Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Kızlarrrrr hamileyiiiimmmm :46:

test değerim 339 :52:

Çok şükür Rabbime :46:

Allah herkese nasip etsin inşallah :)

Hayırlısı olsun Rabbim kucağına almayı da nasip etsin gecen hafta arkadasımda tüp bebek sonucunu öğrendi osman hocada yaptırmıştı degeri 360tı. Arka arkaya hamile haberleri almak ne güzel. Devamı gelir inşallah

ayyyy çok sevindim cnm yaaaa:46:hadi gözün aydın.rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşllh.devlete millete ve ailesine hayırlı bir evlat etsin...bugün test günü olduğunu bildiğim için girmiştim.çok şükür güzel haberi aldık...bizlerede dua etmeyi unutma artık topiğimizin en taze hamişi:49:donmuş embriyo ile hamile kaldın dimi?kaç tane koyulmuştu?yeni hamişleri duyunca bizede umut oluyor:16:

Allahtan umut kesilmez insallah, anneler gunu hediyeni aldin desene bugun:))) degerin yuksek yoksa ikiz mi ?

Değerim 439 muş. Doktora dedim yoksa ikiz mi diye. şuan anlaşılmaz dedi. haftaya kontrole gittiğimizde bakılacak. :)

Hayırlısı canım. inşallah bir ya da iki sonuna kadar benimle olsunlar ve onları büyütmek nasip olsun :52:

Hayırlısı olsun Rabbim kucağına almayı da nasip etsin gecen hafta arkadasımda tüp bebek sonucunu öğrendi osman hocada yaptırmıştı degeri 360tı. Arka arkaya hamile haberleri almak ne güzel. Devamı gelir inşallah

amin inşallah canım. arkadaşın buradan netten mi?
Bir de hamilelikte osman hocaya devam ediyor mu?

ayyyy çok sevindim cnm yaaaa:46:hadi gözün aydın.rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşllh.devlete millete ve ailesine hayırlı bir evlat etsin...bugün test günü olduğunu bildiğim için girmiştim.çok şükür güzel haberi aldık...bizlerede dua etmeyi unutma artık topiğimizin en taze hamişi:49:donmuş embriyo ile hamile kaldın dimi?kaç tane koyulmuştu?yeni hamişleri duyunca bizede umut oluyor:16:

Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.O güzel dualarının hepsine aminnnn :52: Sizlere de herkese çoook dua ediyorum.

Dondurulmuş 5. gün embriyosuydu.

canım çok sevindim rabbim tamamına erdirir inş rabbim önce kese sonra kalp atışlarını duymanı ardındanda meleğine kavuşmak için gün saymanı hayırlısıyla kucağına almanı nasip eylesin inş

canım çok sevindim rabbim tamamına erdirir inş rabbim önce kese sonra kalp atışlarını duymanı ardındanda meleğine kavuşmak için gün saymanı hayırlısıyla kucağına almanı nasip eylesin inş

Amin inşallah canım. Aslında bu uzun yolda sadece ilk basamağı geçtim sanırım :)

Forumlara bakıyorum tüp bebekle hamile kalmak normal yolla olanlara göre daha riskli gibi. İlaçları takipleri vs.

Sen neler yaptın? Osman hocaya devam mı yoksa başka bir doktoro mu gidiyorsun. biz de eşimle düşünüp duruyoruz ne yapsak diye :(

İdrar testi yanıltabiliyor canım. acile git rica et kan testi yaptır .Hemen harap etme kendini.

Rabbim hakkımızda en hayırlısını bilen ve verendir.

Evet idrar testinin yanilma payi yuksek oluyormus, transfer sonrasi o kadar uzuldum ki kanamalar vs. artik uzulemiyorum bile, zaten cok da umutlu degildim.Sali test gunum, o zamana kadar beklemek istiyorum.Hersey allahin isi diyerek uzulmemeye calisiyorum.

Bugun transferin 10. Gunu, cesaretimi toplayip idrar testi yaptim, malesef negatif.

olin sevgili arkadaşım idrar testleri hep yanıltıcıdır bunu sakın unutma test gününü bekle ve inş rabbim hakkında hayırlı olanı nasip eder.

Amin inşallah canım. Aslında bu uzun yolda sadece ilk basamağı geçtim sanırım :)

Forumlara bakıyorum tüp bebekle hamile kalmak normal yolla olanlara göre daha riskli gibi. İlaçları takipleri vs.

Sen neler yaptın? Osman hocaya devam mı yoksa başka bir doktoro mu gidiyorsun. biz de eşimle düşünüp duruyoruz ne yapsak diye :(

canım ben keseyi görmeye gittiğim gün doktorum maliyeti bana fazla olur diye başka doktora yönlendirdi ben şuanda özel esen tepe hastanesinde ibrahim avcıya gidiyorum ve doktorumdanda çok memnunum canım inş herşey senin içinde bundan sonra güzel devam eder kendine çok dikkat et ilk haftalarda benim ikizdi 5. hafta biri diğerini attı ondan çok dikkat et yavaş hareketler et fazla ayakta durma ilk haftalarda tutunma yerleşme derken bıraz dikkatli olmamız gerekiyo aman kendine ve bebeğine çok dikkat et

geleceğin anne adayları,hepinizin anneler günü kutlu olsun...rabbim tez zamanda hepimizi yavrularımıza kavuştursun inşllh...birdahaki anneler gününe bebişlerimizle beraber girmek dileğiyle....bu arada üç aylarınız mübarek olsun.bu aylarda birbirimize dua etmeyi unutmayalım inşllh....:16:

geleceğin anne adayları,hepinizin anneler günü kutlu olsun...rabbim tez zamanda hepimizi yavrularımıza kavuştursun inşllh...birdahaki anneler gününe bebişlerimizle beraber girmek dileğiyle....bu arada üç aylarınız mübarek olsun.bu aylarda birbirimize dua etmeyi unutmayalım inşllh....:16:

Amin, insallah bir daha ki anneler gununde kucagimizda bebeklerimiz olur.

Back
X