- Konu Sahibi umutdoluyuz
- #1.001
Kızlar bugün aşılamam olacak inş güzel sonuçlanır. Bu sefer 2 yumurtam var güzel olan. İnş bu son olur. Tez zamanda bizlerde anne oluruz.
Canım hayırlı olsun.İnşallah güzel sonuçlar alırsın..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bugün aşılamam olacak inş güzel sonuçlanır. Bu sefer 2 yumurtam var güzel olan. İnş bu son olur. Tez zamanda bizlerde anne oluruz.
Canım ikinci test malesef negatif çıktı.Tek embriyoydu.Gebeliklerim 8. günden sonra bozuluyor.İki denememde aynı oldu.Hoca şimdi beni genetiğe yönlendirdi ilk fırsatta test yapılacak.Nasıl devam edileceğine test sonucuna göre karar verecek.Çok korkuyom inşallah iyi sonuçlar çıkacak.Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
hayırlısı olsun cnm.elbet vakti zamanı gelince bebeğini kucağına alacaksın.inşllh genetik taramada herşey olumlu olur.rabbim yar ve yradımcın olsun.ben hamile değilim henüz cnm:)tüp bebek tedavisinden sonra ocak ayında geçirdiğim dış gebelikten dolayı bekleme sürecindeyim.aslında mayıs ayında dondurulmuş embriyo transferi düşünürken pskolojim bozulduğu için depresyona girdim ve şu an mart ayından beri antidepresan kullanıyorum.o yüzden transferi erteledim.nasip olursa önümüzdeki ay ilacı bıraktıracak doktorum.benim transfer sonbahara kaldı .hakkımızda hayırlısı neyse onu versin rabbim...
Kızlar bursada iyi bir endokrin doktoru var mı?Acilen lazım.
merhaba arkadaşlar bende tüp bebek yaptırıcam osman beye yaptıranlar toplam maliyet nedir acaba ne kadar tutuyor öğrenmek istiyorum yardımcı olurmusunuz???
İlk deneme 5 bin tl ye geliyor.hayırlısı olsun.
cevabın için teşekkür ederim eşimle aradık konuştuk 5 bin 500 dediler rakam değişebiliyor mu acaba yüzyüze görüşünce fiyatta indirim falan yapılıyormu ki
canım topiğe hoş geldin. tedaviniz hayırlı olsun. Fiyat anne ve baba adayının sağlık durumuna göre değişiyor diye biliyorum.
Yeni tedaviye başlayan arkadaşlar hayırlı olsun.
Olin nerelerdesin transferin oldu mu?
Umut doluyuz hamilelik nasıl gidiyor?Bebiş bayagı büyüdü mü?
art de osman bey tarafından tüp bebek tedavisi olan arkadaşlar bir kaç sorum olacak nasipse eylülde başlıyorum bende tedaviye.sorum transfer yapıldıktan sonra kaldırıp başka bir sedyeye mi alıyorlar en az 45 dk 1 saat kadar kalkmadan yatmak gerekiyormuş idrar için ördek falan veriyorlar mı ilk olacak benim çok heyecanlıyım korkuyorum biraz bilgi verebilir mi tecrübe sahibi arkadaşlar.hepimiz için hayırlısı olsun inş.rabbim bizlere de nasip etsin
Yeni tedaviye başlayan arkadaşlar hayırlı olsun.
Olin nerelerdesin transferin oldu mu?
Umut doluyuz hamilelik nasıl gidiyor?Bebiş bayagı büyüdü mü?