Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Canım benim öncelikle gözünüz aydın.ben de aradım değerin iyiymiş.ilaçlara iğneyi devam et.1 hafta sonra oldugun yerde bır doktora git kese var mı,beni ararsın.buraya gelmene gerek yok dedı.tamam dedım kapattık
Canım teşekkür ederim senin de gözün aydın bu arada :) Keseni görmeye hangi gün gideceksin, bir destek arıyorum valla öğrenince yaz mutlaka :) beni yanına çağırdı pazartesi bakalım dedi ama kese demedi. Keseye bakacaktır dimi? 14. gün bugün benim anlayamadım erken değil mi kese görünmesi için? Sen ne zaman aldın acaba beta hcg sonucunu ve kaçtı ?

Canım teşekkür ederim senin de gözün aydın bu arada :) Keseni görmeye hangi gün gideceksin, bir destek arıyorum valla öğrenince yaz mutlaka :) beni yanına çağırdı pazartesi bakalım dedi ama kese demedi. Keseye bakacaktır dimi? 14. gün bugün benim anlayamadım erken değil mi kese görünmesi için? Sen ne zaman aldın acaba beta hcg sonucunu ve kaçtı ?
12.gün kan testi yaptırdım.hocayı aradım.bana bır hafta sonra kese gormeye git dedı.yanı pazartesi gideceğim.benım Ikinci gebeliğim olacak inşallah. Senin?

12.gün kan testi yaptırdım.hocayı aradım.bana bır hafta sonra kese gormeye git dedı.yanı pazartesi gideceğim.benım Ikinci gebeliğim olacak inşallah. Senin?
Aynı gün gideceğiz kese görmeye sanırım canım inşallah hayırlı ve güzel olur sonu. Benim ilk gebeliğim, ikinci transferim.

Ya bu arada şu an dank etti aynı merkezde aynı gün yapılmış transferimiz sanırım :) Belki de gördük birbirimizi :))

Canım benim inşallah hayırlısıyla keseyi ya da keseleri görürüz.benim iki tane embryo transferi yapıldı.transfer 3.30 gibi yapıldı.
Benim de 11 gibiydi yanlış hatırlamıyorsam canım. İkimiz için de burdaki herkes için de her şeyin güzel olmasını diliyorum. Dün duramadım Osman hoca istemediği halde sağlık ocağına bi de kan vereyim dedim. Değerdeki değişikliği görmek için. Bugün onun sonucunu alacağım. Umarım iyi olur :(

Benim de 11 gibiydi yanlış hatırlamıyorsam canım. İkimiz için de burdaki herkes için de her şeyin güzel olmasını diliyorum. Dün duramadım Osman hoca istemediği halde sağlık ocağına bi de kan vereyim dedim. Değerdeki değişikliği görmek için. Bugün onun sonucunu alacağım. Umarım iyi olur :KK43:
İnşallah canım. Senin kaç tane transfer yapıldı.bu arada sonucun nasıl

Kızlar çok kötüyüm :( biraz önce tuvalet kağıdına açık kahverengi leke geldğini gördüm çok hafif de çamaşırımda vardı. Bir de yine kahverengi bi parça gibi bi şey vardı. Böyle bi şey yaşayan oldu mu gebeliğinin başlarında :(

Kızlar çok kötüyüm :KK43: biraz önce tuvalet kağıdına açık kahverengi leke geldğini gördüm çok hafif de çamaşırımda vardı. Bir de yine kahverengi bi parça gibi bi şey vardı. Böyle bi şey yaşayan oldu mu gebeliğinin başlarında :KK43:
Canım benım bence hüzünlenmek.benim ilk gebeliğimde de böyle olmuştu. Biri gitmiş biriyle doğum yaptım.ama bizde çok endişelenmiştik seni anlıyorum

Canım benım bence hüzünlenmek.benim ilk gebeliğimde de böyle olmuştu. Biri gitmiş biriyle doğum yaptım.ama bizde çok endişelenmiştik seni anlıyorum
Canım gittim acile bugün korkup, bi şey yok dediler sorun görünmüyormuş ama anlamadım neden olduğunu soramadım da telaştan :( İki kese gördüler, kalp atışı için daha çok erken haftaya kontrole git dediler. Bi de inanılmaz mide bulantım başladı bugün benim çok. Sen nasılsın ne durumdasın? Bir de çok soru olacak ama kontrollerine hangi doktora gidiyorsun sen acaba? Ya da hangisine gideceksin?

Canım gittim acile bugün korkup, bi şey yok dediler sorun görünmüyormuş ama anlamadım neden olduğunu soramadım da telaştan :KK43: İki kese gördüler, kalp atışı için daha çok erken haftaya kontrole git dediler. Bi de inanılmaz mide bulantım başladı bugün benim çok. Sen nasılsın ne durumdasın? Bir de çok soru olacak ama kontrollerine hangi doktora gidiyorsun sen acaba? Ya da hangisine gideceksin?
Canım benim çok sevindim.inş kalp atışlarını da duyarsın.Ben nasipse pazartesi doktora gidecegim. Şuan annelerin yanındyım. Orda bır hastaneye gıdeceğim.ilk gebeliğimde yalovada bir doktora gitmiştim.orhangazide oturduğum i çi in

Canım benim çok sevindim.inş kalp atışlarını da duyarsın.Ben nasipse pazartesi doktora gidecegim. Şuan annelerin yanındyım. Orda bır hastaneye gıdeceğim.ilk gebeliğimde yalovada bir doktora gitmiştim.orhangazide oturduğum i çi in
Anladım tatlım, inşallah duyarız senin için de dua ediyorum :) Ben de pembe maviye gidicem mecbur başka bulamadım doktor hastane filan yeni taşındım sayılır bursaya çünkü. İyi diyorlar ama bakıcaz... Güzel haberlerini bekliyorum senin de :KK200:

Anladım tatlım, inşallah duyarız senin için de dua ediyorum :) Ben de pembe maviye gidicem mecbur başka bulamadım doktor hastane filan yeni taşındım sayılır bursaya çünkü. İyi diyorlar ama bakıcaz... Güzel haberlerini bekliyorum senin de :KK200:
Benim bir arkadaşım medicabil hastanesine gitti.yeni doğumu oldu orda.doktoru bayandı ve çok memnundu.tavsiye ederim

Art tüp bebek merkez ın nde aslında çok hasta var ama sanırım hastaları buraya cok ugramıyor.burda yazan cok az kişi :-S
Evet başlık çok aktif değil, dediğin gibi yazan az kişi. Ama çok yoğun bi merkez şehir dışından bir sürü hastası olduğunu biliyorum.

Back
X