyor sendeki soruna gore tedavi uyguluyor. Yanlız sana şunu soyleyeyim verdiğin 350 tl. muayene parasına karşılık özel bir muamele bekleme sakın.Arkadaşlar kısaca durumumu anlatayım bana bi yardımcı olurmusunuz çikolata kistim ve yumurta çatlama sorunum var bir çok dr a gittim hepsi farklı tedavi yöntemleri söledi.Bir taneside osman hocaya yönlendirdi beni o daha iyi biliyo bu konuları tüp bebek gerekebilir dedi.Ben burda başka bi drla klomen tedavisi yaptıcam çatlatma iğnesiyle beraber sonra olmazsa osman hocaya gideyim diorum tavsiyeleriniz nelerdir.Direk tüp bebek mi yapıyor.
Cok mu sert yada ters bir yapisi var ve birde her gidisinde 350 tl mi aliyo.Senin sorunun neydi cnm care oldu mu peki?Ben osman hocaya gittim tanıdığım bir cok arkadaşım ve yakınları da gitti kesinlikle hemen tüp bebek demiyor sendeki soruna gore tedavi uyguluyor. Yanlız sana şunu soyleyeyim verdiğin 350 tl. muayene parasına karşılık özel bir muamele bekleme sakın.
biz eşimle bizi öğrencisi sanıyor herhalde dedik, uslubu biraz sert. her gittiğinde 350 tl. vermiyorsun muayene parasını ayda bir alıyor. bize yumurta ve sperm sayısı az yaşımızında 40 olması nedeniyle tüp bebek önerdi ama sonuç negatif oldu.Cok mu sert yada ters bir yapisi var ve birde her gidisinde 350 tl mi aliyo.Senin sorunun neydi cnm care oldu mu peki?
Sagol cnm aciklama yaptigin icin klomen ve catlatma tedavisi olacak burda bana olmazsa bi dr ameliyat digeri asilama dedi.Kafam allak bullak oldu.Bursada baska iyi dr var mi baskabiz eşimle bizi öğrencisi sanıyor herhalde dedik, uslubu biraz sert. her gittiğinde 350 tl. vermiyorsun muayene parasını ayda bir alıyor. bize yumurta ve sperm sayısı az yaşımızında 40 olması nedeniyle tüp bebek önerdi ama sonuç negatif oldu.
Normal kadın doğumcular infertile konusunda pek başarılı değil maalesef, sana önereceğim bir kaç yer var, oralarla görüşebilirsin..Acıbadem, Jimer, Pempe Mavi buraların tüp bebek merkezlerine başvur canım, ona göre seni yönlendirirler..Sagol cnm aciklama yaptigin icin klomen ve catlatma tedavisi olacak burda bana olmazsa bi dr ameliyat digeri asilama dedi.Kafam allak bullak oldu.Bursada baska iyi dr var mi baska
Tüp bebek karari verirsem mi buralara basvurayim yoksa burdaki kadin dogumcular gereken tedavi neyse onu mu uyguluyor muayene amacli mi gideyimNormal kadın doğumcular infertile konusunda pek başarılı değil maalesef, sana önereceğim bir kaç yer var, oralarla görüşebilirsin..Acıbadem, Jimer, Pempe Mavi buraların tüp bebek merkezlerine başvur canım, ona göre seni yönlendirirler..
Gereken tedavi ne ise seni ona göre yönlendirirler, hemen tüpe başlatmazlar zaten..Tüp bebek karari verirsem mi buralara basvurayim yoksa burdaki kadin dogumcular gereken tedavi neyse onu mu uyguluyor muayene amacli mi gideyim
Insallah guzel sonuclanir cnm....Bisey soracam simdi osman hocaya muayene oluyorsun tup bebek yada asilama karari verirse bunlari kendisi mi yapiyor yani asilama yada tup bebegiiyi akşamlar arkadaşlar....
aranızda yeniyim ama tüp bebekte eskiyimmmm....:)
3 aşılamam ve 5 tüp bebek denemem var ....
5. tedavimde salı günü transferim oldu ....
tüp bebek te 1. denemem acıbadem şahin beyde oldu....
2. 3. 4. ve 5. denememi osman develioğlunda yaptırdım.....
1. denememde 2.gün transfer yapıldı kimyasal oldu...
2. denememde 3. gün transferim oldu gebelik oldu fakat sağlıksızdı düşükle sonuçlandı....
3. denememde 5. gün transferim oldu sonuç negatif....
4. denememde 5. gün dondurulmuş transferim oldu sonuç negatif .....
bende yumurta rezv azlığı ve kalitesizliği var ....
çoğu arkadaşın yorumlarını okudum herkesin düşüncesi aynı gibi yani osman hoca işinde uzman ama çok sert bi doktor....
bu sertliğine rağmen hala ona güveniyorum .....2 gün geçti kaldı geriye 10 gün .....
inşallah canım ....Insallah guzel sonuclanir cnm....Bisey soracam simdi osman hocaya muayene oluyorsun tup bebek yada asilama karari verirse bunlari kendisi mi yapiyor yani asilama yada tup bebegi
canım yaşım 34 ... evet çok düzenli adet görüyordum günleri hiç şaşmaz ama 3 günde biterdi adedim.....benim iğnelerle anca 3-4 tane yumurtam oluyor bunlardan 1 yada 2 tanesi anca 5. güne gidiyor hatta gitmediği zamanlarda oldu.....sadece bu ay 5 yumurtam oldu bunlardan 4 tanesi döllendi ... 3 tanesi 5. güne geldi ....1 tanesi transfer yapıldı .... 2 tanesi donduruldu.....bu bile benim için bi şans....Birde cnm yasin kac duzenli adet goruyomusun bu kadar negatifin sebebi yumurta kalitesizligimi sadece Allah hepimizein yardimcisi olsun.
Canim kendime dua ederken sanada dua edecem guzel Allahim yuzumuzu guldursun.Klomen tedavisi olacam eger olmazsa osman hocaya gitmeyi dusunuyorum.Yalniz bisey var ben vajinal muayenede bile cok kasilip zor muayene oluyorum bu kadar sert yapisi varsa bu tur seylerede anlayisli davranmiyordur o zaman olemiinşallah canım ....
canım osman hoca herşeyle kendi ilgileniyor yumurta takibi yumurta toplama transfer yani aklına gelen bütün işlemleri kendisi yapıyor...hatta salı sabahı transfer saatini haber vermek için sekreterleri aradı beni hocaya bağladılar saati hoca söyledi.... bu tarz bilgileri bile kendisi veriyor....zaten herşei nasıl takip ediyor şaşırıyorum..aşılamalarımı başka yerde yaptırmştım ben .... ama eminim bu aşılama işlemlerinide kendisi tkip ediyordur ... çok titiz bir adam.....
canım sana bişey anlatayım ...Canim kendime dua ederken sanada dua edecem guzel Allahim yuzumuzu guldursun.Klomen tedavisi olacam eger olmazsa osman hocaya gitmeyi dusunuyorum.Yalniz bisey var ben vajinal muayenede bile cok kasilip zor muayene oluyorum bu kadar sert yapisi varsa bu tur seylerede anlayisli davranmiyordur o zaman olemi
bu arada canım ben 1 senede klomen tedavisi gördüm ... keşke klomenle hiç zaman harcamasaydım çok pişmanım ... hatta 3 aşılamayla bile boşa zaman harcamışım... çünkü benim fsh 14 müş yani direk tüp bebekğe başlamam lazımmış ... öncekilerin hepsi boşa zaman harcama.... sende problem nedir ???Canim kendime dua ederken sanada dua edecem guzel Allahim yuzumuzu guldursun.Klomen tedavisi olacam eger olmazsa osman hocaya gitmeyi dusunuyorum.Yalniz bisey var ben vajinal muayenede bile cok kasilip zor muayene oluyorum bu kadar sert yapisi varsa bu tur seylerede anlayisli davranmiyordur o zaman olemi
Bende catlama sorunu ve cikolata kisti var.2 problemide yeni ogrendim yaklasik 1 sene once hicbir sorun yoktu hatta 10 ay once bi kimyasal gebelik gecirdim.Bir kac ay once bi gittim dra bu sorunlarm olms henuz bi tedavi uygulanmadi.Onceden hormon tahlillerimde normaldibu arada canım ben 1 senede klomen tedavisi gördüm ... keşke klomenle hiç zaman harcamasaydım çok pişmanım ... hatta 3 aşılamayla bile boşa zaman harcamışım... çünkü benim fsh 14 müş yani direk tüp bebekğe başlamam lazımmış ... öncekilerin hepsi boşa zaman harcama.... sende problem nedir ???
canım çok iyi araştır boşa vakit harcama .... bende yumurta rezv azlığı ve kalitesizliği var... yani çikolata kisti ve çatlama sorunuyla alakalı bi bilgim yok... Allah dualarımızı duyarda inşallah tez vakitte yüzümüze güler....Bende catlama sorunu ve cikolata kisti var.2 problemide yeni ogrendim yaklasik 1 sene once hicbir sorun yoktu hatta 10 ay once bi kimyasal gebelik gecirdim.Bir kac ay once bi gittim dra bu sorunlarm olms henuz bi tedavi uygulanmadi.Onceden hormon tahlillerimde normaldi
Ins canim.Bende burda klomeni deneyip olmazsa bursaya gideym diorum.Ama gozum korktu acikcasi bole bagiriyorsa falan oldugum yere yıgılıp aglamaya baslarim ben isler iyice karisircanım çok iyi araştır boşa vakit harcama .... bende yumurta rezv azlığı ve kalitesizliği var... yani çikolata kisti ve çatlama sorunuyla alakalı bi bilgim yok... Allah dualarımızı duyarda inşallah tez vakitte yüzümüze güler....
canım zamanla hocanın davranışlarına alışıyorsun ( alışmaya çalışıyorsun) yeterki tutsun hamile olayım diyorsun ...duymayacaksın görmeyeceksin bazı şeyleri :)Ins canim.Bende burda klomeni deneyip olmazsa bursaya gideym diorum.Ama gozum korktu acikcasi bole bagiriyorsa falan oldugum yere yıgılıp aglamaya baslarim ben isler iyice karisir