Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

normal muayene ücreti ödüyosun 300 lira bende osman beyle devam ediyorum cnm sen ne durumdasın pek giremedim bu aralar nete tekrar donmuş embriyorlardan kondumu inş tutarrrrrrrrr güzel haberlerini bekliyorum :)

merhaba canım.bugun dondrlmus embryo transfer edldı.hayrlısı Allahtan artk.sen her ay 300 mu oduyrsun canım.bılgı verırsen sevnrm.kendne veee bebise dıkkat et,bızlere de dua etmeyı unutma :-)

evet canım şimdilik osman hocaya devam ediyoruz riskli dönemde başkasına güvenemem zaten.ücret aynı ayda bir 300tl alıyorlar 2 haftada bir kontrole gidiyorum ama sonrası ne olacak ona daha karar verebilmiş değiliz.kısmet artık hayırlısı nasılsa onu nasip etsin rabbim inşaallah.

hayırlısı insallah.her ay 300 alması fazla geldi sanki :-) canım senın rıskli bır durumun mu var hayrdr? Bu arada bugun benım transfer yapldı.dua et

Şti akşamlar kızlar.bende osman hocaya başladım.eşimde varikosel olabilir demişti neyseki çıkmadı.bugün konuştuk adetim gelince aşılamaya gecicez.hakkımızda hayırlısı hepimizin

hayırlısı insallah.her ay 300 alması fazla geldi sanki :-) canım senın rıskli bır durumun mu var hayrdr? Bu arada bugun benım transfer yapldı.dua et

canım transferin hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla sıhhatle tutunmasını nasip etsin inşaallah. canım benim lekelenmem oldu oldukça tereddüt yaşadım bide biliyosun bizim ilaçlarımız farklı bunu normal bi dr takip edemez diye düşünüyorum o yüzden devam ediyorum.fiyat olarak haklısın fazla ama yapıcak bişey yok. aslında iyi bir dr bulsam değiştiririm de işte güvenemiyorum canım ya.

Kızlar plano teste pozitifi gördüm. Kan testi yaptırmaya çok korkuyorum.Çokta belim ağrıyor.Kan testi yaptırıp hocayı arasam kızarma acaba bu gün 9. günüm

Kızlar plano teste pozitifi gördüm. Kan testi yaptırmaya çok korkuyorum.Çokta belim ağrıyor.Kan testi yaptırıp hocayı arasam kızarma acaba bu gün 9. günüm

gözün aydın canım çok sevindim istersen kan testi yaptır ama hocaya söylemek için biraz erken olabilir 11.gün olsa bişey demez ama 9 için biraz tereddütlüyüm.

gözün aydın canım çok sevindim istersen kan testi yaptır ama hocaya söylemek için biraz erken olabilir 11.gün olsa bişey demez ama 9 için biraz tereddütlüyüm.

hoca beni salı günü aramıştı. İyi misin diye aramış. Test için hoca bana 11. gün izin vermişti.Bel agrısı normal mı sende de oldu mu?

Cok sevindimmmm, hadi hayirlisi. Benimde bugun transferim gerceklesti, allahim herkesin duasini kabul etsin.

hoca beni salı günü aramıştı. İyi misin diye aramış. Test için hoca bana 11. gün izin vermişti.Bel agrısı normal mı sende de oldu mu?

ayyyyyyyy hadi hayırlısı inşallah çok sevindim canatann...bel ağrısı kimi hamilelerde belirtidir canım kişiden kişiye değişir....:)))) :nazar:

Cok sevindimmmm, hadi hayirlisi. Benimde bugun transferim gerceklesti, allahim herkesin duasini kabul etsin.

hayırlı olsun olin...güzel haberlerle inşallahh...:nazar:

canım hayırlı olsun. beraber gıdıyor gıbıyız. ben öğretmenim bu hafta rapor aldım okula gıtmedım.dıkkat et kendıne. hiçbir şey senden ve bebişten önemli değil.

Kizlar, dun transferim oldugunu soylemistim, bel agrisi oluyor ara ara, bu normal mi ? Birde siz transfer esnasinda ultrason ekranindan hocanin embriyoyu yerlestirme anini gorebildiniz mi, ben goremedim birseyde hissetmedim o an.

Kizlar, bugun transferin 3. Gunu sabah tuvalette kanamam oldu, idrarimla birlikte baya baya kirmizi kan geldi.panik halde hocayi aradim, rahim ici kanama olamaz mumkun degil dedi ama moralim cok kotu, ilaclari kesmeden almami soyledi hoca, bu kadar erken kanama aklima iyi seyler getirmiyor, su an devam etmesede icim bir tuhaf ;(

Back
X