- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
- Konu Sahibi umutdoluyuz
- #2.381

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 aşılama yaptırdım canım ben ama başka bir yerde yaptırdım. tüp bebek için osman hoca tanıştık, aslında arada jale gürlüer var. ben ona gitmiştim ikisi birlikte bu aşamaları takip ediyorlarmış, osman hoca ya arada gideceğim ve transfer zamanını onunla geçireğim
Anladım canım hayırlısı olsun.. Benim de yarın kontrol var, kaç yumurta gelişti çok merak ediyorum.. Bir an önce transfer aşamasına gelmek istiyorum ben yaa![]()
arkadaşım naptın ne durumdasın ?
arkadaşlar ilk kez gideceğim osman hocaya.randevu almadan görüşebilirmiyim.bide muayene ücreti nedir.şimdiden teşekkürler
canım yumurtalarım toplandıı dölleniyolarNasip olursa hafta sonu transfer sanırım.. Senin nasıl gidiyor yumurtalar ne durumdalar?
hadi hayırlısı bakalım canım çok sevindim. kaç gün yaptın Puregon İğnesini ? ardından birşey kullandın mı ?yumurtaların ne zaman nasıl toplandı, anastesi aldın mı ?
ben bu akşam 8. iğnemi olucam yarın kontroldeyim bakalım ne diyecekler. puregon sonrasında birkaç gün cetrotide iğnesi kullanıcaksın dedi doktorum bana, sana da verdiler mi ?
tatlım ben iğne olarak gonal-f kullandım, 10 gün. son günler buna cetrotide eklendi. En son günde çatlatma iğnesi. Yumurtalar toplanırken anestezi aldım, toplandıktan sonra progestan fitil ve antibiyotik verdi birde ağrı kesici ama birkere içtim hiç ağrım olmadı diyebilirim:) Hiç endişe etme canım herşey çok çabuk geçiyorBen transferden sonra nasıl beklicem onu düşünüyorum
![]()
haklısın canım transferden sonra asıl beklemek :)
bakalım bana neler verecekler nasıl bir süreçten geçeceğim :)
arkadaşlar merhaba
bende aranıza geldim.dün osman hocayla ilk görüşmemize gittik.inşallah hem benim için hemde tedaviye yeni başlayanlar için hayırlı ve olumlu sonuçlar olur.
benim geçen aydan kistim vardı.eğer gittiyse bu ay tedaviye başlayacağız.osman hocada ne kadarı buluyor ve ödeme ne şekilde oluyor bilgi verirseniz memnun olurum.hepsi nakit mi veriliyor yoksa opu transfer de kısım kısım mı ödüyoruz
canım daha önceki denemelerinde de histeroskopi yapıp rahime yine çizik atmışmıydı.3. Deneme donmuşlarla oldu şükür banada Histeroskopi ile çizik attı
Yok canım ilkkez yapıldıcanım daha önceki denemelerinde de histeroskopi yapıp rahime yine çizik atmışmıydı.
Yok canım ilkkez yapıldı[/QU
rahime çizik atılınca tutunma şansı çok yüksek oluyormuş. İnsan ister istemez umutlanıyor.
amin canım.çok teşekkür ederim.inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.hem maddi hem manevi zor bir süreç bizler için.peki osman hoca ilaçları kendi mi veriyor dışardan mı alıyoruzMeraba canım öncelikle tedavin hayırlı olsun. Yumurta toplamada bizden 2 bin tl. aldı kredi kartı kullandık. Word kartada taksit yapıyor. Transferde de dondurma ücreti ile birlikte yine 2 bin tl.aldı. ilaçlarla birlikte 6 bin tl.yi buldu hemen hemen.
kortizonu ne zaman ve niçin vermişti. bana histereskopiden sonra hiç bir ilaç vermedi.Evet Dr öyle demişti bana ek olarak kortizon verdi
Transferde verdi keseleri görünce bıraktıkkortizonu ne zaman ve niçin vermişti. bana histereskopiden sonra hiç bir ilaç vermedi.