Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Bugün gittim muayeneye.basladim tedaviye hayirlisiyla.haftaya cumartesi benimde kontrolüm var.yaklasik 3 hafta sürecek heralde senin tedavi.Rabbim bu sefer güldürsün ins.yüzümüzü.
Evet benim tedavi 3 haftayı buluyor, ama inşallah hayırlısıyla rabbim verir hepimize.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Tedaviye yeniden baslayan arkadaslar rabbim yuzunuzu guldursun ins son tedaviler olur ins.

Sağol asracım, hepimizin son tedavileri olsun.

Canim hafta sonu cikabilirmisin bilay musait baska musait olan varsa ben hazir:) isteyn olursa buhafta sonu bulusuruz baska zaman tekrar bulusma yapariz

Canım cumartesi günü merkeze kontrole gidicem , pazar günü de arkadaşım memlekete gidiyor onu yolculamam gerek:44::44::44:
Merkeze gelirseniz cumartesi orda buluşup kaçamak yapsak :1:
Annemler yanımda olduğu için onları çok yalnız bırakamıyorum.

Evet benim tedavi 3 haftayı buluyor, ama inşallah hayırlısıyla rabbim verir hepimize.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Sağol asracım, hepimizin son tedavileri olsun.

Canım cumartesi günü merkeze kontrole gidicem , pazar günü de arkadaşım memlekete gidiyor onu yolculamam gerek:44::44::44:
Merkeze gelirseniz cumartesi orda buluşup kaçamak yapsak :1:
Annemler yanımda olduğu için onları çok yalnız bırakamıyorum.

Canim ben bursa merkezde oturuyorum zaten sinav cikisi carsida olurum buyuk ihtimal esim goturcek sinava o beni bekler artik ben sizle tanisirken
sen nerden geliyosun tam olarak bil ay gelebilir sen ben uyarsa yer kararlastirip tanislim

Canim ben bursa merkezde oturuyorum zaten sinav cikisi carsida olurum buyuk ihtimal esim goturcek sinava o beni bekler artik ben sizle tanisirken
sen nerden geliyosun tam olarak bil ay gelebilir sen ben uyarsa yer kararlastirip tanislim

Asracım ben sırameşelerdeyim, sen de ihsaniyedeyim demiştin galiba yanılıyor muyum:44:

hatres hanıııım :4::4::4::4::4::4::4::4::4:

Efendimmmmmmmm Saraaaaaaaaaaaaaa hatunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42:

Ne saçımı çekiyon tızımmmmm aaaa ne ayıpppppp:1::1::1::1::1::1::1:
İnsan bacısının saçını çeker mi:44::44::44::44::1::1::1::1::1::1:

Kızlar benim yazıştığım diğer topic sabırla bebeğini bekleyenlere gelin, orda da çok güzel arkadaşlar, sohbet ortamı var. Malum hepimiz sabırla bebeklerimizi bekliyoruz:40::40::40::40:

Efendimmmmmmmm Saraaaaaaaaaaaaaa hatunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42:

Ne saçımı çekiyon tızımmmmm aaaa ne ayıpppppp:1::1::1::1::1::1::1:
İnsan bacısının saçını çeker mi:44::44::44::44::1::1::1::1::1::1:

Kızlar benim yazıştığım diğer topic sabırla bebeğini bekleyenlere gelin, orda da çok güzel arkadaşlar, sohbet ortamı var. Malum hepimiz sabırla bebeklerimizi bekliyoruz:40::40::40::40:

:9::9::9::9::9::9::9::9:

Nihancım tedavin ne aşamada:44::44::44::44:
Benim transfer cumartesi inşallah:40:
Krizantemi de merak ettim kk ya girmiş ama hiç gelmedi, bebiş olmayınca topic terkediliyor:31::31::31::31:
Asracım sen beklemedesin di mi?

Yahu kimse gelmiyor demişsiniz hani siz gelip hemen tüymüşsünüz:10::10::10::10::10::10::10:
Gelince bir halinizi ahvalinizi yazın, biz de gördükçe cevap yazarız, aynı anda karşılaşmak pek mümkün değil.
Biraz sitem ettim, ohhh iyi ettim:1::1::1::1::1::1:
Hemde buluşma ayarlıyorduk güya, daha burda buluşamıyoruz.:31::31::31::31::31::31::31::31::31:
Neyse biraz takılayım dedi size, gelip gelmemek kendi görüşünüzdür, siz bilirsiniz elbette.Ama olumlu şeyler yaşanmayınca gelmek için bir neden de kalmıyor.:31::31::31::31:

Son düzenleme:
selamlar kızlar:3::3::3::3::3:
asraaa, nihannnn nasılsınız canlar?

Nihancım tedavin ne aşamada:44::44::44::44:
Benim transfer cumartesi inşallah:40:
Krizantemi de merak ettim kk ya girmiş ama hiç gelmedi, bebiş olmayınca topic terkediliyor:31::31::31::31:
Asracım sen beklemedesin di mi?

Yahu kimse gelmiyor demişsiniz hani siz gelip hemen tüymüşsünüz:10::10::10::10::10::10::10:
Gelince bir halinizi ahvalinizi yazın, biz de gördükçe cevap yazarız, aynı anda karşılaşmak pek mümkün değil.
Biraz sitem ettim, ohhh iyi ettim:1::1::1::1::1::1:
Hemde buluşma ayarlıyorduk güya, daha burda buluşamıyoruz.:31::31::31::31::31::31::31::31::31:
Neyse biraz takılayım dedi size, gelip gelmemek kendi görüşünüzdür, siz bilirsiniz elbette.Ama olumlu şeyler yaşanmayınca gelmek için bir neden de kalmıyor.:31::31::31::31:

Hatres canim iyiyim ben vala olmadi diye karalari bglayip moralimi.bozmuyorum anı yasamaya calisiyorum keyif almaya calisiyorum ben im tedavi martn sonu nosani bulucak sanirim bu arada incii rkuru yapsammi diye dusunuyorum ama kararsizim bulusma isisni cok isteim ama kimse gelmedi hadi bulusalim diye seninde isin vardi kismet artik ben sayfaya bi saat arayla felan geliyorum kimse gelr uazmadigi icin cikiyoru :)

Son düzenleme:
Kizlar merhaba.gruba yeni katildim.bende tup bebege gececegim sanirim.osman hocada tup bebek fiyatlari ile ilgili bilgi verebilirmisiniz.bir de bulusmalariniza katilmayi cok isterim.insani ancak en iyi yasayan anliyor malesef

Back
X