- Konu Sahibi umutdoluyuz
Tedaviye cuma başladık. İkinci randevum salı akşam.Aşılama sonrası ananas yedim ananas kanın pıhtılaşmasını engelliyor ama iki dilimden fazla yemeyeceksin.Fazlası çok zararlı.Nar suyunu da akşam bir bardak içtim.En azından transfere kadar içeyim diye düşünüyorum.Dediğin diğer yiyecekleri de yiyeyim.
Ben polikistik overliyim.Yumurtalarım çok çabuk büyüyor.Çabuk büyüdüğü için rahim kalınlaşmasına zaman yetmeyebilir. Hoca bana on günde her şey biter dedi. İlacım 150 doz.ilaç hemen bana kendini hissetirdi. ilacin etkilerini araştırdım mide bulantısı ve kasık ağrısının sebebi ilacın etkisini hemen göstermesiymiş. İğnelere cuma başladım.
Hurma nasıl hurma olacak. Ramazan ayında yediğimiz hurma mı yoksa büyük hurmanın kurutulmuşu var o mu olacak?
kasık ağrısı deyince aklıma geldi evet yumurtalar büyürken kasık ağrısı oluyor bendede oldu...ilaç genel olarak sıkıntı veriyor zaten...
evet evet ramazanda yenen hurmadan yanlız küçük kuru olanlarından değil....onların iri,etli,yumuşak olanları var onlardan bulmaya çalış zaten bir tane yedin mi yetiyor 2 tanede yiyebilirsin...ben zaten çoook severim hurmayı...:)) bana kalsa bir kilo yerim bir günde...:))))...
3 gün olmuş bile hadi bakalım hayırlısı bir sürü yumurtanın olması çok güzel çok şanslısın...hayırlısı Allah gayret kuvvet versin hepimize bende perşembeyi bekliyorum geçmiyor günlerrrrrrrrrr......