Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Hocayla da görüş onun da fikrini almış olursun.

Canım 2.gün de gidebilirsin, hatta doktora açıp sor daha iyi olur.

Canım bana da üstte basıklık var dedi, onu da çizik atarak düzeltiyor işte:40:
Kanamam çoğalınca soğan kürüne başlamaktan vazgeçtim ordaki kanamayı daha da tetikler diye endişeliyim:44:

Sağol canım , benim bugün kanamam bayağı bir arttı sizde de oldu mu böyle histeroskopi sonrası:44:
İlk iki gün bir şey yoktu şimdi adet olmuş gibiyim, halsiz hissediyorum kendimi.

SAGOL CANIM BU AKŞAM ARAYIP RANDEVU ALICAZ INŞ TEŞEKÜR EDERİM

Kanamam çoğalınca soğan kürüne başlamaktan vazgeçtim ordaki kanamayı daha da tetikler diye endişeliyim:44:

Sağol canım , benim bugün kanamam bayağı bir arttı sizde de oldu mu böyle histeroskopi sonrası:44:
İlk iki gün bir şey yoktu şimdi adet olmuş gibiyim, halsiz hissediyorum kendimi.

tatlım histereskopi sonrası leke tarzında kanama bende de olmuştu aşırı olmadığı sürece korkma ama aşırı olursa doktorunu ara

bende de 3 - 4 gün sonra başlamıştı lekenlenme ve 10 gün kadar sürmüştü :34:
:34::34::34::34::34::34::34::34::34:

tatlım histereskopi sonrası leke tarzında kanama bende de olmuştu aşırı olmadığı sürece korkma ama aşırı olursa doktorunu ara

bende de 3 - 4 gün sonra başlamıştı lekenlenme ve 10 gün kadar sürmüştü :34:[/COLOR][/FONT][/B]:34::34::34::34::34::34::34::34::34:

Saram ya bu normal adet kanaması gibi neredeyse ama çok şükür ağrım sızım yok. Böyle artınca aklıma sen geldin, başka bir şey var mı diye endişeleniyorum demiştin ya bunlar aklıma gelince rahatlıyorum biliyor musun:34::34::34::34:

Merhaba kızlar yarın sabah tahlilimizi yaptırıcaz bakalım geliyomu bizim bebiş

ayy bunları okuyunca bende heyecanlandım. dün akşam aradım hocayı sorun ne diye sordu anlattım kısaca,salı akşamı tekrar ara perşembe günü ameliyatlar var boşluk varsa randevu vreyim perşembe için dedi... Safra kesesi ameliyatını da 19 ya da 26 aralıkta olacam, hocaya gidip geleyim öyle ameliyat günü alcam

ayy bunları okuyunca bende heyecanlandım. dün akşam aradım hocayı sorun ne diye sordu anlattım kısaca,salı akşamı tekrar ara perşembe günü ameliyatlar var boşluk varsa randevu vreyim perşembe için dedi... Safra kesesi ameliyatını da 19 ya da 26 aralıkta olacam, hocaya gidip geleyim öyle ameliyat günü alcam

İnşallah senin içinde hayırlısı olur.11gün sabrettim 1gün geçmek bilmiyooo

canım bende leke leke derken tam haftasına adet oldum 2 ay sökülemeyen adet histereskopi sonrası söküldü iyide oldu muhtemelen seninde öyle olmuşa benziyor ama yine de ihmal etme ara istersen soğan kürünüde ayarla adete 15 gün kala başla

canım bende leke leke derken tam haftasına adet oldum 2 ay sökülemeyen adet histereskopi sonrası söküldü iyide oldu muhtemelen seninde öyle olmuşa benziyor ama yine de ihmal etme ara istersen soğan kürünüde ayarla adete 15 gün kala başla

Canım benim adet histeroskopi öncesi düzelmişti, bu tamamen histeroskopiye bağlı bir kanama. Soğan kürünü de inşallah erken kalkarsam yaparım umarım, çünkü ben de istiyorum yapmayı.

canım ben de kamuda çalışıyorum, öğretmenim ve okuldan kimsenin bilmesini istemediğimiz için her seferinde randevuları benim programa gore ayarladık. yani osman hoca ayarladı. raporu aile hekimimizden aldık. öyle hallettik. osman hocaya git bütün hikayeni her türlü ayrıntısıyla anlat. o sana ne derse yap bence. yani biz ona güveniyoruz.

merhaba bende kamuda çalışıyorum bende yaşadıklarımı duygularımı kimseyle paylaşamıyorum insanların söylediklerinden çok yorultum çünkü rapor için gerekli şartlar neler biraz bahseder misiniz bu rapor dediğiniz devlet destekli tüp bebek tedavisi için rapor değil mi ?

Back
X