- Konu Sahibi umutdoluyuz
çok sağol canım :)) senden de hayırlı haberler bekliyorum inşallah![]()
Allahtan umut kesilmez insallah, anneler gunu hediyeni aldin desene bugun:))) degerin yuksek yoksa ikiz mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sağol canım :)) senden de hayırlı haberler bekliyorum inşallah![]()
Kızlarrrrr hamileyiiiimmmm
test değerim 339![]()
Çok şükür Rabbime
Allah herkese nasip etsin inşallah :)
test değerim 339![]()
Çok şükür Rabbime
test değerim 339![]()
Çok şükür Rabbime
Allahtan umut kesilmez insallah, anneler gunu hediyeni aldin desene bugun:))) degerin yuksek yoksa ikiz mi ?
Hayırlısı olsun Rabbim kucağına almayı da nasip etsin gecen hafta arkadasımda tüp bebek sonucunu öğrendi osman hocada yaptırmıştı degeri 360tı. Arka arkaya hamile haberleri almak ne güzel. Devamı gelir inşallah
canım rabbim kucagına da almayı nasip etsin.Hayırlı olsun
ayyyy çok sevindim cnm yaaaahadi gözün aydın.rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşllh.devlete millete ve ailesine hayırlı bir evlat etsin...bugün test günü olduğunu bildiğim için girmiştim.çok şükür güzel haberi aldık...bizlerede dua etmeyi unutma artık topiğimizin en taze hamişi
donmuş embriyo ile hamile kaldın dimi?kaç tane koyulmuştu?yeni hamişleri duyunca bizede umut oluyor
![]()
amin inşallah canım. arkadaşın buradan netten mi?
Bir de hamilelikte osman hocaya devam ediyor mu?
test değerim 339![]()
Çok şükür Rabbime
Bugun transferin 10. Gunu, cesaretimi toplayip idrar testi yaptim, malesef negatif.
canım çok sevindim rabbim tamamına erdirir inş rabbim önce kese sonra kalp atışlarını duymanı ardındanda meleğine kavuşmak için gün saymanı hayırlısıyla kucağına almanı nasip eylesin inş
İdrar testi yanıltabiliyor canım. acile git rica et kan testi yaptır .Hemen harap etme kendini.
Rabbim hakkımızda en hayırlısını bilen ve verendir.
Bugun transferin 10. Gunu, cesaretimi toplayip idrar testi yaptim, malesef negatif.
Amin inşallah canım. Aslında bu uzun yolda sadece ilk basamağı geçtim sanırım :)
Forumlara bakıyorum tüp bebekle hamile kalmak normal yolla olanlara göre daha riskli gibi. İlaçları takipleri vs.
Sen neler yaptın? Osman hocaya devam mı yoksa başka bir doktoro mu gidiyorsun. biz de eşimle düşünüp duruyoruz ne yapsak diye![]()
Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.O güzel dualarının hepsine aminnnnSizlere de herkese çoook dua ediyorum.
Canım senin iki transferinin arası ne kadar sürdü.Ben de yeniden denemeyi düşünüyorum.
geleceğin anne adayları,hepinizin anneler günü kutlu olsun...rabbim tez zamanda hepimizi yavrularımıza kavuştursun inşllh...birdahaki anneler gününe bebişlerimizle beraber girmek dileğiyle....bu arada üç aylarınız mübarek olsun.bu aylarda birbirimize dua etmeyi unutmayalım inşllh....![]()
test değerim 339![]()
Çok şükür Rabbime