Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

E="gultisssss, post: 40722477, member: 456494"]merhaba arkadaşım oldu mu transferin ?
ben 27 nisan da oradaydım transfere inen bir bayan gördüm sen olabilir misin acaba diye düşündüm, inşallah pozitif sonuçlar alırsın sağlıklı bir gebelik yaşarsın canım,[/QUOTE]
Meraba canım dün transferim oldu güzel dileklerin için teşekkürler inşaallah bu sefer tutar saat 2:30 ordaydık transferi 4 te yaptı hocanın yanına çıktığımızda 5 i geçiyordu sende o saatlerdemi ordaydın.

E="gultisssss, post: 40722477, member: 456494"]merhaba arkadaşım oldu mu transferin ?
ben 27 nisan da oradaydım transfere inen bir bayan gördüm sen olabilir misin acaba diye düşündüm, inşallah pozitif sonuçlar alırsın sağlıklı bir gebelik yaşarsın canım,
Meraba canım dün transferim oldu güzel dileklerin için teşekkürler inşaallah bu sefer tutar saat 2:30 ordaydık transferi 4 te yaptı hocanın yanına çıktığımızda 5 i geçiyordu sende o saatlerdemi ordaydın.[/QUOTE]

Evet canım oralardayim siz çıktınız biz girdik sanırım. Aşağıda bi bayan eşi ile bekliyordu yanlarında kayinvalide vardı sanırım, bende orada kan sonucunu bekliyordum. Inşallah Bebeğiniz tutunur canım ömür boyu sağlıkla sizinle olur.

UOTE="gultisssss, post: 40727910, member: 456494"]Meraba canım dün transferim oldu güzel dileklerin için teşekkürler inşaallah bu sefer tutar saat 2:30 ordaydık transferi 4 te yaptı hocanın yanına çıktığımızda 5 i geçiyordu sende o saatlerdemi ordaydın.[/QUOTE]

Evet canım oralardayim siz çıktınız biz girdik sanırım. Aşağıda bi bayan eşi ile bekliyordu yanlarında kayinvalide vardı sanırım, bende orada kan sonucunu bekliyordum. Inşallah Bebeğiniz tutunur canım ömür boyu sağlıkla sizinle olur.[/QUOTE]
Kan sonucunu bekleyen sendin demek biz eşimle tam karşıda oturuyorduk beni kayınvalidesi ve eşiyle gelen bayandan sonra aldilar

UOTE="gultisssss, post: 40727910, member: 456494"]Meraba canım dün transferim oldu güzel dileklerin için teşekkürler inşaallah bu sefer tutar saat 2:30 ordaydık transferi 4 te yaptı hocanın yanına çıktığımızda 5 i geçiyordu sende o saatlerdemi ordaydın.

Evet canım oralardayim siz çıktınız biz girdik sanırım. Aşağıda bi bayan eşi ile bekliyordu yanlarında kayinvalide vardı sanırım, bende orada kan sonucunu bekliyordum. Inşallah Bebeğiniz tutunur canım ömür boyu sağlıkla sizinle olur.[/QUOTE]
Kan sonucunu bekleyen sendin demek biz eşimle tam karşıda oturuyorduk beni kayınvalidesi ve eşiyle gelen bayandan sonra aldilar[/QUOTE]

Aynen canım bendim kan sonucu bekleyen ve negatif alan :)
Sizide hatırladım şimdi, kaç yıldır bu yoldasiniz, biz 2 buçuk yıldır aşamaları geçe geçe tüp bebeğe geldik

Evet canım oralardayim siz çıktınız biz girdik sanırım. Aşağıda bi bayan eşi ile bekliyordu yanlarında kayinvalide vardı sanırım, bende orada kan sonucunu bekliyordum. Inşallah Bebeğiniz tutunur canım ömür boyu sağlıkla sizinle olur.
Kan sonucunu bekleyen sendin demek biz eşimle tam karşıda oturuyorduk beni kayınvalidesi ve eşiyle gelen bayandan sonra aldilar[/QUOTE]

Sizide hatırladım şimdi, kaç yıldır bu yoldasiniz, biz 2 buçuk yıldır aşamaları geçe geçe tüp bebeğe geldik[/QUOTE]
Bende yumurta azlığı eşimde de sperm sayı azlığı olduğu için biz direk tüp bebek yaptırdık yaşımızda ilerlemiş olduğu için oyalanmak istemedik

Kan sonucunu bekleyen sendin demek biz eşimle tam karşıda oturuyorduk beni kayınvalidesi ve eşiyle gelen bayandan sonra aldilar

Sizide hatırladım şimdi, kaç yıldır bu yoldasiniz, biz 2 buçuk yıldır aşamaları geçe geçe tüp bebeğe geldik[/QUOTE]
Bende yumurta azlığı eşimde de sperm sayı azlığı olduğu için biz direk tüp bebek yaptırdık yaşımızda ilerlemiş olduğu için oyalanmak istemedik[/QUOTE]
En iyisini yapmışsınız canım biz 2 buçuk yıldır yumurta takipleri aşılamalar uğraş dur hiç gebelik görmedim, 2.transferde inşallah mutluluğa erisiriz

[Qultisssss, post: 40866276, member: 456494"]çok üzüldüm canım ya Allah sabır versin güç versin :KK43:[/QUOTE]

Amin canım bu sefer daha iyiyim cabuk toparlandım. Kendimi öncesinden negatif ihtimalinede alıştırmıştım aklıma takıldı senin de dokuzuncu gün negatifti sonuç yanlış hatırlamıyorsam onikinci günde yaptırdığın testte nasıl kimyasal gebelik çıktı onu anlamadım

[Qultisssss, post: 40866276, member: 456494"]çok üzüldüm canım ya Allah sabır versin güç versin :KK43:

Amin canım bu sefer daha iyiyim cabuk toparlandım. Kendimi öncesinden negatif ihtimalinede alıştırmıştım aklıma takıldı senin de dokuzuncu gün negatifti sonuç yanlış hatırlamıyorsam onikinci günde yaptırdığın testte nasıl kimyasal gebelik çıktı onu anlamadım[/QUOTE]
Bir bilsem canım :( kanama vardı sürekli bebeğin yerleşmesinden dolayı olabilir demiştim osman hoca 2 gün sonra tekrarladik ve negatif bu arada kanama devam ediyordu hatta hala var arada kahverengi lekeler oldu ama kaç gündür yine kanama var anlamadım durumumu hiç ve düşünmek de istemiyorum :(

Bende bu gün osman hocayı aradım kan tahlilini onuncu gun yaptirdigimi sonucun negatif oldugunu soyledim kanamam olup olmadigini sordu yok deyince testi tekrar yaptirmana gerek yok dedi. Embriyom kalitesizmiş o yuzden tutunmamistir dedi. Görüşürüz dedi ama ben osman hocayla devam etmeyi düşünmüyorum

Back
X